Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@03:21:40 GMT

آبگرفتگی و بسته شدن راه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۹۹۱۷

فعالیت سامانه بارشی در نواحی جنوبی و جنوب غربی کشور علاوه بر کاهش دما و شدت بارش‌ها سبب آبگرفتگی معابر و انسداد جاده‌ها در استان‌های خوزستان و بوشهر شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از ایرنا، در روز‌های اخیر بارش برف، باران، تندر و وزش بادشدید بسیاری از مناطق کشور را در برگرفته و سبب لغزندگی راه ها، کاهش دید رانندگان و اختلال در رفت و آمد شده است به طوری که طبق پیش بینی‌های سازمان هواشناسی، دمای هوا در برخی مناطق کشور تا ۱۰ درجه سانتیگراد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانه بارشی که از روز‌های گذشته در مناطقی از جنوب کشور بخصوص جنوب غربی فعال شده، آبگرفتگی و مسدود شدن راه‌های برخی از شهر‌های استان بوشهر و خوزستان را به دنبال داشته و پیش بینی می‌شود این بارش‌ها همچنان ادامه داشته باشد و گستره فعالیت خود را به مناطق مرکزی از جمله قزوین، تهران و البرز توسعه دهد.

بارش باران از روز‌های گذشته در بیشتر مناطق استان خوزستان آغاز شده و هندیجان با ۶۴ میلیمتر بارش در صدر جدول میزان بارندگی استان است. میزان بارندگی در خوزستان به حدی بود که راه‌های ارتباطی بین استان‌های بوشهر و خوزستان در پی بارندگی‌های شنبه شب و طغیان رودخانه‌های فصلی، تا اطلاع ثانوی بسته است.

صبح امروز سیلاب باعث آبگرفتگی مسیر‌های دیلم - بهبهان و دیلم - هندیجان شده که با تلاش عوامل راهداری، جاده هندیجان - دیلم حوالی ظهر امروز بازگشایی شد و ارتباط زمینی خوزستان به استان بوشهر برقرار شد.

البته جاده امیدیه به بندر دیلم نیز از صبح روز یکشنبه بر اثر بارندگی شدید بسته شده است که همچنان مسدود است.

شدت بارش‌ها در بوشهر و بسته شدن راه‌ها

خبر‌ها حاکی از آن است که این بارش‌ها استان بوشهر و راه‌های ارتباطی آن را بیشتر سایر نقاط همجوار تحت تاثیر قرار داده است؛ برای نمونه صبح امروز به دلیل ریزش کوه در جاده برازجان - کنارتخته این محور به عنوان مسیر اصلی ارتباط استان با شیراز مسدود شد که با تلاش عوامل راهداری ظهر امروز این مسیر بازگشایی شد.

به گفته جهانگیر دهقانی مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر، اکنون محور‌های ارتباطی گناوه - برازجان، دیلم - بهبهان، جاده ساحلی بوشهر- گناوه - ریگ و دیلم - هندیجان به علت طغیان رودخانه‌های فصلی و بارندگی مسدود است.

دهقانی اضافه کرد: افزون بر این چندین محور روستایی در شهرستان گناوه شامل تُل ُتل - بقعه در بخش مرکزی و گاوسفید در بخش ریگ و روستا‌های چاه تلخ، مال شهاب، خواجه گیر، بیدو، کُنار خاطر و شیخ زنگی و بنه احمد شهرستان دیلم نیز همچنان مسدود هستند؛ البته آبگرفتگی محور‌های روستایی به صورت موقت است و انتظار می‌رود با فرونشستن آب آبنما‌ها این راه‌های روستایی باز شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر افزود: همچنین قسمتی از بخش‌های شبانکاره، سعدآباد، آبپخش و شهر وحدتیه از توابع شهرستان دشتستان نیز به علت طغیان رودخانه‌های بالادست دچار آبگرفتگی معابر و برخی از خانه‌ها شده‌است که اکیپ‌های امدادی در حال امداد رسانی هستند.

وی ادامه داد: همچنین در زمان حاضر باد شدید منجر به قطعی برق گناوه شده است که با تلاش نیرو‌های برق این شهرستان مشکل بخش زیادی از مشترکین برطرف و تنها بخش کمی از آن هنوز قطع است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: آبگرفتگی معابر، خیابان‌ها و منازل از مهمترین مشکلات این بارندگی است که نیرو‌های امدادی هلال احمر در حال امداد رسانی به مردم هستند.

براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر فعالیت سامانه بارشی در این استان تا فردا شدت می‌گیرد و در این ارتباط نسبت به آبگرفتگی معابر و سیل هشدار سطح نارنجی (آمادگی) اعلام شده‌است.

آبگرفتگی در معابر شهری و اخلال در پرواز‌های شیراز

گزارش ایرنا از فارس نیز حاکی از این است که با شدت گرفتن بارش باران در استان طی یکی ۲ ساعت اخیر، برخی معابر در نقاط مختلف استان از جمله شیراز دچار آبگرفتگی شد؛ گزارش‌هایی مبنی بر آبگرفتگی معابر و جاری شدن سیل در برخی شهر‌ها از جمله شیراز، کازرون، ممسنی و فیروزآباد دریافت شده که بلافاصله از فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها خواسته شده که نسبت به باز کردن مسیر حرکت آب و رفع مشکل آبگرفتگی اقدام کنند.

همچنین با شدت گرفتن بارش‌ها و نامساعد شدن شرایط جوی، پرواز‌های خروجی و ورودی فرودگاه بین‌المللی شیراز که تا صبح امروز بدون مشکل در حال انجام بود، دچار اختلال شد به طوری که مه گرفتگی و شدت بارش‌ها باعث لغو پرواز شرکت هواپیمایی ماهان از شیراز به مقصد خارک شد و همچنین پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی از بندرعباس به مقصد شیراز به دلیل شرایط بد جوی موفق به فرود در فرودگاه شیراز نشد و به بندرعباس بازگشت.

هواشناسی درباره آبگرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌های فسا هشدار داده است و اکنون نیرو‌های امدادی در این استان در آماده باش کامل هستند.

لغزندگی جاده‌ها و آبگرفتگی در برخی استان‌هان

از استان کرمان که سومین استان متاثر از بارش‌های جنوب کشور به شمار می‌رود، خبر می‌رسد که محور‌های کوهستانی در جنوب این استان با وجود بارش‌های پراکنده باران، باز و تردد خودرو‌ها در جریان است و در اواخر امشب بارش برف در محور‌های کوهستانی شهرستان جیرفت وجود دارد وهم اکنون تامین ماشین آلات راهداری و دپوی شن و نمک برای عملیات راهداری در محل راهدارخانه‌های جبالبارز و سَربیژن در حال انجام است.

در استان اصفهان نیز جاری شدن رواناب و سیلاب در برخی از رودخانه‌های فصلی جنوب و شرق اصفهان گزارش شده، اما تاکنون خسارتی برجای نگذاشته است؛ بارش‌های پراکنده تا امشب در استان اصفهان ادامه خواهد داشت و با وجود بارش‌ها در بسیاری از محور‌های جنوبی و غربی، راه‌های شریانی و اصلی این استان باز بوده و تردد ایمن و روان در آن‌ها جریان دارد.

اکنون بارش برف در محور‌های غربی و جنوبی نجف آباد - داران، سمیرم - شهرضا، سمیرم - یاسوج، چادگان - چلگرد، چادگان - داران، چادگان - نجف آباد، داران - بویین، بویین - الیگودرز، خوانسار - دامنه، خوانسار - گلپایگان، فریدونشهر - داران، فریدونشهر - پشتکوه، دهاقان - سمیرم و زرین شهر - شهرکرد ادامه دارد.

در چهارمحال و بختیاری بارش برف راه‌های ارتباطی ۱۵ روستای دهستان موگویی و هفت روستای بخش بازفت شهرستان کوهرنگ را مسدود کرد؛ میزان برف در ارتفاعات و گردنه‌های شهرستان به بیش از ۳۰ سانتی‌متر برآورد می‌شود که همین موضوع راه ارتباطی روستا‌های مناطق سخت‌گذر شهرستان را مسدود کرده است.

هرچند خبر‌ها حکایت از آن دارد که تردد در گردنه‌های شهرستان کوهرنگ از جمله چری، تاراز و شاه‌منصوری برقرار است، اما گذر از آن بدون زنجیرچرخ به سختی انجام می‌گیرد.

هواشناسی قم نیز با اعلام وضعیت هشدار سطح نارنجی پیرامون بارندگی‌های اخیر از شهروندان خواسته تا از تردد و توقف در مسیر رودخانه‌ها و روان‌آب‌ها دوری کنند؛ دمای هوا در این استان حدود ۱۰ درجه کاهش یافته است و وقوع مخاطراتی همچون آب گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، لغزندگی جاده‌ها، سرما زدگی محصولات کشاورزی در مناطق مرتفع استان و کاهش دید افقی به دلیل مه‌آلودگی قابل پیش بینی است.

اما جاده‌های استان تهران لغزنده اعلام شده است؛ از ساعات ابتدایی بامداد امروز یکشنبه بارش برف در ارتفاعات شمیرانات و امامزاده داود (ع) آغاز و عملیات شن، ماسه و نمک پاشی به منظور جلوگیری از یخ زدگی در مسیر‌های برف گیر انجام شده است و آمادگی وجود دارد در صورت نیاز ماشین‌های مکانیزه برف روب فعال می‌شوند.

در استان کردستان نیز بارش برف و باران تمام مسیر‌های اصلی و فرعی این استان کردستان را فرا گرفته و موجب لغزندگی سطح جاده‌ها شده است. اکنون بارش باران در مسیر‌های منتهی به شهرستان‌های مریوان، سنندج و قروه و بارش برف نیز در مسیر‌های منتهی به بیجار و دیواندره نیز موجب اختلال در تردد‌ها شده است و همچنین محور‌های منتهی به شهرستان‌های بانه و سقز نیز شاهد مه شدید بوده بطوری که در برخی نقاط دید رانندگان حداکثر بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ متر است.

هواشناسی آذربایجان غربی نیز نسبت به بارش برف و باران هشدار داد و طبق نتایج نقشه‌های هواشناسی، بارش برف و باران، مه گرفتگی و وزش باد که از روز گذشته (شنبه) در استان آغاز شده تا دوشنبه ادامه دارد و همه مناطق استان بویژه نیمه جنوبی در معرض مخاطره آب گرفتگی معابر، لغزندگی، کاهش دید و کولاک برف در جاده‌های مواصلاتی قرار می‌گیرند.

مه غلیظ و بارش برف خفیف دید افقی در گردنه‌های "قره‌بلاغ" در محور مهاباد - بوکان به طول پنج کیلومتر، "جواله‌ره‌شان" و "زمزیران" در محور مهاباد - سردشت به طول هشت کیلومتر به کمتر از ۵۰ متر کاهش یافته است و رانندگان باید در این مسیر هنگام تردد از چراغ مه‌شکن استفاده کنند. برچسب ها: باران ، آبگرفتگی ، سیل ، برف ، سامانه بارشی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: باران آبگرفتگی سیل برف سامانه بارشی طغیان رودخانه آبگرفتگی معابر سامانه بارشی استان بوشهر بارش برف پیش بینی بارش ها جاده ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول

در پی بارندگی‌های شدید و بی سابقه رگباری در بسیاری از مناطق خوزستان، بسیاری از شهرها از جمله اهواز و دزفول دچار آبگرفتگی شدید شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، در پی بارندگی‌های شدید و بی سابقه رگباری در بسیاری از مناطق خوزستان، بسیاری از شهرها از جمله اهواز و دزفول دچار آبگرفتگی شدید شدند و 175 میلیمتر بارندگی طی روزهای پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

با توجه به گستردگی آبگرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودروها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه های خدماتی و عملیاتی، نفربرهای تیپ 292 زرهی و خودروهای سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند؛ همچنین ‌تمام تیم های امدادی و عملیاتی از جمله آتش نشانی، هلال احمر، شهرداری، ارتش، سپاه و همچنین گروه های جهادی و مردمی برای دفع آب های سطحی و تخلیه آب های وارد شده به منازل و همچنین بیرون کشیدن خودروهای گرفتار در معابر دچار آبگرفتگی در میدان حضور داشتند.

‌برخی از معابر شهری و منازل دزفول در پی این بارندگی شدید دچار آبگرفتگی شدند که با تلاش تمامی دستگاه‌های امدادی و عملیاتی و بسیج تمام امکانات هم اکنون آب گرفتگی بسیاری از معابر و منازل دزفول رفع شد.

تخلیه آبگرفتگی معابر

محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستاندر آخرین گزارش از وضعیت مناطق دچار آبگرفتگی استان گفت: بارش‌های سیل‌آسا، موجب بروز خاموشی‌های پراکنده در شهرهای دزفول، شوش، شوشتر، اندیمشک و چند شهر دیگر در مناطق شمالی استان خوزستان شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده در پی بارندگی‌های اخیر گفت: آبگرفتگی اغلب نقاط استان خوزستان در کمتر از 24 ساعت تخلیه شده است. طی دور روز گذشته شاهد بارندگی بالایی در خوزستان بودیم به طوری که بعد از ظهر در کمتر از 15 دقیقه بارش بالای 30 میلیمتر با وزش باد شدید در اهواز ثبت شد.

وی اظهار کرد: بارش شدید باران همراه با وزش باد موجب سقوط درخت، قطع و سقوط پایه برق شد که در روند عملکرد تاثیر گذاشت و ایستگاه پمپاژ لحظاتی دچار مشکل شد البته دیزل ژنراتور تعبیه شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: گروه‌های عملیاتی و نیروهای برق، آبفا و شهرداری‌ در شرایط بارندگی و باد حضور یافتند و اکنون شرایط تحت کنترل است. آب اغلب نقاط استان تا این لحظه فروکش کرده است، امیدواریم با همت همه مجموعه‌ها تا فردا صبح بخش عمده آب در سطح شهر اهواز تخلیه و تا ظهر مناطقی که سرازیر سایر مناطق است نیز تخلیه شوند.

بارش‌های دزفول 3 برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

محمد عتاب اهوازی شهردار دزفول نیز با بیان اینکه پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روزهای پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت، گفت: میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین 35 تا 40 میلیمتر بود و این در حالی است که 115 میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه 9 نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از 30 خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدیدهای میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

سیلاب به خط انتقال آب سه روستای دزفول خسارت زد

حسین سعادتی‌فر مدیر آبفا منطقه دزفول نیز گفت: ‌تمام امکانات آبفا با توجه به دستور فرماندار ویژه و در راستای خدمات رسانی به مردم از ابتدای شروع بارندگی و آبگرفتگی گسترده معابر در شهرستان، برای کمک به رفع مشکلات بسیج شده‌اند.

وی با اشاره به هدایت امکانات و نیروی انسانی برای رفع آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیرها و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان ادامه داد: این اقدامات تا آرام شدن جو و پایان بارندگی‌ها تداوم خواهد داشت.

مدیر آبفا منطقه دزفول اظهار کرد: 2 روستای ماهور برنجی سفلی و علیا از صبح امروز با بسیج امکانات و پرسنل عملیاتی آبفا منطقه دزفول دوباره از نعمت آب آشامیدنی برخودار شدند و دیگر در این زمینه مشکلی ندارند.

وی یادآور شد: متاسفانه بازسازی خط انتقال آب روستای میدان به دلیل تخریب جاده این روستا بر اثر بارندگی در حال حاضر مقدور نیست.

بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول

علیرضا خردمند فرماندار ویژه دزفول نیز با بیان اینکه در دو روز گذشته 175.1 میلیمتر بارندگی در سطح شهر دزفول ثبت شد که این میزان بارندگی کم سابقه بود، گفت:  برخی از معابر شهری و منازل درگیر آبگرفتگی شدند که با تلاش تمامی دستگاه‌های امدادرسان، نیرو‌های مسلح، سپاه و ارتش آبگرفتگی خیابان‌ها برطرف شد.

فرماندار ویژه دزفول بیان کرد: بخشی از راه‌های روستایی به علت بارندگی و آسیب وارد شده به زیرساخت‌ها، مسدود شدند که تجهیزات کمکی برای رفع انسداد راه‌ها به مناطق درگیر اعزام شدند و خوشبختانه برخی از مسیر‌ها بازگشایی شدند و تلاش برای رفع مشکل انسداد راه‌ها در دیگر روستا‌ها ادامه دارد.

خردمند اظهار کرد: باتوجه به هشدار‌های صادر شده تخلیه بوستان‌های ساحلی به منظور افزایش دبی رودخانه در حال انجام است و از مردم درخواست داریم با حفظ آرامش به هشدار‌ها توجه و همکاری لازم را به عمل آوردند.

وی با بیان اینکه شبکه توزیع برق دزفول در طول بارندگی‌ها پایدار ماند، ادامه داد: خدا را شاکریم با توجه به شدت بارش‌ها شاهد مشکل و خسارتی در سطح شهرستان نبودیم و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد، اما همچنان از مردم تقاضا داریم تا پایداری شرایط جوی از حضور در مناطقی همچون شهیون و سردشت جدا خودداری کنند.

تخلیه آبگرفتگی و امدادرسانی

روح الله بهشتی‌فرد رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول افزود: روند امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده در معابر شهری و تخلیه آب منازل مسکونی برای دومین روز پیاپی در پی بارش‌های اخیر توسط آتش نشانان ادامه داشت.

وی ادامه داد: تماس‌های متعددی از گرفتار شدن خودروها در سطح شهر و آبگرفتگی منازل مسکونی به سامانه 125 این سازمان اطلاع رسانی شد که بلافاصله تیم‌های امداد و نجات از پنج ایستگاه عملیاتی به محل‌های گزارش شده اعزام شدند و به شهروندان امدادرسانی کردند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول به 2 مورد آتش سوزی کنتور برق سه فاز و ریزش ساختمان قدیمی بدون مصدوم اشاره و بیان کرد: بلافاصله تیم‌های عملیاتی به محل‌های گزارش اعزام و رفع خطر کردند. تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی دزفول همچون در مرکز فرماندهی عملیات آتش نشانی حضور داشتند و برای رفع مشکلات بوجود آمده چاره اندیشی کردند.

نیروهای تیپ 292 زرهی ارتش با نفربرها به کمک مردم آمدند

بارش شدید باران امروز در دزفول باعث  شد خیابان‌ها و معابر این شهرستان درگیر آبگرفتگی‌های شدید شوند.در این باره آب باران با ارتفاع زیادی در خیابان‌ها جاری شد و خودروهای بسیاری در این آبگرفتگی‌ها گرفتار شدند به طوری که حجم آب جاری شده در خیابان‌ها به حدی بود که خودروهای گرفتار شده قادر به حرکت نبودند و نیروهای تیپ 292 زرهی ارتش جمهوری اسلامی با نفربرهای خود برای کمک‌رسانی به متاثرین آبگرفتگی‌های دزفول به خیابان آمدند.

مدیر شرکت آب و فاضلاب منطقه ای دزفول نیز گفت: با توجه به شدت بارش‌ها و آبگرفتگی معابر تیم عملیاتی و رفع حوادث آب و فاضلاب آبفا منطقه دزفول در آماده‌باش کامل هستند.15 تیم و 100 نفر از نیروهای عملیاتی شرکت آبفای دزفول در آماده باش بوده و آماده خدمات رسانی به شهروندان هستند.

آماده‌باش شهرداری برای رفع آب‌های سطحی

هادی حلیم‌زاده معاون امور شهری شهرداری دزفول با بیان اینکه 500 نفر از کارکنان و مدیران شهرداری در سطح معابر مشغول رفع آب های سطحی هستند، افزود: با استمرار بارندگی‌های پرحجم و کم سابقه طی ساعت های اخیر، مناطق مختلف دزفول دچار آبگرفتگی شد که سه نقطه شامل میدان مادر، میدان مقاومت و خیابان فرهنگ 22 نبش بلوار ولی عصر(ع) این آب گرفتگی‌ها حاد است.

وی ادامه داد: شدت بارش های کم سابقه ساعت های گذشته علاوه بر آب گرفتگی معابر مختلف دزفول، خسارت هایی نیز به زیرساخت های دزفول وارد کرد.

حلیم زاده گفت: 2 نقطه شامل خیابان امام نبش وصال و خیابان امام نبش جهاد در پی این بارندگی‌ها دچار فرورفتگی شده است.این 2 منطقه که دچار فرورفتگی شده اند، توسط تیم های شهرداری دزفول مسدود و عملیات ایمن سازی محدوده آن در حال انجام است.

100 مورد امدادرسانی به خودروهای گرفتار شده

روح الله بهشتی‌فرد رئیس آتش نشانی دزفول در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در دزفول، اظهارداشت: در پی بارندگی‌های های اخیر که از شب گذشته آغاز شد و از قبل از ظهر امروز شدت گرفت، آتش نشانان به بیش از 100 مورد امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده امداد رسانی کردند.همچنین 100مورد تخلیه آب منازل مسکونی در سطح شهرامدادرسانی شد.

وی در ادامه افزود: علی رغم آمادگی شبانه روزی تیم‌های عملیاتی آتش نشانی، از روز قبل، هشدار آماده باش 100 درصدی به کلیه نیروهای عملیاتی و ستادی ابلاغ شد و از صبح امروز، کار امداد رسانی به شهروندان توسط آتش نشانان 5 ایستگاه عملیاتی در دستور کار قرار گرفت.

بهشتی فرد خاطر نشان کرد: در پی بارندگی‌های اخیر، گزارش آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی، خصوصا ساختمانهای در حال ساخت به سامانه 125 این سازمان اطلاع رسانی شد و بلافاصله تیم‌های عملیاتی از 5 ایستگاه عملیاتی به محل های گزارش شده اعزام و به شهروندان امداد رسانی کردند.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی کرمانشاه
  • بارش باران سیل آسا و آبگرفتگی معابر در بندر امام خمینی(ره) + فیلم
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش های اخیر
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۴ شهرستان خراسان رضوی
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش اخیر
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • باادامه بارش ها در کرمانشاه، هشدار نارنجی صادر شد
  • جاری شدن سیلاب در البرز
  • گزارش تسنیم از آخرین وضعیت آبگرفتگی در دزفول