Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@20:04:47 GMT

مصوبات امروز هیات دولت

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۰۷۰۲

مصوبات امروز هیات دولت

خبرگزاری فارس: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، در جلسه امروز (یکشنبه 16 آذر) هیئت دولت به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهوری تعدادی از پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی کشور، مطرح شد و به تصویب رسید.

در این جلسه، هیئت وزیران به پیشنهاد مشترک وزارت خانه‌های کشور و راه و شهرسازی، بهای خدمات صدور گواهی معاینه فنی وسایل نقلیه را تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، نرخ آزمون آلایندگی و ایمنی برای خودروهای سبک بنزین سوز و دوگانه سوز ۴۷۰ هزار ریال، خودروهای نیمه سنگین و سنگین گازوئیل سوز و گازسوز ۷۱۶ هزار ریال و موتورسیکلت‌های بنزین سوز ۱۲۰ هزار ریال تعیین شد.

همچنین بهای دریافتی برای بازرسی چشمی قطعات و تجهیزات گازسوز (به جز مخزن) برای خودروهای سبک دوگانه سوز و خودروهای نیمه سنگین و سنگین گازسوز مبلغ ۱۲۵ هزار ریال تعیین گردید.

هیئت وزیران همچنین نرخ بهای خدمات صدور گواهی معاینه فنی خودروها و موتورسیکلت‌ها برای هربار مراجعه بعدی ظرف ۱۵ روز پس از مراجعه اول را برای خودروهای سبک ۱۰۰ هزار ریال، خودروهای نیمه سنگین و سنگین ۱۲۰ هزار ریال و برای موتورسیکلت‌ها مبلغ ۲۰ هزار ریال تعیین کرد.

** اصلاح اساسنامه شرکت حمل و نقل ریلی مسافری حومه‌ای

دولت به منظور تأمین نظر شورای نگهبان و رفع ایرادات موجود در اساسنامه شرکت حمل و نقل ریلی مسافری حومه‌ای (سهامی خاص)، با اصلاح اساسنامه مذکور موافقت کرد.

به موجب این اصلاحیه، با توجه به اینکه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور وابسته به وزارت کشور است، این وزارت خانه جایگزین سازمان مذکور در فعالیت‌های شرکت حمل و نقل ریلی مسافری حومه‌ای شد.

همچنین براساس اصلاح اساسنامه شرکت یاد شده، مدیرعامل می‌تواند با مسئولیت خود بخشی از وظایف و اختیارات خود را به هر یک از کارکنان شرکت که دارای شرط امانت و وثاقت باشند، تفویض نماید.

** اصلاح آئین نامه اجرایی عوارض کالاهای منجر به تولید پسماند مخرب محیط زیست

هیئت وزیران به منظور تأمین نظر مجلس شورای اسلامی، آئین نامه اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، موضوع تعیین فهرست و میزان عوارض تا سقف یک درصد کالاهایی که مصرف آن‌ها منجر به تولید پسماند مخرب محیط زیست می‌شود و نرخ هزینه مدیریت پسماند کالاها و فرآیند اجرایی مربوط را اصلاح کرد.

بر اساس این اصلاحیه، منابع درآمدی حاصل از اجرای این آئین نامه به حسابی نزد خزانه داری کل کشور واریز می‌شود تا بر اساس موافقتنامه مبادله شده بین سازمان‌های حفاظت محیط زیست (صندوق ملی محیط زیست) و برنامه و بودجه کشور برای بازیافت پسماندهای حاصل از کالاهای مذکور (ایجاد تأسیسات منطقه‌ای تبدیل پسماند به مواد و انرژی) در قالب یارانه سود تسهیلات یا کمک بلاعوض به طرح‌های با مشارکت بخش غیردولتی از جمله شهرداری‌ها و با اولویت بخش خصوصی تخصیص داده و بر اساس نرخ هزینه مدیریت پسماند هزینه شود.

** تصویب آئین نامه اجرایی صیانت از آبخوان‌های کشور و نحوه محاسبه هر مترمکعب آب استحصالی از چاه‌ها

هیئت وزیران با توجه به لزوم افزایش بهره وری و مدیریت صحیح مصرف آب و نیز با هدف توسعه و تأمین پایدار آب کشاورزی، اصلاح الگوی کشت و الگوی مصرف آب و توانمندی و تقویت تشکل‌های آب ایران، آئین نامه اجرایی بند (ه) تبصره (۸) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور موضوع صیانت از آبخوان‌های کشور و نحوه محاسبه هر مترمکعب آب استحصالی از چاه‌ها را به تصویب رساند.

به موجب آئین نامه مذکور، شرکت مدیریت منابع آب ایران مکلف است حداکثر تا ۱۵ روز پس از ابلاغ این آئین نامه، فهرست تمامی محدوده‌های مطالعاتی کشور، اطلاعات پروانه بهره برداری چاه‌های مجاز شامل ساعت کارکرد، حداکثر دِبی و حجم برداشت مجاز مندرج در پروانه بهره برداری هر محدوده مطالعاتی را در سامانه امور مشترکین (ساماب) درج و امکان دسترسی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه کشور را به آن فراهم نماید.

وزارت جهاد کشاورزی نیز مکلف شد براساس سالنامه آماری یا هرگونه اطلاعات مستند مرتبط، سطح کشت آبی غالب برحسب هکتار و نیاز آبی و میانگین عملکرد در واحد سطح کشت غالب را به تفکیک هر استان در هر محدوده مطالعاتی حداکثر تا یک ماه پس از ابلاغ این آئین نامه تعیین کند و در اختیار شرکت مدیریت منابع آب ایران قرار دهد.

مبالغ دریافتی موضوع این آئین نامه برای محصولات راهبردی مشمول تخفیف به میزان ۵۰ درصد می‌شود.

علاوه بر این، چاه‌هایی که حداقل طی پنج سال منتهی به سال ۱۳۹۹ غیرفعال بوده اند، مشمول پرداخت مبالغ دریافتی موضوع این آئین نامه نمی‌باشند.

دولت همچنین شرکت مدیریت منابع آب ایران را موظف کرد ضمن پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های غیرمجاز، جریمه مربوط به برداشت آب را از تاریخ حفر چاه تا زمان انسداد چاه به ازا هر متر مکعب حداکثر یک هزار ریال متناسب با افت سفره و حجم کسری مخزن سفره حسب دستورالعمل وزیر نیرو از صاحبان چاه‌های مذکور دریافت و به حساب خزانه داری کل کشور واریز نماید.

منبع: فردا

کلیدواژه: مصوبات هئیت دولت آئین نامه اجرایی آئین نامه هیئت وزیران محیط زیست هزار ریال آب ایران کل کشور چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند

شرکت ملی نفت ایران با هدف مطالعه توسعه میدان‌های گازی و تولید روزانه ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز هفت تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلون دلار با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده‌ را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح‌ ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و .... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت‌ اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد