Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا فاطمی گفت: هرگونه تغییرات مثبت و منفی در رعایت پروتکل‌ها دو تا 4 هفته بعد تاثیراتش مشخص می‌شود. باید پروتکل‌ها همچنان توسط مردم رعایت شود.

به گزارش برنا؛ طی روزهای اخیر کرونا روند نزولی را طی می‌کنند اما نباید از این مهم غافل شد که هنوز بسیاری از افراد با این بیماری مواجه هستند. از سوی دیگر این مقوله نباید سبب ساده انگاری در روند مهار کرونا و به تبع آن عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش نسبی مراجعات به بخش اورژانس کرونا

علیرضا فاطمی، عضو هیات علمی بیمارستان شهداء تجریش درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در مراکز درمانی به خبرنگار برنا گفت: به دلیل ایجاد محدودیت‌ها از دو هفته قبل و افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم با کاهش نسبی مراجعات به بخش اورژانس کرونا و بستری مواجه هستیم. 

او افزود: در شرایط کنونی فرصتی پیش آمده تا کادر درمان به تجدید قوا بپردازند. 

معاون آموزشی بیمارستان شهدای تجریش ادامه داد: بر اساس تاکیدات فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران وضعیت شهرهای بزرگ به ویژه تهران شکننده است. تجربه کاهش نسبی مبتلایان را در یک سال اخیر داشتیم بدین ترتیب به موازات بروز اختلال در رعایت پروتکل‌ها موارد بیماری در هفته‌های بعدی رو به افزایش است.

فاطمی گفت: تاثیر هر گونه تغییرات مثبت و منفی در رعایت پروتکل‌ها دو تا 4چهارهفته بعد مشخص می‌شود. باید پروتکل‌ها همچنان توسط مردم رعایت شود. 

تفاوت علائم در بین مبتلایان به کرونا

این پزشک عفونی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فوتی‌های ناشی از کرونا در موج جدید چه تفاوتی با دیگر مبتلایان کرونایی دارند، افزود: طی ماه‌های اخیر شاهد خونریزی در میان تعداد معدودی از مبتلایان بودیم اما اغلب کرونایی‌ها به‌دلیل نارسایی‌های تنفسی فوت می‌کنند. 

او ادامه داد: هر موقع که تعداد مبتلایان افزایش پیدا کند، طبیعتا میزان افراد بدحال هم افزایش می‌یابد. در این شرایط وقتی فردی در یک خانه مبتلا می‌شود دیگر افراد نیز درگیر کرونا می‌شوند.

افزایش مبتلایان به کرونا در سنین جوانی / کدام افراد بیش از دیگران به کرونا مبتلا می‌شوند؟

معاون آموزشی بیمارستان شهدای تجریش تاکید کرد: طی دو  تا سه ماهه اخیر تعداد افراد جوان مبتلا و بستری در مراکز درمانی افزایش داشته است. 

این پزشک متخصص با بیان اینکه اغلب مرگ‌ومیرهای کرونایی در میان افراد مسن و بیماران مبتلا به بیماری زمینه‌ای است، افزود: طی ماه‌های اخیر انتقال بیماری درون خانوادگی افزایش داشته است. افراد درگیر کرونا شامل کادر درمان، ترددکنندگان در مراکز شلوغ و ورزشکاران فعال در سالن‌های ورزشی سرپوشیده شده و درضمن ابتلای درون خانوادگی به کرونا نیز در 2-3 ماه اخیر افزایش داشته است. 

فاطمی با اشاره به رفتارهایی که منجر به مرگ ناشی از کرونا می‌شود، ادامه داد: برخی از مبتلایان روند درمان را به تاخیر می‌اندازند. در حالی که بسیاری از مبتلایان این بیماری را به شکل خفیف تجربه می‌کنند. برخی از افراد مسن، مبتلایان به بیماری‌های مزمن و زمینه‌ای بیش از دیگر افراد دچار مرگ‌ومیر و عوارض بیماری می‌شوند. 

تاخیر در مراجعه به درمان افزایش مرگ‌های کرونایی را به دنبال دارد

او  با اشاره به اینکه بیماران در صورت ابتلا به بیماری کرونا باید به پزشک مراجعه کنند، بیان کرد: طی ماه‌های اخیر مرگ و میرهای کرونایی به‌دلیل تاخیر در مراجعه‌ به پزشک بوده است. همین روند باعث دشواری در زنده نگهداشتن بیمار می‌شود.

داروی اینترفرون مناسب برای درمان کرونایی‌ها 

فاطمی درباره بیشترین داروی مصرفی برای بیماران بدحال کرونایی گفت: در مرکز درمانی ما داروی اینترفرون تجویز می‌شود که نتایج مناسبی به دنبال داشته است. هرچند تاکنون هیچ درمان سراسری در جهان برای درمان کرونا تایید نشده است. 

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا زهرا سلیمانی علیرضا فاطمی رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال