Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ترور شخصیت‌های هسته‌ای ایران به سلسله ترور‌های هدفمند علیه این در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ می‌گویند که طی آن شخصیت‌های برجسته‌ای مانند مجید شهریاری، مصطفی احمدی روشن، مسعود علی محمدی، رضا قشقایی فرد و داریوش رضایی نژاد به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی این ترور‌ها فریدون عباس دوانی، نظامی بازنشسته، سیاست‌مدار و مدیر اجرایی ایرانی که هم‌اکنون به‌عنوان نماینده کازرون در مجلس یازدهم فعالیت می‌کند و ریاست کمیسیون انرژی مجلس را برعهده دارد همچنین  در دولت نهم، در فاصله سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بود، از سوء قصد دشمنان، جان سالم به در برد.

 حال بعد از چند سال گذر از این اتفاقات تلخ این بار تیر هدف به محسن فخری زاده  از دانشمندان پرتلاش هسته‌ای و دفاعی ایران اصابت کرد و این دانشمند ایرانی جان خود را در مسیر مجاهدت علمی برای افزایش اقتدار ایران اسلامی از دست داد و به شهادت رسید.

شهید محسن فخری زاده مهابادی، سال ۱۳۳۶ در قم متولد و در ۷ آذر ۱۳۹۹ در منطقه آبسرد دماوند به دست عاملان استکبار به شهادت رسید. او با مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای، به عنوان یک شخصیت علمی در میان دانشگاهیان شناخته شده بود و با ارائه خلاقیت‌های نوین سعی در افزایش روز افزون پیشرفت علمی کشور داشت؛ اما خون دشمنان از توانایی بالقوه او به جوش رسید و از آن جایی که چشم دیدن چنین شخصیتی را نداشتند او را به شهادت رساندند.

توجه به اهمیت علم انرژی هسته ای در تمام دانشگاه ها

پس از این سلسله جنایت‌های خبیثانه، رشته علمی انرژی هسته‌ای در تمام دانشگاه‌ها  اهمیت پیدا کرد و سالانه تعداد بسیار زیادی از جوانان راهی این رشته شدند تا ادامه دهنده مسیر علمی شهدای این عرصه باشند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با صراحت تمام از دانشمند هسته‌ای، شهید فخری زاده، به عنوان یک فرد برجسته ایرانی نام برده است و باید بدانیم که هدف از ترور چنین شخصیت‌های علمی ایران جلوگیری از رشد و پیشرفت کشور ماست، چرا که رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی تنها افرادی را هدف ترور قرار می‌دهند که از حیث علمی و پایبندی به انقلاب و ارزش‌های اسلامی دارای ویژگی‌های برجسته و خاصی باشند که نظیر آن‌ها به هیچ عنوان در دنیا وجود نداشته و ندارد.

واکنش ما در زمینه شهادت دانشمندان هسته‌ای به دست نظام بیگانه تنها این است که در راهبرد‌های کلان کشور حتما متوجه نظر و دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی باشیم تا بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های قابل توجهی را از خود به نمایش گذاشته و در این عرصه روز به روز نسبت به دیروز رشد کنیم.

دشمن فکر می‌کند که با ترور دانشمندان ایرانی انگیزه جوانان ما را برای توسعه روند علمی کشور متوقف کرده و همت آنان را خدشه دار خواهد کرد، اما باید بدانیم که نه تنها هدف چنین شخصیت‌های بی ارزشی تحقق نخواهد یافت، بلکه انگیزه جوانان ایرانی برای ادامه مسیر شخصیت‌هایی چون فخری زاده افزایش پیدا کرده و آنان با تحقق چنین امری می‌کوشند تا مسیر آنان را دگرگون ساخته و در مقابل دشمنان با قرار دادن سنگ بزرگی یادبود شخصیت‌های بزرگ علمی را زنده نگه‌داشته و در مسیر پیشرفت علمی کشور چه بسا بیش از آنان تلاش کرده و  برای همیشه هدف بیگانگان را در خصوص ترور دانشمندان ایرانی با خاک یکسان کنند.

بیشتر بخوانید

ترور دانشمند هسته‌ای ایران، نشانه وحشت دشمن از دستیابی به علوم پیشرفته است

دانشگاه‌ها با پرورش روز افزون استعداد‌های علمی همانند شهید فخری زاده باید بکوشند تا یاد و نام این افراد بزرگوار را برای همیشه زنده نگه‌دارند و دانشجویان هم تلاش خود را در جهت توسعه پیشرفت علمی و فناورانه کشور بالا ببرند.

شاید احتمال دهید که مهندسی هسته ای و فیزیک هسته ای یک معنی می دهند، اما مهندسی هسته ای علاوه بر فیزیک هسته ای با رشته هایی از قبیل شیمی، مکانیک و متالورژی در ارتباط است. رشته مهندسی هسته ای به معنای دانش فرآیند های هسته ای و کاربرد آن‌ها در توسعه تکنولوژی های مختلف و تولید برق هسته ای است.

سال‌های زیادی از تاسیس مهندسی هسته‌ای نمی‌گذرد و همین عامل به معنای نوپا بودن این رشته است، در جهان هم مهندسی هسته‌ای هنوز یک رشته نو پا به حساب می‌آید، اما پیشرفت‌هایی که چشمگیری که در این رشته صورت گرفته است باعث شده تا این نو پا بودن زیاد به چشم نیاید.

مسیر علم و دانش با شهادت دانشمندان هسته‌ای تعطیل نمی‌شود

سلسله خیانت های دشمنان در حق دانشمندان ایرانی ادامه دارد و گاه با دستگیری و بد اخلاقی و گاه با حذف آن دانشمند نمودار می@شود اما آنچه هنوز در میان جامعه نخبگانی ایرانی جریان دارد حس خودکفایی و توانایی است که خط بطلان بر اهداف شوم و خونبار دشمنان می@کشد.

به دنبال این موضوع مهدی پور فتح، معاون پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی، درباره ترور شهید محسن فخری زاده و تاثیر آن بر روند علمی کشور، اظهار کرد: جای تاسف است که برترین دانشمندان ایرانی را در تمام حوزه‌ها طی سال‌های گذشته از دست داده ایم و بروز این اتفاقات بسیار نگران کننده است اما شهادت این دانشمندان باعث توقف روند علمی کشور نخواهد شد و افراد بسیاری باید در زمینه علمی باعث پیشرفت کشور شوند یعنی در این زمینه بایستی قدم های جدی تری توسط افراد زیاد برداشته شود.

او تصریح کرد: هر استادی در جنبه تخصص خود تعدادی دانشجو پرورش می‌دهد و هر کدام از ما در اطراف خود دانشجویانی را داشته ایم که مسیر پیشرفت و تلقی را تا مرحله دانشمند شدن و انتقال علم به دیگران طی کرده اند و در صورت ادامه پیدا کردن این مسیر، کشور همواره از همه نظر پیشرفت خواهد کرد.

معاون پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه  باید از جوانان و دانشمندان ایرانی مراقبت کرده و از توانایی‌ها و استعداد‌های آنان نهایت بهره را ببریم، گفت:  مسیر علم و دانش به هیچ عنوان تعطیل نمی‌شود و با شهادت دانشمندان هسته ای لازم است تا افراد و دانشجویان پویاتر و فعال‌تر عمل کنند؛ استادان در این زمینه باید حامی دانشجویان بوده و آنان را در مسیر درست تربیت کنند.

او درباره هدف دشمنان از ترور دانشمندان و نخبه‌های ایرانی گفت: نیرو‌های بیگانه بعد از رفتن صدام حسین از کشور عراق به آمریکا خیلی از دانشمندان آن کشور را ترور کردند و این عامل نشان دهنده از بین بردن افراد موثر و متعصب کشور مربوطه بود. بعضی از شخصیت‌های علمی در طرح‌های عمرانی و تحقیقاتی و اجرایی نقش‌های مهمی را ایفا می‌کنند و از این افراد باید مراقبت‌های ویژه شود.

پور فتح اضافه کرد: حمایت و حفاظت از دانشمندان ایرانی به علت اینکه نقش امنیتی در کشور دارند باید به صورت جدی عملی شود.

ترور دانشمندان ایرانی قطع کننده زنجیره علمی نیست

فتح الله امی، رئیس پژوهشگاه هوا فضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تاثیر ترور دانشمندان هسته‌ای بر روند پیشرفت علمی کشور معتقد است که ترور شخصیت‌های برجسته و دانشمندان هسته‌ای هیچ تاثیری بر روند پیشرفت علمی کشور نخواهد داشت.

او افزود: ارتباطات علمی  دانشمندان کشور علی رغم تمام تحریم‌ها مسیر خود را ادامه می‌دهند؛ چراکه هیچ مرزی ندارند و تنها به پیشرفت فکر می‌کنند.

رئیس پژوهشگاه هوا فضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: ترور دانشمندان هسته‌ای بسیار ناراحت کننده و ناجوانمردانه است، اما شهادت آنان هیچ تاثیری بر روند کلی پیشرفت علمی کشور ندارد.

امی درباره هدف دشمنان از تررور دانشمندان هسته‌ای گفت: ایجاد رعب و وحشت هدف اصلی دشمنان از ترور دانشمندان هسته‌ای است.

بیشتر بخوانید

شکایتمان از ترور شهید فخری‌زاده را باید به شورای امنیت ببریم

مسیر ترور و شهدای این استراتژی خونین همواره داغی بر دل جامعه ایرانی می گذارند اما نبوغ علمی و حمایت قابل توجه و در حد واندازه فعالیت‌شان کمتری حقی است که می توان برای این قشر قائل شد تا باردیگر یوغ استکبار بر کشور را متحمل نشویم.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجاهدت علمی دانشمند هسته ای شهید فخری زاده ترور دانشمندان ایرانی دانشمندان هسته ای پیشرفت علمی کشور مهندسی هسته ای ترور دانشمند فخری زاده بر روند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر

با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانی اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت در استان همدان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مراسم اختتامیه جشنواره جوانان پرچمدار استان با حضور علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان و جمعی از مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی فرهنگی و مردم دارالمؤمنین و دارالمجاهدین در سالن اجتماعات باغ موزه دفاع مقدس همدان برگزار شد.

علی حقیقی در این مراسم با اشاره به اینکه جوانان در اولویت قرار دارند، اظهار داشت: این جوانان هستند که باید مورد توجه قرار گیرند و هدف اقدامات ما باید این قشر از جامعه باشد‌. اداره ورزش و جوانان با همکاری نهادها و سازمان‌های مرتبط برنامه های متنوع و زیادی انجام داده است و تا کنون بیش از 7میلیارد تومان اعتبار در این حوزه هزینه شده است.

وی تصریح کرد: این جشنواره در 10 سرفصل برگزار و 189 نفر در استان همدان آثار و مدارک خود را به جشنواره ارسال کردند و در نهایت داوری نفرات زیر نظر 64 داور در تهران انجام گرفت و 30 نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به اینکه  تمام تلاش ما این است که بتوانیم بهترین هارو برای جوانان استان رقم بزنیم گفت: وی با تقدیر از حمایت های استاندار همدان از حوزه ورزش و جوانان در سال 1402 گفت: با حمایت دکتر قاسمی فرزاد و تلاش و پیگیری همکاران، سازمان های مردم نهاد و هیات های ورزشی سال 1402 سال پرباری برای ورزش و جوانان استان بود.

در این مراسم از 30 جوان برتر استان همدان در ده حوزه مختلف در قالب جشنواره جوانان برتر ایران زمین با عنوان جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت تجلیل به عمل آمد که اسامی آنها شامل؛ علیرضا صفاریان، محمد داوریان و مهدی برنده در بخش قران و خادم اهل بیت(ع)، از دیانا حیدری، حامد پری‌زاده و سیدمیثم حسنی در بخش فیلم، امیرعلی سلیمانی، ریحانه نوری و سیدابوالحسن صباح حسینی در بخش ادبیات، حامد چهاردولی، جواد کرمی و مجتبی اسماعیلی در بخش کارآفرینی، مهرداد مرادی، میلاد سوری و میلاد جباری در بخش ورزش، بهنام محمدی، علی ایزدی و حمید یادگاری در بخش فعال جهادی، علی معتبرنیا، وحید علی نجیمی و میثم ترکمان در بخش فعال اجتماعی، امید پوره‌ای، میلاد فراهانی علوی و مهدی عرب زاده در بخش دانش‌بنیان، مهدی چناری، اسماعیل اسدی و حمید رضا نظریی حاتم در بخش موسیقی و فاطمه حیدری، شکیبا کولیوند و محمدحسن مؤمنی در بخش کنشگر رسانه و فضای مجازی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور