Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که هنوز تاریخ دقیق برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال تعیین نشده، حرف و حدیث درباره افرادی که قادر به شرکت در این انتخابات هستند شنیده می شود.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از اتفاقات غیرقابل باور درباره انتخابات فدراسیون فوتبال، تأیید اسامی 8 عضو هیأت رییسه فدراسیون فوتبال برای شرکت در این انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان نفراتی که در ماجرای استخدام مارک ویلموتس و عقد قرارداد ننگینی که در نهایت موجب شد فدراسیون فوتبال کشورمان علاوه بر 2 میلیون دلاری که پیش از این به مربی بلژیکی داده بود به پرداخت 6 میلیون دلار دیگر هم محکوم شود. پرونده ای که ظاهرا همچنان در قوه قضاییه باز است! کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با ورود به آن، موضوع را به شدت پیگیری می کرد و یا سازمان بازرسی پس از تحقیق درباره چرایی وقوع این ماجرا سراغ مسئولان فدراسیون رفت ولی هیچ یک دستاوردی نداشت.

این روزها درباره افرادی که قادر به شرکت در این انتخابات هستند به شکلی حرف زده می شود که گویی هیچ اتفاقی رخ نداده است. گویی هیچ ضرر مالی هنگفتی به پیکر فوتبال که محبوبترین رشته ورزشی در کشورمان است وارد نیامده است! اینکه می شد با این 8 میلیون دلار چه اقدامات مهمی در زمینه تجهیز زیرساخت های فوتبالی در شهرهای مختلف به ویژه فوتبالیست خیز ایجاد کرد به سرعت از یادها رفت و حالا همان اشخاص که موجبات رقم خوردن چنین اتفاقی را فراهم کردند به جای استعفا یا عذرخواهی از فوتبالدوستان، با جسارتی کم سابقه از حق طبیعی شان برای شرکت در انتخابات و احتمالا تداوم حضور در رأس فوتبال این مملکت خبر می دهند.

به تازگی صفی الله فغانپور، مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال در ارتباط با این موضوع گفت: «برخی گفته‌اند ۸ عضو فعلی هیات رییسه فدراسیون نمی‌توانند در انتخابات آتی شرکت کنند که این اظهارنظر جای تعجب دارد. در جمهوری اسلامی ایران همه موظف به تبعیت از قانون هستیم چون قانون تکلیف همه را مشخص کرده است. هیچ شخصی فراتر از قانون نیست و کسی نمی‌تواند دیگری را از حقوق اجتماعی و حق شهروندی محروم کند و شرکت در انتخابات چه برای انتخاب شوندگان و چه برای انتخاب کنندگان یکی از حقوق اجتماعی است و ملاک حضور، اساسنامه جدید است».

سئوالی که در این باره ایجاد می شود این است که اگر این افراد با استفاده از همان حق قانونی شان مارک ویلموتس را پس از اخراج از دو کشور ساحل عاج و بلژیک به استخدام درآوردند و دستمزدی 3 برابر قرارداد کارلوس کی روش را برایش تعیین کردند حالا نباید مقابل همان قانون پاسخ بدهند که چرا، بر چه اساس و چطور چنین تصمیمی را اتخاذ کردند؟ اینکه برای یک مربی درجه 2 عددی چندبرابر مربی درجه یک قبلی را در نظر گرفتند برچه اساسی بود؟! اینکه چطور ممکن است وزیر ورزش این مربی را به رییس فدراسیون فوتبال پیشنهاد بدهد و مهدی تاج و دیگر اعضای هیأت رییسه اش بدون در نظر گرفتن ملاحظات قانونی آن را بپذیرند؟ چطور در آن برهه فدراسیون فوتبالی که باید مستقل از نهادهای دولتی و طبق قوانین فیفا کار کند از خواسته یک سازمان دولتی تبعیت کرد؟

البته از راهروهای فدراسیون فوتبال اخباری هم به بیرون درز پیدا کرده که عده ای از اعضای این مجموعه با تکیه بر ارتباطاتی که با مسئولان فیفا دارند درباره احتمال دخالت نهادهای نظارتی کشور اطلاعاتی را به فیفا ارسال کرده و دلخوش به این حمایت از سوییس هستند که هرگونه دخالتی در امور داخلی فدراسیون موجبات تعلیق فدراسیون فوتبال را در پی خواهد داشت.

گرچه در اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال مسایل به گونه ای چیدمان شده که وزارت ورزش نقش محوری داشته باشد ولی در ظاهر وزیر ورزش تنها نقش نظارتی دارد. نماینده شهرکرد در مجلس در این باره توضیح جالبی داد. احمد راستینه نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «در اساسنامه فدراسیون فوتبال بندی آورده اند مبنی بر اینکه وزیر ورزش و جوانان می‌تواند در مجمع فدراسیون فوتبال حاضر شود و اظهار نظر کند، اما حق رای ندارد. البته مناسبت‌های بین وزارت ورزش و جوانان با فدراسیون‌ها و مجامع به صورت واسطه‌ای است و افرادی به مجامع فدراسیون‌ها راه پیدا می‌کنند که مورد حمایت وزارتخانه قرار دارند. با توجه به اینکه اکثر اعتبارات فدراسیون‌ها از اصل ۵ بودجه وزارت ورزش تامین می‌شود به طور طبیعی فدراسیون‌ها رای مستقلی در مجامع ندارند و به طور معمول خواسته وزارتخانه را در فدراسیون‌ها اجرا می‌کنند. با این قانون نقش سیاسیون در عرصه ورزش کشورمان پررنگ و نقش نخبگان ورزشی در مجامع فدراسیون ها کم رنگ تر می‌شود. به هر حال خروجی این موضوع، قرارداد‌های میلیاردی همانند قرارداد ویلموتس و مربیان باشگاه‌های مختلف می‌شود که به بیت المال ضربه می‌زند».


این روزها وضعیت فدراسیون فوتبال و مسئولانش به سمتی رفته که گویی این فدراسیون جزیره ای خودمختار و مجزا از ورزش کشور است و ساکنان آن هر کاری دلشان بخواهد می توانند انجام بدهند و رسما و علنا به همه نهادهای نظارتی اعلام می کنند که کسی حق دخالت در کارشان را ندارد و اگر ضرر یا سودی می کنند به خودشان مربوط است! غافل از اینکه این ضرر و زیانهایی که در عرصه ملی و یا باشگاهی بابت بدهی های هنگفت میلیاردی به امثال شفر، استراماچونی، کالدرون، برانکو، بازیکنان خارجی بی کیفیت، بدنسازان خارجی کارنابلد و... برجامانده همگی ارز و دلارهای این مملکت است که کرور کرور از کشور خارج می شوند و کسی نیست درباره شان پاسخ بدهد. ظاهرا نهادهای نظارتی در قبال این مجموعه هیچ اراده و قدرتی ندارند که پس از ماجراهای مختلف ماه های قبل که مهمترین شان پرونده مارک ویلموتس بود تا این حد سکوت اختیار کرده اند و هیچ جوابی برای اذهان پرسشگر عموم مردم ندارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویلموتس اساسنامه فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال فدراسیون ها وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد رمضی در نشست خبری که امروز در محل فدراسیون کارگری برگزار کرد در مورد فعالیت های این فدراسیون در سال 1402 عنوان کرد: سعی کردیم عدالت محوری در حوزه بانوان داشته باشیم و فعالیت ورزشی بانوان با آقایان در حال یکسان شدن است. در کنار آن اعزام های بین المللی متعددی را داریم که شاخص ترین آن اعزام اولین کاروان کوهنوردان خانم به قله آرارات است. همه کارگر هم هستند و این اولین بار است که چنین اعزامی می شود. دو اردوی تدارکاتی هم در تهران و مشهد خواهند داشت. ما کارونمان را در قالب 120 نفر به ایتالیا خواهیم داشت و 9 شرکت را در قالب 19 تیم در 8 رشته اعزام خواهیم کرد.

وی افزود: نمایندگان این شرکت ها در این مسابقات هستند . شرکت هایی هستند که در رقابت های ورزشی کارگری همیشه مشارکت داشتند و فعال بودند و حمایت کردند. اگر توفیقی حاصل شود تیم های فوتبال ملی کارگری کشور و همچنین کشتی ، کاراته، جودو والیبال و والیبال ساحلی به رقابت های بین المللی اعزام می کنیم. در تلاشیم تیم وزنه برداری هم با کمک فدراسیون وزنه به رقابت های روسیه اعزام کنیم. در کنار اینها رقابت های شرکتی هم داریم  و از همه مهمتر فعالیت ورزش همگانی است که دوشنبه های ورزش کارگری را شروع کردیم. این ورزش صبحگاهی است. این چیزها گزیده ای از برنامه های فعالیت فدراسیون کارگری است. یک موضوع جدیدی در ورزش کارگری داریم که لیگ های ورزشی است. احتشام زاده به عنوان رئیس سازمان لیگ های ورزش کارگری منصوب شده اند. ما قصد داریم حضور شرکت ها ها و تیم های آنها را به صورت فعالانه  در زمینه ورزش کارگری بیشتر کنیم.

به گزارش آنا، در ادامه احتشام زاده هم گفت: برای اولین بار می خواهیم لیگ کارگری را اجرا کنیم. تنیس روی میز یکی از رشته هاست. سال گذشته در دارت و فوتسال لیگ داشتیم اما امسال سعی کردیم با شرایط بهتری لیگ برگزار کنیم. ما دنبال مشارکت حداکثری هستیم. هر استانی هر چند تا تیم بخواهد می تواند شرکت داشته باشد.

وی افزود: دیدن کارخانه جات برای ما خیلی مهم است و می خواهیم انگیزه ای باشد تا شرکت کنند. از  ورزش هم مجوز گرفتیم که مسابقات مهم را زنده پخش کنند. این کاری است برای ایجاد انگیزه برای شرکت ها و کارخانه جات. همچنین اعزام تیم قهرمان را به مسابقات بین المللی خواهیم داشت. می خواهیم با این کار برندهای خودشان هم نشان دهند. همه کارخانه جات بال های فدراسیون هستند. همچنین اگر شما اصحاب رسانه نباشید اصلا کسی معروف نمی شود و شما رسانه ها نقش زیادی خواهید داشت در اشاعه ورزش کارگری.

وی در خصوص اینکه چه شرکت هایی قرار است در لیگ حاضر باشند، گفت: مخابرات، نقتی، مخابرات، سایپا، تراکتورف ماشین سازی، کاشی سازی و ...بانک ها مثل سامان شرکت می کنند. ما فدراسیون آماتوری هستیم و کاری به ورزش حرفه ای نداریم و سایپا هم با رایزنی که کردیم در لیگ کارگری شرکت می کند. درلیگ از فرزندان کارگر استفاده نمی کنیم. اما کسی کارگر باشد مشکلی برای مشارکت ندارد.

احتشام زاده در مورد مباحث مالی ورود به لیگ کارگری گفت: ما ورودی هم می گیریم اما 60 درصد این پول به تیم قهرمان داده می شود. این انگیزه خوبی است که شرکت ها برند خودشان را نشان دهند. مقداری از رقم هم متعلق به فدراسیون خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • پیام تقدیر وحید شمسایی پس از قهرمانی در جام ملت‌ های آسیا
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت