Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، یدالله صادقی شب گذشته در برنامه گفت و گوی ویژه خبری که با موضوع بررسی مشکلات تولیدکنندگان مرغ کشور برگزار شد، اظهار داشت:مسئولیت نظارت بر کار کشتارگاه ها و دامپزشکی به عهده وزارت جهاد کشاورزی است، ولی مرغ زنده با قیمت 14 هزار و 100 تومان تحویل کشتارگاه ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  در خصوص افرادی که در میدان بهمن اقدام به فروش مرغ می کنند، افزود: افرادی که در میدان بهمن مستقر هستند، جزء زنجیره تولید و تحویل مرغ به کشتارگاه ها هستند. بر اساس درخواست وزارت جهاد و تولید کنندگان، اگر میدان بهمن را از غرفه داران تحویل گرفته و به ما بدهند، پروسه عرضه از کشتارگاه مستقیم انجام می شود.

رئیس سازمان صنعت استان تهران ادامه داد: اگر غرفه داران میدان بهمن نباشند، عرضه را انجام می دهیم و بر اساس برنامه ستاد تنظیم بازار، مرغ تحویل زنجیره تولید و بعد هم تحویل کشتارگاه های مورد تأیید می شود.اما باید به این نکته اشاره کنم که در حال حاضر مرغدار باید مرغ را هر کیلو 13 هزار و 100 به اضافه ١ درصد نوسان، نهایت 14 هزار و 100 تومان در اختیار کشتارگاه ها قرار دهد.

صادقی با اشاره به اینکه کشتارگاه ها نیز با در نظر گرفتن هزینه کشتار و سایر هزینه ها، با قیمت مصوب تنظیم بازار به مرغ فروش عرضه می کنند، گفت: مرغ فروش نیز با قیمت مصوب 20 هزار و 400  تومان برای خرده فروشی عرضه می شود.

وی در خصوص تصمیمات اخیر برای  تعیین قیمت مرغ و مسئولیت هر بخش نیز تأکید کرد: هر تصمیمی که گرفته شده، نمایندگان بخش های مربوطه حضور داشته و از وزارت جهاد کشاوردی نیز آقای مینایی  بودند.

رئیس سازمان صنعت استان تهران در خصوص اتفاقی که برای خبرنگاری هنگام فیلمبرداری رخ داده و حاشیه های درست شده در این خصوص، بیان کرد: هر فردی  که صحبت می کند، لزوما به این معنی نیست که به نهاد یا سازمان خاصی این حرف ربط دارد ؛ ولی باید بگویم روند تحویل مرغ به این شکل است که، مرغ فقط به اعضای اتحادیه صنف مرغ فروشان تحویل داده شود.

صادقی با بیان اینکه حواله ها در اتحادیه صنف مرغ فروشان صادر و برای عرضه خرده فروشی تحویل مرغ فروشان می شود، اظهار داشت:اینکه در این گزارش گفته شده، دلیل اجازه ندادن برای فیلمبرداری وجود فساد است، درست نیست، روند فروش به همین شکل است و کار غیر قانونی انجام نمی شود.

وی افزود: حرفی گفته شده که ممکن است این حرف ها پیرامون هر موضوعی انجام شود، مسئول آن ما نیستیم. موضوع این است که، تا قبل از ١٣ آبان ماه، مرغ زنده تحویل کشتارگاه ها می شد و آنها پس از محاسبه ضریب تحویل، مرغ را عرضه می کردند. اما پس از 13  آبان، با توجه به درخواست وزارت جهاد کشاورزی، مسئولیت عمده فروشی به این وزرات خانه محول شد. حال آنها باید بگویند، روند و سازوکار به چه شکل است. 

رئیس سازمان صنعت، با تأکید بر اینکه در استان تهران باید مصوبات ستاد تنظیم بازار را اجرا کنیم، تصریح کرد: با فرض اینکه سازوکار فروش مرغ مشخص نیست، مرغداران اعلام کنند، مرغی که نهاده آن را دریافت کرده اند، چه شده است؟ ما مرغ مورد نیاز استان تهران را از استانهای مازندران، گیلان و سمنان تهیه می کنیم.

صادقی با بیان اینکه یک ماه است مصوبه جدید ابلاغ شده و وزارت جهاد نیز در حال حاضربا همان سازوکار و مکانیزم، مرغ را عرضه می کند، اظهار داشت: در تهران روزانه 1200 تن مرغ گرم  توزیع می شود که اگر با قیمت عمده فروشی تحویل بدهند، قیمت مرغ 20 هزار و 400 تومان برای مصرف کنده، تمام می شود.

پربیننده ترین ماسک‌های چینی ۶۰۰تومانی گوشت هم ارزان شد آشفتگی در توزیع مواد شوینده ۳نقد مهم و جدی به مصوبه اخیر ترخیص کالاهای رسوبی از گمرک/ هشدار درباره بروز هرج‌ومرج در بودجه و تشکیل پرونده‌های سنگین ارزی تعیین قیمت ۱۰قلم محصول لبنی پرمصرف

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت مرغ گرانی مرغ یدالله صادقی توزیع مرغ قیمت مرغ زنده سهام عدالت کشتارگاه ها استان تهران وزارت جهاد میدان بهمن مرغ فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد

منوچهر جافری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان پلدختر به کشت باقلا اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: برداشت باقلا در شهرستان پلدختر در اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و ادامه دارد.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: باقلا شش هزار و ۵۰۰ تن در سال فروش داشته و به شهرستان‌های بروجرد، اراک، تهران، سنندج و کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور بارگیری شده است.

جافری، گفت: امسال خوشبختانه کشاورزان از قیمت فروش راضی هستند و هر کیلو ۲۰ هزار تومان به فروش رفته و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: میزان کشت باقلا سال گذشته در شهرستان پلدختر ۷۵۰ هکتار بوده است و باتوجه‌به این که قیمت پارسال کیلویی هفت هزار تا ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسید مردم بیشتر به کشت گندم که کشت استراتژیک بود روی آوردند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: این کشت با تناوب گندم بسیار عالی بوده و هر ساله در شهرستان پلدختر و معمولان کشت می‌شود و همچنین با برداشت زودهنگام این محصول کشاورزانی که آب فصلی دارند می‌توانند کشت کنند.

کد خبر 6088235

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • آغاز اولین طرح فروش فوق‌العاده سایپا؛ نام خودرو، قیمت و زمان تحویل
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول