Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رشد شهرنشینی، ضعف در زیرساخت‌های عمرانی و فرهنگی حمل و نقل، عدم تناسب معابر با ساختارهای مختلف شهری، اشکلات هندسی معابر به عنوان عوامل زمینه ساز گره‌های ترافیکی اثرات منفی بر زیست شهری به همراه دارند.

ایجاد استرس و اضطراب، آلودگی صوتی و محیطی، افزایش میزان مصرف سوخت، رشد آمار تصادفات و خسارات، فرسودگی محل‌های تردد و افزایش هزینه‌های استهلاک خودرو نیز از دیگر آثار ترافیک است که این مسئله نیز از شهر یزد جدا نیست و به سهم جمعیت و ظرفیت مسیرهای تردد درون شهری به ویژه در برخی مناطق با ترافیک دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر یزد در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های کارشناسی، نظرات مردمی، تحلیل‌های اجتماعی و مطالعات میدانی صورت گرفته در سطح شهر یزد، گره‌های بحرانی ترافیکی شناسایی و بر مبنای اهمیت و ضرورت برای انجام اقدامات اصلاحی در دستور کار قرار گرفت.

محسن عباسی هرفته افزود: بر اساس مطالعات صورت گرفته، ابر پروژه خلیج فارس، تعریض ابتدای خیابان کاشانی (محدوده میدان ابوذر)، بلوار شهدای دهنو، اصلاح و تکمیل میدان شهدای محراب چهار پروژه‌های بوده‌اند که در تعدیل و روان سازی ترافیک ورودی شهر نقش کلیدی داشته‌اند.

ورودی جنوب شرقی یزد مهم‌ترین گره بحرانی ترافیکی شهر

وی عنوان کرد: ۹ مرکز خدماتی - درمانی، ۶ هزار و ۵۰۰ واحد تجاری، ۱۳۰ هزار نفر جمعیت ساکن در این محدوده در یزد و حمیدیا و محور ارتباطی شهرستان‌های بافق، مهریز و … باعث شده تا روزانه حدود ۴۰۰ هزار تردد در ورودی جنوب شرقی یزد اتفاق بیافتد و این محدوده را به یکی از مهم‌ترین گره‌های بحرانی ترافیکی شهر تبدیل کند.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر یزد بیان کرد: هر چند طرح‌های بالادستی برای این محدوده موجود بود ولی چند دهه بود که این طرح‌ها معوق مانده و یا قسمت‌هایی از آن به شکل ناقص و مقطعی اجرا شده بود که توان حل مشکلات موجود را نداشت.

وی افزود: در سه سال گذشته با اجرای ابر پروژه خلیج فارس که بزرگترین پروژه ترافیکی تاریخ شهرداری یزد است، بلوار مدرس به بلوار دشتی متصل شد و بخشی از بار ترافیکی میدان ابوذر حذف و کاسته شد و در واقع یک شریان اصلی ورودی جنوب شرقی شهر را به بخش‌های شمالی یزد متصل کرد.

عباسی هرفته یادآور شد: بر اساس این اقدام، میدان ابوذر و خیابان پرترافیک کاشانی از مدار دسترسی در این زمینه خارج شد.

وی اظهار داشت: اجرای این پروژه و آزادسازی زمین‌های در مسیر، حدود ۵۵ میلیارد تومان هزینه داشت.

۴ گام بنیادین برای کاستن از بارترافیکی پهنه جنوبی شهر جهانی

عضو شورای اسلامی شهر یزد اظهار داشت: دومین پروژه، تعریض ابتدای خیابان کاشانی بود که با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان انجام شد و حرکت از میدان ابوذر به سمت میدان شهدای محراب را که همواره با سنگینی و دشواری همراه بود، روان ساخت.

عباسی هرفته، پروژه و اقدام سوم در این زمینه را اصلاح هندسی میدان شهدای محراب و اجرای دو پل به عنوان دور برگردان در انتهای بلوارهای دانشجو و مدرس بیان کرد و اظهار داشت: این اقدام ظرفیت ترافیکی میدان شهدای محراب را که از جمله گره‌های ترافیکی شهر بود تا ۴۰ درصد افزایش داد و اجرای این پروژه و آزادسازی‌های مربوط به آن حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه در بر داشت.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر یزد افزود: پروژه چهارم، احداث بلوار شهدای دهنو، از خیابان منابع طبیعی (پل قطار خیابان کاشان) به سمت حمیدیا و به طول دو کیلومتر بود که دسترسی یزد به حمیدیا و دهنو را روان و تسهیل کرد و بار ترافیکی میدان ابوذر و ابتدای خیابان کاشانی را کاهش داد.

عباسی هرفته تاکید کرد: این چهار پروژه به عنوان یک طرح جامع و هدفمند برای کاستن از بار ترافیکی ورودی جنوب شرق شهر و اصلاح مسیرهای نادرست در شرایط سخت اقتصادی، تامین اعتبار و اجرایی شد و گام بزرگی در راستای ساماندهی ترافیک این محدوده پر تردد شهری برداشته شد.

یزد که هنوز در زمره شهرهای کوچک به شمار می‌رود و تا کلانشهر شدن مسیر طولانی در پیش دارد، گره‌های ترافیکی متعددی دارد که لازم است با اجرای طرح‌های، یکی پس از دیگری گشوده شوند.

کد خبر 5089645

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد شهرداری يزد شوراي شهر يزد ترافیک ویروس کرونا شیراز محدودیت های کرونایی آمار کرونا بارش باران شیوع کرونا محسن فخری زاده شهرستان کرج روز دانشجو بارش برف گرگان شهرکرد بوشهر کرمانشاه شورای اسلامی شهر یزد میدان شهدای محراب ورودی جنوب شرقی میدان ابوذر عباسی هرفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۴۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از نظر بهورز در سال گذشته طی یک مرحله ۱۶۰ نفر و در مرحله دیگر ۲۰۰ نفر بهورز در سطح استان همدان جذب شده که سهم شهرستان رزن از این تعداد، در مجموع ۲۸ نفر بوده و امسال و سال آینده این شهرستان ورودی بهورز خوبی خواهد داشت.

دکتر محمدمهدی مجذوبی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در دیدار با فرماندار رزن، اظهار کرد: در حوزه بهداشت شهرستان رزن دارای مرکز بالای ۳۰ سال و فرسوده بوده که باید این مراکز به عنوان پروژه جدید تعریف شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت در بحث شاخص‌ها شهرستان رزن رتبه‌های اول و دوم استان را به خود اختصاص داده و این باعث افتخار است، تصریح کرد: در حوزه فوریت‌های پزشکی شهرستان رزن دارای شش مرکز فوریت بوده که میانگین حضور بر بالین بیمار توسط همکاران مراکز فوریت رزن با متوسط استانی برابری می‌کند.

مجذوبی با اشاره به اینکه در حوزه درمان رزن اتفاقات خوبی در سال گذشته داشته‌ایم، افزود: ضریب اشغال تخت بیمارستانی طی یک‌سال اخیر در شهرستان رزن ۲۰ درصد اضافه شده است که این امر نشان از ارائه خدمات خوب حوزه درمان شهرستان رزن به مردم، تنوع خدمات، افزایش امکانات و تجهیزات و تعداد پزشکان متخصص حوزه درمان این شهرستان دارد.

وی ادامه داد: در استان همدان دارای دو پروژه بسیار مهم در حال اجرا شامل بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن و  پروژه مرکز جامع سرطان بیمارستان بعثت همدان هستیم که تمام انرژی خود را برای تکمیل این دو طرح گذاشته‌ایم که تا پایان دولت سیزدهم به انجام برسد.

بهره‌برداری پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در دهه فجر، اهتمام دانشگاه علوم پزشکی را می‌طلبد

فرماندار شهرستان رزن هم اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری‌های لازم را انجام دهد تا در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت‌رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

علی‌اصغر غفاری‌آثار با تأکید بر ضرورت نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح افزود: در سطح شهرستان تنها دارای یک پزشک به مدت هشت روز از ماه و در بخش رادیولوژی تنها یک پزشک به مدت ۱۵ روز در ماه و یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه هستیم که در این رابطه حضور پزشک ثابت در این موارد در تمامی روزهای هفته برای شهرستان ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت‌رسانی است، گفت:  تنها یک پزشک عمومی در بیمارستان داریم که خواستار افزایش پزشک عمومی بیمارستان به سه پزشک عمومی هستیم ضمن اینکه بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر(عج) شهر رزن نیاز به تأمین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

غفاری‌آثار یادآور شد: از ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان درخواست داریم تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخر هفته‌ی بارانی در انتظار آذربایجان شرقی
  • بارش‌های پراکنده برای استان قزوین
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است