Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر نمایندگی فائو در تهران، نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی، روز جهانی خاک را با تأکید بر اهمیت تنوع زیستی خاک و نقش محوری آن در حفظ حیات بر روی کره زمین و تأمین امنیت غذایی و تغذیه گرامی داشت.

گرولد بودِکِر، نماینده فائو در جمهوری اسلامی ایران در سخنانی در جریان مراسم گرامی‌داشت روز جهانی خاک که مشترکا از سوی این سازمان و وزارت جهاد کشاورزی به صورت مجازی امروز دوشنبه برگزار شد، تأکید کرد که کیفیت و سلامت خاک تا حد زیادی تعیین‌کننده تولید و پایداری کشاورزی، و کیفیت زیست‌محیطی بوده و به‌واسطه آن بر سلامت گیاهان، حیوانات و انسان اثر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده فائو با اشاره به این مسئله که «بهبود تنوع زیستی خاک اهمیتی حیاتی در اطمینان حاصل کردن از سلامت خاک و همچنین آینده امنیت غذایی و تغذیه دارد»، افزود: «خاک‌های سالم و دارای تنوع زیستی، به‌عنوان بزرگترین منبع ذخیره خاکزی کربن، از طریق ذخیره (ترسیب) کربن و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در جو زمین، می‌توانند نقش مهمی را در کاهش تأثیرات تغییرات اقلیمی ایفا می‌کنند.»

بوِدِکِر با اشاره به شعار امسال روز جهانی خاک، «خاک را زنده نگه داریم و از تنوع زیستی خاک حفاظت کنیم»، گفت: «ارگانیسم‌های موجود در خاک نه‌تنها انواع خاصی از آلودگی‌ها را تجزیه و یا پاک می‌کنند، بلکه تنوع زیستی موجود در خاک منبعی ضروری از مواد و عناصر شیمیایی و ژنتیکی مورد نیاز برای توسعه داروهای جدید است.»

نماینده فائو تمامی دست‌اندرکاران ملی و بین‌المللی را دعوت کرد تا در کنار هم زمینه تدوین و اجرای سیاست‌ها و برنامه‌هایی را تسهیل کنند که ترویج‌کننده نظام‌های کشاورزی پایدار باشند، توجه ویژه‌ای به تقویت و غنابخشی تنوع‌زیستی خاک داشته باشند، مواد آلی خاک را افزایش دهند و با فقدان و تخریب خاک ناشی از فرسایش بادی و آبی مقابله کنند.

بودکر در بخش پایانی سخنان خود بار دیگر تأکید کرد که فائو، به عنوان نهادی پیشروی سازمان ملل متحد در ترویج نظام‌های کشاورزی پایدار، آماده حمایت از کشور برای توسعه و اجرای بیش از پیش شیوه‌های کشاورزی اکولوژیک و تضمین خاک‌های سالم و دارای تنوع زیستی پایدار است.

کد خبر 5089705

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی فائو روز جهانی خاک لایحه بودجه ۱۴۰۰ ویروس کرونا قیمت دلار شاخص کل بورس اقتصاد آمریکا قیمت نفت لایحه بودجه بانک مرکزی ایران بانک مرکزی اقتصاد چین تولید نفت نهاده های دامی بازار سهام محدودیت های کرونایی تنوع زیستی خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۵۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان‌‌ها ۹ میلیارد ریال اعتبار برای عملیات هرس و تکریب نخل‌ها تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 8 هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه 2 در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه 2 خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با همکاری اعتبار استانی به مبلغ 9 میلیارد ریال با مشارکت باغداران برای اجرا عملیات تکریب نیاز به همت بیشتر باغداران برای همکاری با جهاد کشاورزی داریم.

توکلی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی پایش مستمر ‌بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی