Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@08:46:16 GMT

انجام ۷۴ هزار ماموریت امدادی طی ۹ ماه در فارس

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۵۴۵۲

انجام ۷۴ هزار ماموریت امدادی طی ۹ ماه در فارس

ایسنا/فارس به گفته مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در هشت ماهه نخست امسال، ۷۴ هزار ماموریت امدادی به همت نیروهای اورژانس ۱۱۵ فارس انجام شده است.

محمدجواد مرادیان دوشنبه ۱۷ آذر اعلام کرد: ۷۴ هزار ماموریت به همت تیم‌های امدادی و درمانی اورژانس ۱۱۵ استان فارس در هشت ماهه نخست امسال انجام شد که از این تعداد ۲۹ هزار و ۶۵۲ ماموریت مربوط به حوادث ترافیکی بوده و به نظر می‌رسد به دلیل محدودیت‌های دوران کرونا نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارائه ۱۰۰ هزار مشاوره مرتبط با کرونا

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اورژانس فارس، مرادیان افزایش ۱۹ درصدی تعداد تماس‌ها در هشت ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: کارشناسان مرکز پیام اورژانس شیراز در هشت ماهه نخست امسال، ۴۶۰ هزار تماس با خطوط ۱۱۵ را پاسخگو بودند که از این تعداد در حدود ۱۰۰ هزار مشاوره مربوط به کرونا و متاسفانه ۲۹ هزار تماس به عنوان مزاحم در سامانه اورژانس ۱۱۵ ثبت شده که در حال پیگیری‌های قانونی است.

مرادیان با اشاره به فداکاری‌ها و رشادت‌های کارکنان اورژانس ۱۱۵ در مسیر خدمت به مردم در دوران سخت کروناویروس افزود: با توجه به حجم گسترده ماموریت‌های امدادی در پاندمی کرونا، ۲۷۶ نیروی اورژانس در راه خدمت رسانی به نیازمندان به این ویروس منحوس مبتلا شدند.

مسمومیت ۲۲۰ نفر براثر گاز منوکسید کربن

او همچنین با اشاره به آمار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در هشت ماهه نخست امسال، گفت: با وجود توصیه‌های بسیاری که هر ساله در خصوص مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به مردم اطلاع رسانی می‌شود، اما همچنان شاهد موارد مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در استان هستیم، به طوری که در هشت ماهه نخست امسال، ۲۲۰ نفر در استان دچار مسمومیت با گاز منوکسید کربن شدند و متاسفانه قاتل خاموش، جان پنج نفر را نیز گرفت.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: مدیریت مطلوب بیماری کووید۱۹، تنها با همدلی و همراهی مردم تسهیل می‌شود و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و استفاده از ماسک می‌تواند برای برون رفت از این بحران کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ماموریت اورژانس فارس کروناویروس گازگرفتگي هشت ماهه نخست امسال مسمومیت با گاز اورژانس ۱۱۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود

ایتنا - راهبران ناسا و بوئینگ به خبرنگاران گفتند که اولین ماموریت استارلاینر که کپسول دو فضانورد را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌برد، به سمت تاریخ پرتاب تاریخی 6 مه نزدیک می‌شود.
ناسا و بوئینگ به این نتیجه رسیدند که این کپسول پس از تکمیل بررسی آزمایشی حیاتی پرواز در روز پنجشنبه آماده پرتاب است. بدون هیچ مشکلی، فضانوردان بوچ ویلمور و سونی ویلیامز عصر روز 6 مه سوار استارلاینر خواهند شد و با موشک United Launch Alliance Atlas V  به فضا خواهند رفت.

به گزارش ایتنا، حدود 24 ساعت بعد، دو فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رسند و حدود یک هفته در آنجا می‌مانند. استارلاینر به ایستگاه متصل خواهد ماند و این دو نفر از آن برای بازگشت به زمین استفاده خواهند کرد. در مجموع پنج چتر نجات، استارلاینر را از سرعت مداری فوق‌العاده کم می‌کنند تا فرود نرم در جایی در غرب ایالات متحده را امکان‌پذیر کنند.

این دومین پرواز استارلاینر به ایستگاه فضایی بین‌المللی است؛ اولین پرواز، یک ماموریت بدون خدمه به نام آزمایش پرواز مداری-2، در ماه مه 2022 انجام شد. اگر بوئینگ و ناسا نتوانند ماموریت تاریخ 6 می را انجام دهند، فرصت‌های پرتاب دیگری در 7، 10 و 11 می وجود دارد.

اهمیت این ماموریت را نمی‌توان دست کم گرفت. ناسا در سال 2011 برنامه خدمه تجاری (CCP) را برای خرید خدمات حمل و نقل فضانوردان از صنایع خصوصی ایجاد کرد. ناسا اسپیس‌ایکس را تحت یک قرارداد چند میلیارد دلاری انتخاب کرد. اما برخلاف اسپیس ایکس که هر شش ماموریت را طبق قرارداد اصلی به همراه موارد دیگر تکمیل کرده است، استارلاینر بوئینگ به دلیل مشکلات فنی متعدد به شدت به تعویق افتاده است.

بوئینگ به دلیل این تاخیرها بیش از 1.5 میلیارد دلار هزینه‌های اضافی را متحمل شده است. این غول هوافضا اخیراً  به دلیل خرابی در واحد هواپیمای تجاری خود با نظارت تجاری مواجه شده است. اوایل سال جاری اعلام شد که دیو کالهون، مدیرعامل بوئینگ در پایان سال 2024 از سمت خود کناره گیری می‌کند.

برای ناسا، یک فضاپیمای جدید به معنای دوبرابر کردن منابع حمل و نقل فضانوردان آمریکا و معرفی درجه‌ای از افزونگی مورد نیاز به برنامه پروازهای فضایی انسانی آژانس است. اگر بوئینگ این آزمایش را انجام دهد، استارلاینر به گواهینامه نهایی خود دست خواهد یافت و می‌تواند ماموریت‌های منظم خود را تحت قرارداد CCP آغاز کند.

ناسا تشخیص داد که احتمال از دست دادن خدمه با این ماموریت استارلاینر 1 در 295 است که بالاتر از احتمال 1 در 270 مورد نیاز ناسا است. جیم فری، معاون ناسا، گفت: « جان اعضای خدمه ما، سونی ویلیامز و بوچ ویلمور، در خطر است. ما اصلاً آن را ساده نمی‌گیریم.»

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز | یک پزشک زن فوت کرد و یک پزشک دیگر در کما