Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@17:37:25 GMT

تخفیف ۳۰ درصدی پست برای فعالان صنایع دستی لرستان

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۵۶۶۰

تخفیف ۳۰ درصدی پست برای فعالان صنایع دستی لرستان

سید امین قاسمی روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: پس از شیوع ویروس کرونا فروش محصولات صنایع دستی به ویژه در زمان های گردشگرپذیر با چالش عمده‌ای روبرو شد که تدابیر مثبتی برای رفع آن اتخاذ شده است.

وی افزود: در این راستا امسال تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و شرکت ملی پست ایران منعقد و مقرر شد هنرمندان صنایع دستی بسته‌های پستی پیشتاز را که حاوی محصولات تولیدی آنان است با ۳۰ درصد تخفیف به تمام نقاط ایران ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: صنعتگران استان برای برخورداری از این فرصت می‌توانند با شماره تلفن ۳۳۲۰۰۳۴۳ تماس گرفته و درخواست خود را اعلام نمایند.

قاسمی اظهار داشت: طی ماه های گذشته برخی فعالان صنایع دستی به دلیل مشکلات پیش رو امکان تولید و فروش محصولات را نداشتند و شبکه توزیع مواد اولیه، تولید صنایع دستی، عرضه کنندگان محصولات در قالب صندوق های خودگردان و غرفه داران استان متحمل خسارت های سنگینی شدند.

وی با اشاره به حمایت های دولت از این هنرمندان ادامه داد: در این راستا علاوه بر تسهیلات بانکی، دستورالعمل های تشویقی و ترغیبی نیز در استان انجام شده است تاتولیدکنندگان صنایع دستی بتوانند به تولید و عرضه محصولات خود بپردازند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اضافه کرد: ۳۵ کارگاه تولیدی صنایع دستی به صورت مشاغل خانگی در خرم‌آباد، بروجرد، کوهدشت و الیگودرز فعالیت دارند.

قاسمی بیان کرد: این صنایع دستی شامل گلیم بافی، ماشته بافی، لباس لری، ورشو، مسگری، چرم دوزی، حرمی، گیوه، کمانچه و خراطی است.

وی با اشاره به تنوع بالا و زیبایی صنایع دستی لرستان افزود: ۳۰ هزار نفر به صورت مستقیم و ۸۰ هزار نفر غیر مستقیم در زمینه تولید و فروش صنایع دستی این استان مشغول به کار هستند.

شیوع کرونا به ۱۱۰ هزار فعال حوزه صنایع دستی این استان ۱۵ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

برچسب‌ها گردشگری ویروس کرونا شرکت ملی پست ایران خرم آباد میراث فرهنگی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری ویروس کرونا شرکت ملی پست ایران خرم آباد میراث فرهنگی لرستان گردشگری ویروس کرونا شرکت ملی پست ایران خرم آباد میراث فرهنگی لرستان اخبار کنکور صنایع دستی لرستان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است