Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخالفت ها با اجرای مجازات اعدام فدرال در آمریکا در حالی ادامه دارد که دونالد ترامپ قصد دارد برنامه های اعدام را تا زمان حضور در کاخ سفید اجرا کند. خبرگزاری میزان – در حالی که «دونالد ترامپ»، رییس جمهور و «ویلیام بار»، وزیر دادگستری آمریکا برای اجرای اعدام‌های فدرال بیشتر عجله دارند، بیش از ۹۰ مقام قضایی و اجرایی این کشور با ارسال نامه‌ای به وزارت دادگستری این کشور خواهان توقف روند اجرای اعدام‌های فدرال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش پایگاه «ویتنس لس آنجلس»، برنامه ریزی ۵ اعدام فدرال تا روز پایانی حضور ترامپ در کاخ سفید، نشان دهنده عجله او و دادستان کل آمریکا برای اجرای این مجازات است؛ اعدام بعدی روز ۱۰ دسامبر (۲۰ آذر) اجرا می‌شود.   اخیرا نزدیک به ۱۰۰ نفر از دادستان‌های فعلی و پیشین، دادستان‌های کل، روسای پلیس سابق و فعلی، مقام‌های وزارت دفاع و ... با ارسال نامه‌ای به وزارت دادگستری خواهان توقف روند اجرای اعدام فدرال شدند.   اصلی‌ترین دلیل این درخواست و البته مخالفت مردم آمریکا با اجرای مجازات اعدام، اثبات بی گناهی محکومان پس از صدور حکم و یا اجرای آن است.   از سال ۱۹۷۳ تاکنون دستکم ۷۲ نفر در آمریکا پس از محکومیت به اعدام، موفق به اثبات بی گناهی خود شده اند؛ حدود ۲۰۰ نفر نیز پس از مرگ از اتهام‌ها تبرئه شده و بی گناهیشان ثابت شد. بیشتر بخوانید:  دولت ترامپ و افزایش اجرای اعدام در آمریکا  چرا کاخ سفید به دنبال تسریع در اجرای حکم اعدام است؟ درخواست مذکور تاکید دارد که مجازات اعدام براساس نژادپرستی ساختاری صورت می‌گیرد و نه تنها بدترین افراد اعدام نمی‌شوند بلکه مجازات مذکور افراد فقیر، کم توان، معلول و ضعیف، افراد دارای بیماری‌های روانی و کودکان قربانی سوءاستفاده جسمی و جنسی و در مجموع بی گناهان را هدف قرار می‌دهد.   این نامه در مصداق نظر خود از ۲ اعدامی روز‌های آینده یعنی «براندون برنارد»، سیاهپوست بی گناهی که بیشتر عمر خود را در انتظار حکم اعدام بوده و «لیزا مونتگمری»، بیمار روحی و قربانی سوءاستفاده جنسی در کودکی یاد می‌کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا دونالد ترامپ حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ حقوق بشر اجرای اعدام اعدام فدرال کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۵۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

به گزارش مشرق، پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

در مقابل آمریکا نسبت به تصویب این قانون ابراز نارضایتی و نگرانی شدید کرد.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در پلتفرم «ایکس» اظهار کرد: به شدت بابت تصویب اصلاحیه قانون مبارزه با فساد و همجنس‌گرایی در عراق نگران هستیم، این اصلاحیه گروه‌های در معرض خطر بیشتر در جامعه عراق را تهدید کرده و توان عراق در توسعه اقتصاد و جذب سرمایه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.

در مقابل «محسن المندلاوی» رئیس پارلمان عراق شنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد: تصویب قانون مبارزه با فساد، گامی ضروری برای حفظ زیرساخت‌های ارزش‌های جامعه و مصلحت عالی کشور برای حفاظت از مردمش در برابر فراخوان‌ها به انحطاط اخلاقی و فساد جنسی است که کشورهای جهان را در بر گرفته است.

المندلاوی در ادامه نیز اظهار کرد: این قانون حمایت قانونی برای مبارزه با این اقدامات و مبلغان آنها را فراهم کرده و نقص موجود در قوانین عراق در این حوزه را برطرف کرد.

رئیس پارلمان عراق گفت: همجنس‌گرایی در عراق که سرزمین انبیا، ائمه و اولیای صالح است، جایی ندارد.

پیشنویس این قانون در ابتدا شامل مجازات اعدام برای روابط همجنس‌گرایانه بود اما پس از مخالفت‌های گسترده آمریکا و کشورهای اروپایی با آن، اصلاحاتی پیش از تصویب بر آن اعمال شد.

عفو بین‌الملل نیز مخالفت خود را با تصویب این قانون اعلام کرد و مدعی شد که این قانون به منزله «نقض حقوق اصلی انسان‌ها» است.

در مقابل «رائد المالکی» نماینده پارلمان عراق با اشاره به وجود مخالفت‌هایی از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا با تصویب این قانون تاکید کرد: این قانون مساله‌ای داخلی است و مداخله از سوی هیچ طرفی را نمی‌پذیریم.

بر اساس این قانون، مجازات ۱۰ تا ۱۵ سال حبس برای روابط همجنس‌گرایانه در نظر گرفته شده و فعالیت هرگونه نهادی برای تبلیغ فحشا و همجنس‌گرایی در عراق ممنوع شده و مجازات آن هفت سال حبس است.

همچنین بر اساس این قانون، تغییر جنسیت بیولوژیک برای افراد طبق میل شخصی‌شان ممنوع بوده و برای فردی که بخواهد این کار را انجام دهد و یا هر پزشکی که این کار را برای فرد انجام دهد، یک تا سه سال حبس در نظر گرفته می‌شود.

همچنین مجازات مشابهی برای هر مردی که عمدا رفتارهای زنانه داشته و یا آن را ترویج دهد، در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند