Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@10:32:21 GMT

عادی انگاری موجب شیوع کرونا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۵۷۳۲

عادی انگاری موجب شیوع کرونا می‌شود

هادی شهسوارپور روز دوشنبه در حاشیه نشست ستاد مقابله با کرونا به خبرنگار ایرنا افزود: از ۱۵ آذرماه شرایط کاری و فعالیت های روزمره زندگی در مناطق نارنجی کمی سهل‌تر می شود لذا برخی مشاغل بجز مشاغل گروه سه و چهار فقط در ساعت های مشخص شده اجازه بازگشایی یافته اند اما از آنجا که یکی از علل همه گیری کرونا برگزاری جشن ها، ختم ها و دورهمی های خانوادگی است، طرح محدودیت تردد شبانه همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهسوارپور در خصوص آخرین آمار کرونا در حوزه شرق استان کرمان بیان کرد: از هفته سوم آبان تا هفته دوم آذر، یک هزار و ۸۳۶  نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در بم انجام شده که از این تعداد یک هزار و ۳۸ بیمار مبتلای قطعی به کرونا بوده و همچنین ۲۳۹ بیمار بستری در این بازه زمانی داشتیم که متاسفانه ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا را از دست داده ایم.

وی شیوه و روند اعمال و اجرای محدودیت های جدید کرونا در این شهرستان را مثبت و رضایت بخش ارزیابی کرد و افزود: کنترل رفت و آمدها در ورودی و خروجی های شهرستان توسط پلیس راه و نیروی انتظامی به خوبی در حال انجام است.

فرماندار بم تصریح کرد: تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان این شهرستان طی چند هفته اخیر کاهش چشمگیری داشته اما آمار فوتی ها تغییر چندانی نداشته است.

وی ادامه داد: میزان پایبندی مردم به پروتکل های بهداشتی در بم ۷۴ درصد تخمین زده شده و عملکرد و همکاری اصناف در زمینه رعایت پروتکل ها و تعطیلی اصناف خوب بوده است.

شهسوارپور توضیح داد: طرح محله محوری سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که یکی از مهمترین اقدامات برای کنترل بیماری است و اجرای این طرح با محوریت هر خانه یک پایگاه سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، شبکه بهداشت و درمان و بسیج در سطح شهرستان بم اجرا شده است.

شهرستان بم در فاصله ۱۹۵ کیلومتری استان کرمان واقع شده است.

برچسب‌ها بم فاصله گذاری اجتماعی محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بم فاصله گذاری اجتماعی محدودیت های کرونا بم فاصله گذاری اجتماعی محدودیت های کرونا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نجات پسر ۶ ساله که دچار غرق شدگی شده بود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت