Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:34:44 GMT

تعطیلی ۲۵ شرکت کاغذی صندوق بازنشستگی کشوری

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۶۴۰۳

تعطیلی ۲۵ شرکت کاغذی صندوق بازنشستگی کشوری

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر افتخاری در ویدئویی که از طریق صفحه اینستاگرامی صندوق بازنشستگی کشوری منتشر شد به تشریح استراتژی‌ها و عملکرد اقتصادی این صندوق پرداخت و اظهار کرد: صندوق بازنشستگی از دو بال کنار هم تشکیل می‌شود؛ نخست بال بیمه‌ای است. ماهانه کسوراتی از کسور پردازان و شاغلین کسر و بابت سرمایه گذاری به حساب صندوق بازنشستگی واریز می‌شود و یک عملیات بیمه‌ای در اینجا صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک بال دیگر سرمایه گذاری و بخش اقتصادی است که مهم است و دست کمی از بخش بیمه‌ای ندارد. منابعی که از محل کسورات جمع آوری شد باید سرمایه گذاری شود و در چرخه فعالیت‌های اقتصادی قرار بگیرد تا منفعت‌هایی حاصله در قالب حقوق و مستمری به بازنشستگان برگردد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه عملیات مربوط به فعالیت‌های اقتصادی یکی از مهمترین ارکان فعالیت صندوق بازنشستگی را تشکیل می‌دهد گفت: باید برای فعالیت‌های اقتصادی استراتژی‌های مشخصی داشته باشیم زیرا یک موضوع میان نسلی است و در دراز مدت اثراتش را نشان می‌دهد.

افتخاری ادامه داد: صندوق‌های بازنشستگی برای این کار برنامه‌هایی دارند. در دوره جدید مدیریتی صندوق بازنشستگی و در ۱۰ ماه گذشته رویکرد ما توسعه اقتصادی با سه ضلع مشخص بوده است. در روند توسعه و بهبود فعالیت‌های سرمایه گذاری که امروز مدنظر ماست، سه ویژگی بسیار مهم است. نخست آنکه یک سرمایه گذاری بازدهی مناسبی داشته باشد. نمی‌توانیم در فعالیت کم بازده و زیان ده حضور یابیم.

وی تاکید کرد: باید در فعالیت‌های حضور یابیم که بازدهی اقتصادی بالایی داشته باشند. دوم آنکه این سرمایه گذاری ها ترم بلندمدت داشته باشند و در بلندمدت برای ما سوددهی ایجاد کنند، زیرا تعهدات ما بلندمدت است. وظیفه داریم علاوه بر حقوق بازنشستگی، امکانات دیگری برای بازنشستگان فراهم کنیم که آن هم هزینه دارد و باید از محل فعالیت‌های بلند مدت حاصل شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه البته برخی سرمایه گذاری‌های کوتاه مدت و میان مدت هم ممکن است انجام شود تا مسائل مربوط به نقد شوندگی را برای ما حل کنند گفت: ویژگی سوم آنکه میزان ریسک سرمایه گذاری مناسب باشد. در ادبیات سرمایه گذاری همیشه در کنار بازدهی موضوع ریسک مطرح است.

افتخاری افزود: باید در سرمایه گذاری‌هایی حضور یابیم که ریسک مناسب داشته باشند. سرمایه‌های با ریسک پایین که سود اندکی دارند مطلوب نیست و سرمایه گذاری پر ریسک هم برای صندوق مناسب نیست و نمی‌توانیم پرریسک در فعالیت‌های اقتصادی حضور داشته باشیم زیرا ممکن است ما را دچار مشکل کند.

وی با بیان اینکه با در نظر گرفتن این سه ویژگی، استراتژی‌های صندوق در حوزه اقتصادی شکل می‌گیرند عنوان کرد: مهمترین هدفی که دنبال می‌کنیم توسعه اقتصادی و بهبود بنگاه داری است. خروج از بنگاه داری نیز به عنوان یکی از اهداف فرعی دنبال می‌شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف فرعی خروج از بنگاه های کاغذی و کم بازده است. در این راستا اتفاقات مهمی افتاد و تعدادی از بنگاه‌های کاغذی و شرکت‌های کم بازده و زیان ده که بیشتر برای آنها هزینه می‌کردیم، تعطیل شدند. بالغ بر ۲۵ شرکت کاغذی را تعطیل کردیم و وضعیت خروج از بنگاه داری به خوبی و به شدت پیش می‌رود.

افتخاری با بیان اینکه پرتفوی یک سری از سهم‌ها را شناور کردیم گفت: یکی از موضوعات دیگری که به عنوان هدف فرعی دنبال می‌کنیم بهبود پرتفوی سرمایه گذاری است. اگر سرمایه گذاری تک رشته‌ای و تک دارایی باشد ریسک بالایی به صندوق منتقل می‌کند. بنابراین به سمت سبدی از سرمایه گذاری ها رفتیم.

وی افزود: قبلاً صندوق سبد نامتوازنی داشت که به سمت متوازن شدن با ریسک و بازدهی مناسب حرکت می‌کند و شرکت‌های نامناسب خارج از زنجیره ارزش خارج می‌شوند. افزایش سهم پتروشیمی، فولاد و معدن در حال انجام است و سعی می‌کنیم برخی سهم‌ها را که شرایط مناسب ندارند کاهش دهیم.

کد خبر 5089786

منبع: مهر

کلیدواژه: اکبر افتخاری صندوق بازنشستگی کشوری بازنشستگان شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی شورای شهر شهر تهران معلولان شهرداری سامانه بارشی شبکه شاد گردشگری قوه قضاییه تذکر به شهردار تهران صندوق بازنشستگی کشوری فعالیت های اقتصادی سرمایه گذاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن در نظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا با توجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: در حال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "نخستین رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران با حضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است