Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی با حضور در برنامه " ورزش بدون ویرایش " تحولات اخیر فدراسیون تیراندازی را مورد بررسی قرار داد و عنوان کرد: زمانی که سکان فدراسیون را در دست گرفتم، مشکلات عدیده‌ای وجود داشت، اما مهمترین آن بدهی ۱۷ و نیم میلیارد تومانی این فدراسیون بود که بخش قابل توجه این بدهی پرداخت شده و مقدار ناچیزی از آن باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به نتایج نه چندان مطلوب تیم تیراندازی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ گفت: نتایج این مسابقات که نخستین آوردگاه در زمان تصدی گری من بود، انتقادات بسیاری را به دنبال داشت، اما موفقیت ورزشکاران در به دست آوردن سهمیه المپیک موجب سربلندی فدراسیون شد.

رئیس فدراسیون تیراندازی افزود: ورزشکاران کشورمان تا امروز ۴ سهمیه در رشته تیراندازی با تفنگ و ۲ سهمیه در بخش تپانچه به دست آورده‌اند که از نظر این شاخص رتبه نخست را در میان فدراسیون‌های کشور به دست آورده‌ایم.

دادگر، تیراندازی را یک رشته تجهیزات محور توصیف کرد و گفت: علاوه بر ابزار‌های فیزیکی مورد نیاز، تمرکز نقش مهمی در موفقیت ورزشکاران این رشته دارد، به همین دلیل تضعیف اندک یکی از این ۲ مورد موجب ناکامی می‌شود.

او با اشاره به تاثیر تحریم‌ها بر پیشرفت ورزش تیراندازی گفت: برخی مشکلات در ارتباط با رشته‌های تجهیزات محور همواره وجود داشته که در حال حاضر تشدید شده است. فشنگ خفیف در داخل ساخته می‌شود، اما این تولیدات دقت لازم برای مسابقات در سطح المپیک را ندارد.

رئیس فدراسیون تیراندازی در پاسخ به سوالی درباره حضور مربیان خارجی و میزان تاثیر آن‌ها در افزایش دانش فنی رشته تیراندازی اظهار کرد: در گذشته مسئولان فدراسیون از مربیان با دانش خارجی استفاده می‌کردند که به کار گیری آن‌ها هزینه‌های چند میلیاردی به همراه داشت.

دادگر تاکید کرد: حضور مربیان خارجی موجب تربیت افراد در داخل کشور شده است تا آنجا که امروز هیچ گونه نیازی به مربی خارجی در رشته‌های تیراندازی وجود ندارد.

او ادامه داد: اعتماد به مربیان جوان داخلی به خصوص در رشته تپانچه که با نقد‌هایی مواجه بود، موجب شد سهمیه ایران نسبت به دوره گذشته صد درصد افزایش پیدا کند. در حال حاضر ایران هم در میان بانوان و هم در آقایان دارای سهمیه است که می‌توانند در مسابقات میکس هم شرکت کنند، به این ترتیب شانس کسب مدال در این دوره نسبت به دور پیشین ۲ برابر شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون تیراندازی اخبار ورزشی فدراسیون تیراندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت

سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از نشست هیات اجرایی در جمع خبرنگاران گفت: دلیل تاخیر کوتاه مدت در برگزاری جلسات هیات اجرایی این بود که بودجه کمیته ملی المپیک در پایان اسفند نهایی و ابلاغ نشد و با توجه به اینکه در سال جاری سه رویداد بزرگ پیش رو داریم، منتظر اعلام اعداد و ارقام بودیم تا نحوه توزیع بودجه، بسته‌های حمایتی و پاداش‌ها را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: در نشست امروز هیات اجرایی سه دستور جلسه داشتیم که ابتدا گزارشی از امور مربوطه به بازی‌های المپیک پاریس توسط مرکز نظارت و حوزه سرپرستی ارائه و مقرر شد بسته‌های حمایتی از فدراسیون‌ها ادامه داشته باشد. همچنین تصمیم بر آن شد تا از رشته‌هایی همچون دوومیدانی، تیروکمان، تنیس روی میز و سنگ نوردی که دنبال سهمیه هستند، حمایت بیشتری شود.

هاشمی تاکید کرد: تاکنون ۱+۳۱ (۳۲ ورزشکار) سهمیه کسب کردیم، تیم‌های والیبال ساحلی و والیبال سالنی هم دنبال سهمیه و رشته‌های جودو، شنا و بدمینتون هم دنبال سهمیه جهانی هستند و امیدواریم بیش از۳۵ سهمیه برای المپیک پاریس کسب کنیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک ادامه داد: از دیگر مباحث امروز هیات اجرایی موضوع بازی‌های داخل سالن آسیا بود که ۳۸ رشته در جلسه کمیته برگزاری به فدراسیون‌ها اعلام شد و ما هم ۳۲ رشته را هدف گذاری کردیم. رشته‌هایی که احتمال کسب مدال طلا، نقره و برنز هستند در یک گروه و بقیه در گروه‌های بعدی هستند البته ملاک اصلی در بازی‌های داخل سالن آسیا کسب مدال طلا است و اولویت اعزام از دید هیات اجرایی و کمیته کسب سکو است چراکه حفظ جایگاه دور قبل، آسان نیست البته ما تا تعیین تکلیف قطعی بودجه به فدراسیون‌ها اعلام کردیم مضاف بر اینکه بخشی از بودجه را خودشان باید تامین کنند.

هاشمی در مورد بودجه کمیته ملی المپیک گفت: در مورد بودجه رایزنی خوبی با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، اما در لایحه بودجه‌ای که به مجلس رفت، ردیف اصلی بودجه ما که مربوط به رویداد‌های بین المللی بود حذف شد و سازمان برنامه و بودجه تلاش کرد و قسمتی از آن عدد برگشت تا برای سه رویداد سال جاری مشکلی نداشته باشیم، اما اگر آن عدد تغییر نمی‌کرد بودجه خوبی داشتیم. شاید الان بودجه رشد زیادی نداشته باشد، اما بازهم در مجلس در حال بررسی است و اصلاحات اولیه صورت گرفته و منتظر رقم نهایی هستیم، اما در کل تعامل خوبی با سازمان برنامه و بودجه و مجلس داشته و جا دارد از آنها تشکر کنم که تمام تلاششان اینست که بتوانند از لحاظ بودجه به ما کمک کنند.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس خاطر نشان کرد: در نشست امروز مقرر شد درخصوص نام و شعار کاروان و سهمیه بودجه فدراسیون‌ها طی جلسه فوق‌العاده‌ای که دو هفته آینده داریم تصمیم گیری شود. البته درباره بودجه بحث بسیار مفصلی داشتیم، اما برای نهایی شدنش موکول به نشست آتی شد. با این حال پرداختی علی الحساب خوبی به فدراسیون‌ها داشتیم و بسته‌های حمایتی و حقوق ورزشکاران هم پرداخت شد. 

دبیر کل کمیته ملی المپیک برخی شائبه‌های در حقوق پرداختی کسب کنندگان سهمیه گفت: ورزشکاران طبق مصوبه ابلاغی به فدراسیون‌ها از زمانی که سهمیه را می‌گیرند حقوق خود را دریافت می‌کنند و پرداخت حقوقشان نیز بر اساس شش شاخص ابلاغی است در جلسه امروز هیات اجرایی به صورت جدی در مورد این دو نکته بحث شد. در بسته‌های حمایتی از ورزشکاران سه نکته حقوق ورزشکاران، فعالیت ورزشکاران و سرانه اردویی ورزشکاران قرار دارد. در مصوبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ شاخص را برای پرداخت حقوق به ورزشکاران لحاظ کردیم مرکز نظارت در تیم‌های ملی هم با همکاری فدراسیون‌ها به صورت جدی این شش شاخص را نظارت می‌کند. کف پرداخت حقوق به ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفته‌اند ۱۵ میلیون تومان است و ۵۰ میلیون تومان هم برای پاداش گرفتن سهمیه المپیک است. ارقام دیگر در صورتی به آنها پرداخت می‌شود که با گزارش فدراسیون و تایید مرکز نظارت بر تیم‌های ملی همراه باشد. برای نمونه اگر یک ورزشکار دو شاخص دیگر دریافت کند، دو مبلغ ۲۵ میلیون تومان دیگر به حقوقش اضافه می‌شود.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس در مورد پیش بینی خود از تعداد سهمیه‌ها گفت: بالای ۳۵ سهمیه خواهیم داشت و احتمال می‌دهیم بین یک تا سه سهمیه دیگر کسب کنیم، همین تعداد هم کادر فنی داریم. به تعداد محدود هم کادر سرپرستی و پزشک همراه کاروان خواهیم داشت. جمع کاروان ما بعید می‌دانم از ۸۵ تا ۹۰ نفر عبور کند، اما امیدوارم نتایج خوبی به دست آوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک
  • گزارش سایت آمریکایی از رقیب‌ ایرانی لی در استانبول
  • حسرت ۵۲ ساله اپه و فلوره ایران برای بازگشت به المپیک
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است