Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، طی ده سال گذشته دانشمندان سعی داشته‌اند با استفاده از هوش مصنوعی به ربات‌ها ویژگی خودآموزی و یادگیری مباحث جدید را بدهند. با تقویت قدرت یادگیری ربات‌ها این دستگاه‌ها می‌توانند با راحتی بیشتر مسیر را در محیط خود پیدا کنند و کارهای ساده را به اتمام برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود همچنان ساخت ربات‌هایی که بتوانند تمامی این قابلیت‌ها را داشته باشند و همچنین قیمت کمی را به خود اختصاص دهند کاری بسیار دشوار برای دانشمندان به حساب می‌آید. به تازگی محققان دانشگاه عالتو رباتی را با نام RealAnt طراحی کرده‌اند که هزینه ساخت و تولید بسیار کمی را به خود اختصاص می‌دهد. این ربات چهار پا با استفاده از الگوریتم‌های تقویت دانش می‌تواند توانایی‌های خود را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید

کنترل بالون‌های اینترنت به هوش مصنوعی سپرده می شود سخنان سازنده ربات RealAnt درباره فناوری این دستگاه

جوسی ساینیو، یکی از بنیان‌گذاران شرکت اوته رباتیک که با دانشگاه عالتو همکاری دارد در رابطه با این ربات گفت: "ما توانستیم با استفاده از هوش مصنوعی و قابلیت خودآموزی RealAnt این دستگاه را وادار کنیم تا راه رفتن را یاد بگیرد. با استفاده از قابلیت تقویت یادگیری و الگوریتم‌های جدید فرآیند توسعه ربات‌ها بسیار ساده‌تر شده و اکنون این امر طبیعی‌تر نیز هست. تنها کاری که دانشمندان لازم است برای ساخت ربات‌ها انجام دهند بدنه آن‌ها به علاوه اندازه‌گذاری حسگرها است. تمامی موتورها و قطعات پس از پیکربندی به الگوریتم مورد نظر متصل می‌شوند و فرآیند یادگیری را آغاز می‌کنند".

گفتنی است؛ برای امکان‌پذیری قابلیت خودآموزی ربات‌ها این وسایل نیاز به منابع داده با هزاران ساعت ویدئو و یا شبیه‌سازی هستند. با این وجود سازندگان RealAnt توانسته‌اند راهی برای افزایش سرعت یادگیری این دستگاه پیدا کنند. این مجموعه با تولید سخت افزارهای اختصاصی و برنامه نویسی بر روی آن‌ها موفق شد تا راه جدیدی را برای توسعه علم ربات خود پیدا کند. به دنبال این راه هزینه توسعه و پیشرفت RealAnt نیز کاهش یافت و این مسئله باعث شد یکی از پیشرفته‌ترین و ارزان‌ترین ربات‌های جهان وارد بازار شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ربات RealAnt هوش مصنوعی ربات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

عربستان احتمالاً قیمت رسمی فروش تمام درجات نفتی خود به آسیا را در ماه ژوئن تا بالاترین رقم طی ۵ ماه گذشته افزایش می‌دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، عربستان به عنوان بزرگ‌ترین صادر کننده نفت دنیا احتمالاً قیمت رسمی فروش تمام درجات نفتی خود به آسیا را در ماه ژوئن تا بالاترین رقم طی 5 ماه گذشته افزایش می‌دهد. قیمت رسمی فروش نست سبک عرب احتمالاً 70 تا 90 سنت افزایش یافته و به 3 دلار در هر بشکه  بالاتر از شاخص عمان/دبی می‌رسد که بالاترین رقم از ماه ژانویه است.
اکثر تحلیلگران رویترز انتظار دارند قیمت رسمی فروش نفت متوسط و نفت سنگین عرب هم به خاطر کمبود عرضه در بحبوحه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یابد.

آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شداحتمال افزایش قیمت نفت خام عربستان برای بازار آسیا

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فرآوری نفت خام «آپر زاکوم» را در پالایشگاه نوسازی شده روایس آغاز کرده و صادرات درجات متوسط ترش نفت را کاهش داده است.
تغییر در مواد خام اولیه پالایشگاه ادنوک باعث شده صادرات نفت خام موربان در آوریل به رکورد 1.65 میلیون بشکه در روز برسد که قیمت نفت خام ترش سبک را پایین آورده است.
عرضه بالای نفت خام سبک و حاشیه‌های پایین سوددهی نفتا احتمالاً افزایش قیمت نفت فوق سبک عرب را بین 30 تا 50 سنت در ماه ژوئن نگه می‌دارد. قیمت‌های رسمی فروش نفت عربستان معمولاً پنجم هر ماه منتشر شده و قیمت گذاری نفت ایران، کویت و عراق را مشخص می‌کند، یعنی حدود 9 میلیون بشکه در روز فروش نفت به آسیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
شرکت نفت آرامکوی عربستان قیمت‌ نفت را بر اساس توصیه مشتریان و پس از محاسبه تغییر ارزش نفت خود طی ماه‌های گذشته، بر اساس سوددهی و قیمت محصولات تعیین می‌کند.
انتهای پیام/59

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • فلومتر التراسونیک کانال باز چیست؟
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟