Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف "یاشا مانک" نویسنده و تحلیلگر "نشریه آتلانتیک" در مقاله ای، به طرح این گزاره می پردازد که ترامپ احتمالا، با سرعت زیادی از عرصه قدرت و سیاستِ جامعه آمریکا(پس از اتمام دوره ریاست جمهوری اش)، حذف خواهد شد. وی در این رابطه می نویسد: 

«دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا، یک حقیقت دردناک را برای همه آمریکایی ها روشن کرده است: پس از اینکه وی کاخ سفید را ترک کند، هر آنچه در توان دارد انجام خواهد داد تا همچنان در صدر اخبار رسانه ها و کانون توجهات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنان توئیت‌های توهین آمیز منتشر خواهد کرد و به ترویج تئوری های توطئه خواهد پرداخت. وی امکان دارد حتی شبکه تلویزیونی خودش را راه اندازی کند. بر اساس گفته های افراد نزدیک به ترامپ، وی احتمالا برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا نیز کاندیدا خواهد شد و بار دیگر شانس خود را برای رفتن به کاخ سفید، امتحان خواهد کرد». 

برخی صاحب نظران و تحلیلگران بر این باورند که ترامپ پس از چهار سال حضور در قدرت به عنوان رئیس جمهور آمریکا، در جلب توجه افکار عمومی آمریکا در آینده، موفق خواهد بود. می شود حدس زد که چرا این دسته از تحلیلگران اینگونه فکر می کنند: یک اقلیت قابل توجه از جامعه آمریکا، تحت تاثیر تحریکات ترامپ بر این باور هستند که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا به سرقت رفته است. آن ها همچنان خود را وفادار به دونالد ترامپ می دانند. از طرفی، دونالد ترامپ بارها و بارها ثابت کرده که استعداد قابل توجهی جهتِ ماندن در کانون قدرت دارد و در این زمینه، تاکتیک های منحصر به فردی نیز دارد. 

ترامپ سعی دارد در دهه 2020 نیز همچون دهه 2010، تاثیرگذار باشد. با این حال، موانعی که وی باید در این مسیر پشت سر بگذارد، در نوع خود کار را برای او بسیار سخت می کنند. 

نظریه های بسیاری در مورد نحوه قدرت گرفتن ترامپ در سال 2016، مطرح شده و می شوند. به عقیده برخی، وی به نفع محرومان اقتصادی سخن گفت و از این طریق قدرت را به دست گرفت. به عقیده برخی دیگر، رای دهندگان متعصب، جذب رفتارها و رویه های نژادپرستانه وی شدند. اگر چه هر دو گروه، به نوعی به چرایی جذابیت وی برای مردم آمریکا می پردازند، من بر این باورم که حقیقت، ساده تر از این حرف هاست: "میلیون ها آمریکایی که چندان به سیاست نمی اندیشند، ترامپ را فردی دیدند که یک برنده واقعی است و می تواند هر آنچه قول می دهد انجام دهد و برای آن ها بهترین دستاوردها را از خود برجا بگذارد". 

ترامپ قبل از اینکه در انتخابات پیروز شود،  سعی کرد تا چهره ای موفق و کارآمد را از خود نزد افکار عمومی بسازد. وی سعی کرد نشان دهد که یک تاجر و کارآفرین خلاق و معتبر است که می تواند برای جامعه آمریکا نیز مفید باشد. با این همه، فعالان اقتصادیِ برجسته منهتن در نیویورک به خوبی می دانند که ترامپ اساسا یک نخبه اقتصادی نیست. آن ها همواره به وی، نگاهی از بالا به پایین داشته اند. با این حال، ترامپ با موفقیت توانست چهره‌یِ انسانی را از خود نشان دهد که می تواند با تکیه بر توانایی خود در مذاکره و انعقاد توافق های مختلف(ترامپ خود را استاد انعقاد توافقات مختلف نامیده بود)، تا حد زیادی اهداف و منافع مردم آمریکا را تامین کند. 

تعداد زیادی از روزنامه نگاران خبره اقتصادی به خوبی می دانند که بسیاری از سرمایه گذاری های دونالد ترامپ، به سرنوشتی الا ورشکستگی دچار نشده اند. آن ها بر این باورند که اگر وی سرمایه گذاری های به مراتب ساده تری را انجام می داد، اکنون به مراتب ثروتمند تر بود. با این حال، برای بسیاری از آمریکایی ها، ترامپ یک کارآفرین خلاق است که به لطف نبوغ اقتصادی خود توانسته یک امپراطوری اقتصادی بزرگ را برای خودش بسازد. 

با این حال، اکنون و همزمان با شکست ترامپ در انتخابات 2020، افسانه شکست ناپذیری و موفقیت ترامپ نیز در حال نابود شدن است. وی علی رغم درخواست های مکرر، نتوانست شرایط را برای برگزاری مجدد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، فراهم سازد. تلاش های مخرب وی پس از انتخابات، با هدف مشروعیت زدایی از آن، تقریبا همگی شکست خورده اند. وی می تواند در مورد انتخابات نوامبر غُر بزند و خشمگین باشد، اما این مساله، حقیقت را تغییر نمی دهد. این "جو بایدن" است که به زودی رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا خواهد شد.  

مهم این است که ترامپ، در قامت یک بازنده، صحنه را ترک کرده و نمی تواند چندان روی شعارهایی که همواره جهت معرفی خود از آن ها استفاده کرده، مجددا حساب باز کند. این مساله، همکاری با ترامپ را برای سیاستمداران و رسانه های آمریکایی، به شدت پرهزینه و مضر می کند. اگر ترامپ بخواهد شبکه تلویزیونی خودش را داشته باشد، می تواند حامیان افراطی خود را تحریک کرده و به آن ها خط دهی کند. با این حال، اگر ترامپ بخواهد شبکه تلویزیونی خود را سرپا نگه دارد، باید از چهره های برجسته در حوزه های مختلف استفاده کند. تا از این طریق بتواند بیش از پیش، توجهات را به سمت خود جلب کند. امری که با توجه به موقعیت کنونی ترامپ، چندان محتمل نیست و می تواند شکست های بیشتری را برای وی به دنبال داشته باشد. 

هیچ کس نمی داند که زندگی ترامپ تا انتخابات ریاست جمهوری 2024، چگونه خواهد بود. تا این سال، امکان دارد که وی ورشکسته شود، به زندان بیفتد، و یا وضعیت سلامت نامساعدی داشته باشد. با این حال، حتی اگر همه چیز بر وفق مراد باشد، باز هم هیچ تضمینی در کار نیست که وی بتواند حزب جمهوریخواه را جهت حمایت از خود برای کاندیداتوری در انتخابات 2024، قانع سازد. 

از سویی، نباید فراموش کرد که بسیاری از جمهوریخواهانی که اکنون از ترامپ حمایت می کنند، هنگامی که وی از قدرت خارج شود، تلاش زیادی را انجام خواهند داد تا بتوانند تا حدی از وی الگو بگیرند و خود کرسی ریاست جمهوری آمریکا را به دست آورند. شکی نیست که ترامپ نیز در ادامه راه خود با این مساله و چالش رو به رو خواهد شد و حمایت طیف های گسترده ای را در دلِ حزب جمهوریخواه، از دست خواهد داد. 

ترامپ فعلی، یک ترامپ بازنده است و کسی حاضر نیست در مورد وی قمار کند. درست به همین دلیل است که امکان دارد توده های مردم آمریکا، خیلی زود از وی خسته شده و موجب انزوای وی شوند. همین موضوع، احتمال حذف وی از عرصه قدرت و سیاست در آمریکا را تا حد زیادی محتمل می کند. 

 

***نویسنده: یاشا مانک، وی نویسنده و تحلیلگر "نشریه آتلانتیک" است.»

*لینک: 

https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2020/12/trump-will-fade-into-obscurity/617271/

 

منبع: الف

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبودها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد