Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@10:09:02 GMT

ناکارآمدی مدیریتی دولت عمده‌ترین دلیل مشکلات کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۷۷۱۰

ناکارآمدی مدیریتی دولت عمده‌ترین دلیل مشکلات کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مهدی فضائلی صبح امروز در جمج دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان در سالن اجتماعات این دانشگاه با بیان اینکه ماهیت ۱۶ آذر ضد استکباری است، اظهار کرد: مبارزه با استکبار توسط دانشجویان از سال ۱۳۳۲ آغاز شد و پس از انقلاب هم این امر ادامه دارد اما متأسفانه در سالیان اخیر و در روز دانشجو در بعضی از دانشگاه‌های کشور برای تعامل با استکبار و مذاکره مراسمات مختلفی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر نقش دشمن‌شناسی در بین جامعه و قشر دانشجو گفت: بر اساس آموزه‌های دینی و واقعیت‌های موجود در انقلاب بحث دشمن یکی از سرفصل‌های اصلی و مهم مطرح بود زیرا استکبار و رژیم صهیونیستی از نخستین روزهای پیروزی انقلاب از هیچ تلاشی برای سرنگونی نظام اسلامی دریغ نکردند.

این کارشناس سیاسی با بیان اینکه توجه و حفظ منافع ملی یک اصل در روابط بین‌الملل است، تصریح کرد: تمامی کشورها در روابط بین‌الملل به دنبال منافع ملی خود بوده و کشورهایی مانند چین و روسیه هم از این قاعده مستثنا نیستند لذا نباید طوری تعبیر شود که ایران با آمریکا یک رقیب سیاسی است.

فضائلی شروع دشمنی آمریکا با انقلاب از روز تسخیر لانه جاسوسی را غیرواقعی دانست و بیان کرد: آمریکا از نخستین روز پیروزی انقلاب به دنبال کودتا و توطئه در مناطق مختلف کشور بوده و حتی برخی از نفوذی‌ها در دولت بازرگان هم نفوذ کردند و تسخیر لانه جاسوسی نتیجه این اقدامات استکبار علیه ایران بوده است.

وی با اشاره به نقش آمریکا در حمله رژیم بعث عراق به جمهوری اسلامی افزود: یک هفته پس از ۲۲ بهمن سال ۵۷ یکی از مقامات ارشد آمریکا به دیدار صدام حسین رفته و فردا همان روز به مناطق مرزی رفته و نقشه حمله به ایران را انجام داد.

کارشناس مسائل سیاسی دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی را یک واقعیت دانست و گفت: عده‌ای تصور تغییر رفتار آمریکا در دولت بایدن در قبال جمهوری اسلامی را دارند درحالی‌که پس از شهادت سردار سلیمانی جو بایدن این شهادت را محکوم نکرد به همین دلیل دشمنی آمریکا با ملت ایران یک واقعیت غیرقابل کتمان است و این دشمنی تعویض دولت‌ها تغییر نمی‌کند.

فضائلی با اشاره به بارزترین برنامه استکبار در قبال جمهوری اسلامی در دنیای پیشرفته امروزی تصریح کرد: در سالیان اخیر دشمن با استفاده از ابزار رسانه‌ای و بزرگ‌سازی نقاط ضعف و کم جلوه دادن نقاط مثبت و پیشرفت‌های علمی کشور به دنبال ایجاد ناامیدی در کشور بوده و در این راه از همه ابزار و قدرت رسانه‌ای خود استفاده می‌کند.

وی با تأکید بر نقش مثمر ثمر شناسایی ترفندهای دشمن برای نابودی انقلاب اسلامی بیان کرد: کلید اصلی برای پیشرفت کشور امید افزایی است و بدون آینده‌نگری و انگیزه در بین جوانان هیچ پیشرفتی در کشور حاصل نمی‌شود و تنها راه برای تحقق این امر همان‌طور که در برنامه گام دوم انقلاب اسلامی مطرح‌شده ایجاد امید و شناخت ترفندهای دشمن و خنثی‌سازی سریع آن است.

این کارشناس سیاسی با بیان به اینکه مدعیان دموکراسی در جهان ۵۰ سال با کودتا در ایران حکومت تعیین کردند، تصریح کرد: کشور آمریکا هر دو پادشاه پهلوی را با کودتا به قدرت رسانده و در سال ۱۳۳۲ با سرنگونی دولت مصدق، محمدرضا پهلوی را به حکومت بازگرداندند اما با پیروزی انقلاب اسلامی دست آمریکای مستکبر از ایران کوتاه و یک حکومت اسلامی و مردم‌سالاری دینی در کشور حاکم شد.

فضائلی به راهکارهای تأثیرگذار در خنثی‌سازی برنامه آمریکا برای ایجاد ناامیدی در کشور اشاره کرد و افزود: توجه به مباحث و آموزه‌های دینی، استفاده از تجربیات گذشته، توجه به دستاوردهای داخلی و موفقیت‌های پیش رو به‌راحتی می‌تواند تمامی برنامه‌ریزی‌های آمریکا را از بین ببرد.

وی با اذعان اینکه دولت در طول این هشت سال در جهت‌گیری سیاسی‌ با اشتباه روبه‌رو شده است، بیان کرد: دولت اگر در طی این هفت سال در بسیاری از جهت‌گیری‌های سیاسی‌ خود در قبال کشورهای خارجه و استکبار دچار اشتباه شد اگر با همین ظرفیت در جهت‌گیری‌های خود با دقت بیشتری عمل می‌کرد موفقیت‌های بیشتری در کشور حاصل می‌شد.

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به دلایل فرصت دو ماهه مجلس به دولت در خصوص خروج از پروتکل‌های الحاقی تصریح کرد: شورای امنیت ملی یک مسؤولیت دارد و مصوبات آن بر بسیاری از تصمیم‌ها ارجحیت دارد به همین دلیل مصوبه مجلس باید با تدابیر و قوانین موجود هماهنگ باشد لذا این فرصت به این منظور داده شد تا مشخص شود که آیا دولت بعدی آمریکا قصد بازگشت به برجام را دارد یا خیر.

فضائلی با تأکید بر اینکه هنوز هیچ کشور و یا گروهی شهادت دانشمند هسته‌ای شهید فخری زاده را بر عهده نگرفته است، گفت: بعد از شهادت سردار دل‌ها سردار سلیمانی، آمریکا مسؤولیت این ترور را برعهده‌گرفته و جمهوری اسلامی بعدازآن با حمله به‌عین الاسد یک سیلی محکم به آمریکا زد هرچند پاسخی قطعی هنوز داده نشد‌ اما در خصوص شهادت شهید فخری زاده هنوز هیچ کشوری مسؤولیت را بر عهده نگرفت و بنابراین پاسخ به شهادت ایشان علیرغم حتمی بودن باید در زمانی مناسب انجام شود.

وی مشکل اصلی در جمهوری اسلامی را عدم کارآمدی در حوزه مدیریت دولت برشمرد و افزود: جمهوری اسلامی به لحاظ نیروی انسانی، سرمایه، منابع و ذخایر طبیعی و فناوری دارای ظرفیت بسیار خوبی است و باید حلقه واصلی میان این ظرفیت‌ها را ایجاد کند اما متأسفانه در کشور و در سطح مدیریتی با مشکل مواجه هستیم.

این کارشناس سیاسی با اشاره به عدم تأثیر انتخاب جوبایدن بر رفع مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: بر اساس اعلام کارشناسان تحریم‌های آمریکا تنها ۳۰ الی ۵۰ درصد بر روی کشور تأثیر گذاشته و مابقی به علت ضعف مدیریتی در برخی حوزه‌ها است لذا تنها راه برای حل مشکلات اقتصادی کشور توجه به ظرفیت و توان داخلی است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی فضائلی آمریکا جمهوری اسلامی دانشجو مدیریت این کارشناس سیاسی جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است

حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره خیزش دانشجویی در  دانشگاه‌های آمریکا و کشور‌های اروپایی اظهار کرد: مسئله جنبش دانشجویی  در آمریکا و اروپا یکی از مراحل تاریخی، حساس و سرنوشت ساز در غرب تلقی می‌شود.

وی افزود: بعد از گذشت نزدیک به ۷ ماه از نسل کشی در غزه و همراهی کشور‌های اروپایی و آمریکا با رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه و سکوت نهاد‌ها و سازمان‌های بین المللی در برابر این کشتار فجیع، اکنون وجدان ملت‌های غربی بیدار شده و این بیداری مخصوصا در قشر دانشجو که از کنش‌گری بالایی برخورد نماد بیشتری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: دانشجویان در برابر سکوت و تسلط صهیونیست‌ها در تمام ارکان حکومتی و اقتصادی و سیاسی آمریکا واکنش نشان داند و با توجه به اینکه این نهاد‌های علمی و  دانشگاه‌های آمریکا و اروپا تحت تسلط صهیونیست‌ها هستند و یهودی‌ها نفوذ بالایی بر مراکز علمی و دانشگاهی دارند این خیزش تغییر وسیعی در ساختار اجتماعی و سیاسی و آمریکا و اروپا به وجود خواهد آورد. این گسل تکان دهنده‌ای است که سراسر اروپا و امریکا را فراخواهد گرفت و غربی‌ها ناچار می‌شوند در برابر جنایتی که صهیونیست‌ها در ۷ ماه گذشته علیه مردم غزه انجام داده است چاره اندیشی کنند.

هانی زاده تاکید کرد: این جنبش، جنبشی واقعی است ک معلول بر آینده سکوت و همراهی سیاست‌های آمریکا با صهیونیست‌ها است. جنبش دانشجویی  به سرعت در ۳ ایالت امریکا گسترده شد و به کشور‌ها و دانشگاه‌های مهم اروپایی گسترش پیدا کرد و اکنون در میان رهبران اروپایی و آمریکایی این سوال به وجود آمده که آیا از کابینه بنیامین نتانیاهو عبور کنند یا اینکه اسرائیل را در این شرایط رها کنند تا سقوط کند و در برابر این همه فشار بین المللی سقوط کند.

این کارشناس بین‌الملل ادامه داد:گزینه‌ای که وجود دارد این است که ممکن است کشور‌های اروپایی و آمریکا به این جمع بندی برسند که نتانیاهو و کابینه او را قربانی کنند تا رژیم صهیونیستی از  باتلاقی که در آن گرفتار شده خارج شود.

وی درباره رای دادگاه لاهه درباره دستگیری نتانیاهو گفت: به نظر می‌رسد توافقی وجود دارد که دادگاه لاهه در آینده نتانیاهو و برخی افراد کابینه او را به دلیل جنایات جنگی تحت تعقیب قرار بدهد  و مانند آن چه اوایل دهه نود میلادی در بوسنی هرزگویین و صربستان رخ داد و رهبر صرب‌ها دستگیر و محاکمه شد این سرنوشت در انتظار نتانیاهو خواهد بود.

هانی زاده ادامه داد: این جنبش بعد از جنبش مردمی و دانشجویی در آمریکا پس از جنگ ویتنام دومین جنبش تاریخ در این کشور است و بسیار مهم و تاثیر گذار است و تغییرات اساسی در رفتار‌های سیاسی و اجتماعی آمریکا و کشور‌های اروپایی خصوصا در رابطه با ملت‌های مسلمان ایجاد می‌کند و اگر ادامه پیدا کند تمام گسل‌های اجتماعی امریکا و اروپا را در برمیگیرد.

کارشناس سیاست خارجی ادامه داد: خطر جدی نه تنها اسرائیل بلکه تمام اروپا و آمریکا را به شدت تهدید می‌کند و حتما تغییراتی اساسی را در سیاست‌های آمریکا و اروپا خواهیم دید.  

وی درباره حکم دادگاه لاهه گفت: حکم دادگاه لاهه کاملا جدی است و این امر منوط است به اینکه آیا نتانیاهو با ارتش خود به رفح حمله خواهد کرد و اگر این حمله انجام شد حتما حکم دادگاه دیوان کیفری لاهه اجرایی می‌شود و نه تنها بنیامین نتانیاهو بلکه برخی دیگر از اعضای کابینه او با عنوان جنایتکاران جنگی نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • دیدار تیم والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب