Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی، عصر روز یکشنبه ۱۶ آذر ۹۹ در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، با حضور عیسی علیزاده - معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی – به صورت تلفیقی حضوری و برخط، برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه، اعضای شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی، شامل عبدالجبار کاکایی، امساعیل امینی، محمدرضا ترکی، سعید بیابانکی، پونه نیکوی، کوروش انصاری، آرش شفاعی، حسین تقوی، عیسی علیزاده، عادل تقوی، سمانه عنبری، فرزین پورمحبی و علیرضا بهرامی، به صورت حضوری یا برخط (آنلاین) حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه دکتر عادل تقوی، مدیرکل راهبری امور فرهنگی جهاد دانشگاهی، با ارائه گزارشی از فرایند برگزاری اولین دوره این جشنواره گفت: یکی از تفاوت‌های اصلی این جشنواره که در بدو پایه‌ریزی به آن توجه شد، این بود که تلاش کردیم برخلاف جشنواره‌های رایجی که در فضای فرهنگی و بعضاً ادبی با آن مواجه هستیم، از تمرکزبر جمع‌آوری آثار، داوری و درنهایت معرفی برخی از آنها به عنوان برگزیده، کمی فاصله بگیرد و جشنواره را رویدادمحور برگزار کنیم. لذا آموزش و بزرگداشت و معرفی مفاخر ادبی را هم در کنار رویدادها مد نظر داشتیم. بخشی از این برنامه ها که قبل از شرایط کرونا بود، با حضور فیزیکی دانشجویان مهیا شد و توانستیم پنج رویداد دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف برگزار کنیم اما با شیوع بیماری کرونا، پس از لغو برخی از رویدادها، مراسم اختتامیه هم به صورت مجازی برگزار شد.

در ادامه این جلسه، عیسی علیزاده - معاون فرهنگی جهاددانشگاهی – با تبریک روز دانشجو درباره چگونگی برگزاری اولین دوره جشنواره شعر دانشجویی گفت: ما تصورمان این است که موضوع شعر و هنر کماکان مورد علاقه دانشجویان است. بر اساس رسالتی که جهاددانشگاهی در توجه هنر به صورت عام داشت، احساس کردیم که جشنواره شعر دانشجویی می‌تواند نقطه خوبی برای توجه دانشجویان به موضوع هنر و ادبیات و مطالعه باشد. با همین اندیشه، اولین دوره جشنواره برگزار شد. با اعتقاد و اهتمامی که به این جشنواره داشتیم، تصمیم گرفتیم که دومین برنامه را هم شروع کنیم. احساس می کنیم، شاید برای دوره اول با بضاعتی که داشتیم به بیشتر اهدافی که داشتیم، رسیدیم. اعتقادم این است که می‌توانیم از فضای موجود در کشور با توجه به بستری که در فضای مجازی است، برای بهتر شدن جشنواره استفاده کنیم و حتی در سال‌های بعد از شیوع کرونا، بتوانیم موضوع مجازی را کماکان در این جشنواره حفظ کنیم.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به مزیت دانشجویی بودن این جشنواره گفت: بسیاری از افرادی که در حوزه‌های مختلف به موفقیت می‌رسند، شروع کارشان از همین جشنواره‌هایی است که در دوران دانشجویی و یا دانش‌آموزی شکل گرفته است. ما مشابه آن را در پایان نامه سال دانشجویی و کتاب سال دانشجویی نیز داریم. تعدادی از برگزیدگان کتاب سال دانشجویی که بیش از بیست دوره در حال برگزاری است، افرادی هستند که بعد از دوره دانشجویی نیز کتاب تالیف کرده‌اند، بعضاً در کسوت داوران جشنواره در حال فعالیت هستند و از نویسندگانی هستند که علاوه بر تعلق عاطفی به اولین انتشارات خود، توانسته‌اند ارتباط خوبی را با دبیرخانه این جشنواره‌ها داشته باشند.

در ادامه این نشست، سایر اعضای شورای سیاست گذاری جشنواره ملی شعر دانشجویی، به بیان نظرات خود درباره قعالیت‌های دور نخست و اولویت‌ها و پیشنهادهایی برای دور دوم این جشنواره بیان کردند.
در این نشست، عباسی، مدیرکل دفتر مطالعات و سازمان دانشجویان جهاد دانشکاهی نیز حضور داشت و پیشنهادهایی ارایه کرد.

دور اول جشنواره ملی شعر دانشجویی در سال تحصیلی ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ با برگزاری محفل‌های شاعرانه در دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شد. این محفل‌ها علاوه بر برگزاری نشست‌های تخصصی و شعرخوانی دانشجویان و استادان دانشگاه، تجلیل از استادان و پیشکسوتان شعر معاصر و اهداء نمادین تندیس «رودکی» جشنواره را در بر می‌گرفت.

کد خبر 5089920 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: شعر معاصر فارسی دانشجویان علیرضا بهرامی عیسی علیزاده جهاد دانشگاهی کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب محسن فخری زاده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی روز دانشجو ادبیات جهان پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ادبیات کودک و نوجوان ویروس کرونا سازمان سمت انقلاب اسلامی ایران تازه های نشر فرانسه جشنواره ملی شعر دانشجویی دوره جشنواره برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری دومین جشواره تئاتر خیابانی زاب در پیرانشهر
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • آغاز دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز
  • جشنواره فرهنگی گل بابونه در شهر پول برگزار می شود
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود