Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام حسن درویشیان روز دوشنبه در نشست بررسی معضلات و مشکلات فاضلاب و آب‌گرفتگی برخی شهرهای استان در اداره کل بازرسی خوزستان اظهار داشت: استان خوزستان هراز گاهی با بحران‌های متعددی روبه رو می‌شود که از جمله آنها سیلاب، ریزگردها و آب‌گرفتگی در پی بارشهاست.

وی ادامه داد:  در روزهای اخیر نیز مشکلات این استان در بخش فاضلاب و آب‌گرفتگی با شدت بیشتری در حال تکرار است و دستگاه‌های اجرایی با مسکن‌های موقت سعی در رفع این شرایط دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه تخلیه آب بارندگی با استفاده از پمپها بعد از هر بارش را نمی‌توان یک راهکار اساسی دانست افزود: برای جلوگیری از بروز چنین بحران‌هایی باید پیش بینی‌های لازم صورت می‌گرفت.

درویشیان تصریح کرد: امروز به همراه هیأتی به خوزستان آمده ام  تا اقدامات صورت گرفته و یا کوتاهی‌های محتمل نسبت به انجام وظایف دستگاه‌های اجرایی مربوطه مورد بررسی قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه ممکن است در نحوه هزینه‌کرد وام بانک جهانی جهت اجرای خطوط شبکه فاضلاب در اهواز و یا حتی دیگر اعتبارات اختصاصی دولت به منظور اجرای پروژه‌های مرتبط کوتاهی صورت گرفته باشد بیان داشت: در این رابطه گزارشی جامع و کارشناسی تهیه خواهد شد تا در اختیار رئیس قوه قضائیه و دیگر مسئولان کشور از جمله رئیس جمهوری قرار گیرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: این هیأت همچنین به وظایف شهرداری‌ها در خصوص جمع آوری آب‌های سطحی و همچنین تکالیف شرکت آب و فاضلاب استان نسبت به تعهدات آنها در قبال پیشگیری از بروز چنین اتفاقاتی نیز ورود خواهد کرد.

درویشیان با بیان اینکه ممکن است پیگیری‌ها و پیش بینی‌های لازم برای جلوگیری از این بحران صورت گرفته باشد بیان داشت: در نهایت با بررسی‌های کارشناسی ابعاد مختلف بروز این اتفاق دنبال خواهد شد.

وی همچنین در خصوص انجام وظایف دستگاه‌های اجرایی برای جلوگیری از بروز بحران آب‌گرفتگی در شهرهای استان گفت: ممکن است در این رابطه ترک فعلی نسبت به وظایف تعیین شده صورت گرفته باشد و اگر بررسی‌ها چنین موضوعی را نشان دهد به طور حتم مسئولان این دستگاه‌ها باید پاسخگو باشند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور یادآور شد: اگر وظایف تعیین شده مربوط به گذشته باشد مسئولان وقت باید پاسخگو باشند.

درویشیان تصریح کرد: باید توجه داشت که در بعضی موارد بی توجهی در انجام وظایف خسارت‌های جبران ناپذیری را برای شهر، استان و کشور در پی دارد که تبعات آن حتی از اختلاس بدتر خواهد بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه بررسی موضوع فاضلاب و آب‌گرفتگی شهرهای استان خوزستان در اولویت بررسی‌های قوه قضائیه و این سازمان قرار دارد گفت: از جنبه حقوق عامه، برخورداری شهروندان از آب آشامیدنی سالم، سیستم مناسب دفع فاضلاب یک حق انکار ناپذیر است و حق مردم است که نسبت به این موضوع و بروز چنین شرایطی اعتراض داشته باشند.

وی ادامه داد: از همه ظرفیت‌ها و اختیارات استفاده خواهیم کرد تا هرچه سریع‌تر مشکلات پیش آمده برای مردم رفع گردد.

درویشیان یادآورشد: در گزارشی که بعد از جمع بندی نظرات اعضای ستاد مدیریت بحران تهیه خواهد شد، سازمان بازرسی پیشنهاداتی ارائه خواهد کرد که برابر با ماده ۱۰ قانون تشکیل این سازمان دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای آنها خواهند بود.

رییس قوه قضائیه روز گذشته به رییس سازمان بازرسی کشور دستور داد شخصا به استان خوزستان سفر کند تا علت آبگرفتیگیهای اخیر خوزستان و مشکلات پیش آمده برای مردم را از نزدیک بررسی و گزارش آن را برای تصمیم گیری نهایی به رییس قوه ارائه دهد.

در پی بارندگیهای هفته گذشته برخی شهرهای استان خوزستان از جمله اهواز، ماهشهر و کارون با مشکل آبگرفتگی مواجه شدند و همین امر مشکلاتی را برای شهروندان به وجود آورد.

طبق برآوردهای اولیه بیش از ۳۰ هزار منزل در استان خوزستان دچار خسارتهای ناشی از آبگرفتگی شدند که کارشناسان مشغول بررسی دقیق این خسارت‌ها هستند.

 رییس بنیاد مسکن کشور نیز دو روز پیش در سفر به استان خوزستان از نزدیک وضعیت خسارات شهروندان را بررسی کرد و وعده داد گزارش کامل این خسارات به هیات دولت ارائه تا دولت تصمیمات نهایی در این زمینه را انجدهد.

برچسب‌ها سازمان بازرسی كل كشور خوزستان قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بازرسی كل كشور خوزستان قوه قضاییه سازمان بازرسی كل كشور خوزستان قوه قضاییه اخبار کنکور رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستگاه های اجرایی استان خوزستان شهرهای استان آب گرفتگی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در ایلام
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • توقیف کامیون حامل ۱۲۰ رأس دام قاچاق در زاوه
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟