Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد هرمزی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهارکرد: شبکه جمع آوری فاضلاب گرگان، ۴۴۶ کیلومتر بوده که بیش از ۳۰۰ کیلومتر آن اجرایی شده و کل پروژه ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: مدول اول تصفیه خانه راه اندازی شده و ۱۸ هزار مشترک از این شبکه بهره مند هستند.

هرمزی ادامه داد: بعد از یکپارچه سازی آب فاضلاب روستایی و شهری، انفصال های فاضلاب گرگان شناسایی و بخشی از آنها برطرف شده است که اجرای آن بسیار سخت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آب و فاضلاب گلستان بیان کرد: در تابستان در بلوار غدیر ۸۰۰ متر لوله گذاری با قطر ۸۰۰ داشتیم که به واسطه بالا بودن سطح آب های زیرزمینی و پرتردد بودن مسیر کار سخت و دشوار بود.

هرمزی بیان کرد: با اتصال این ۸۰۰ متر، فاضلاب رینگ غربی شهر کامل شد و با تکمیل آن پیش بینی می کنیم که پنج هزار انشعاب فاضلاب جدید اضافه شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب گلستان اظهارکرد: خیابان های دخانیات، صیاد شیرازی، میناگل، بلوار الغدیر، کوی ویلا، چاله باغ به این شبکه اضافه می شوند.

وی افزود: کل اعتباری که در سال گذشته برای تکمیل فاضلاب گرگان در نظر گرفته بودند سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بود که از این میزان یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تخصیص یافت.

هرمزی گفت: تکمیل فاضلاب گرگان ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم داشته و مدول دوم باید راه اندازی، مدول اول بازسازی و خطوط جمع آوری کامل شود.

وی با بیان اینکه اعتبارات تخصیص یافته پاسخگوی فاضلاب شهر و روستا نیست، اضافه کرد: اعتباران مصوب برای فاضلاب گلستان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود ۸۷ درصد افزایش داشته است.

طبق گفته وی شهر گرگان مبلغ مصوب فاضلاب گرگان در سال ۹۹ مبلغ سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون بوده که در بودجه ۱۴۰۰ مبلغ ۶ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

کد خبر 5089921

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان آب و فاضلاب شهری فاضلاب ویروس کرونا شیراز محدودیت های کرونایی آمار کرونا بارش باران شیوع کرونا شهرستان کرج بوشهر بارش برف محسن فخری زاده روز دانشجو گرگان کرمانشاه شهرکرد فاضلاب گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • برقراری مجدد پرواز گرگان به آکتائو قزاقستان