Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به خبری پیرامون مشکلات اهالی موسیقی استان یزد در مورد حمایت‌های صندوق اعتباری هنر از اهالی فرهنگ و هنر در ایام کرونایی توضیحاتی ارائه کرد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال درج خبری با عنوان «موسیقی در یزد قبل از کرونا هم وضع خوشایندی نداشت» مورخ پنجم آبانماه سال جاری در ایسنا، توضیحاتی را به شرح ذیل ارائه کرد؛

«به اطلاع می‌رساند، تدوین سیاست‌های حمایتی برای اعضای صندوق اعتباری هنر از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا در دستور کار صندوق اعتباری قرار گرفت و با برآورد خسارت‌های مالی ناشی از تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری، پرداخت حق بیمه تامین‌اجتماعی سه ماهه اول سال ۹۹، ۳۶ هزار بیمه‌شده‌ی صندوق اجرایی شد که مبلغ اختصاص یافته این طرح بالغ بر ۳۶ میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شش ماهه اول سال ۹۹ نیز ۸۱ نفر از هنرمندان، نویسندگان و رزونامه‌نگاران استان یزد(۱۴ نفر رسته موسیقی) به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند.

همچنین صندوق اعتباری هنر علی‌رغم محدودیت‌های بودجه‌ای پس از اتمام قرارداد بیمه درمان تکمیلی در ابتدای تیرماه، قرارداد بیمه درمان تکمیلی را بدون اخذ هیچگونه وجهی به مدت سه ماه برای حدود ۲۶ هزار عضو تمدید کرد که بر این اساس حق بیمه تکمیلی فصل تابستان ۳۴۵ نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه یزد(۳۱ نفر رسته موسیقی) پرداخت شد. در قرارداد ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ نیز(۵۱ نفر رسته موسیقی) از هنرمندان یزد ثبت‌نام کردند.

همچنین از ابتدای سال ۹۹ تاکنون مبلغ یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به اصحاب فرهنگ و هنر استان یزد تخصیص داده شده است.

با توجه به بیکاری اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به دلیل تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری، صندوق اعتباری هنر با پیگیری‌های مستمر از نهادهای ذیربط، پرداخت کمک هزینه بیکاری به هنرمندان کشور را در دستور کار خود قرار داد. بر این اساس تسهیلات کمک معیشتی ایام کرونا به اعضای صندوق که در سامانه هنر کارت ثبت نام‌کرده‌اند، واریز شد که تاکنون ۷۰۸ نفر از هنرمندان استان(۱۳۱ نفر رسته موسیقی) با ثبت نام در سامانه هنرکارت مشمول دریافت مبلغ ۱۵ میلیون ریال شدند و واریز مبلغ مذکور به حساب هنرکارت در حال انجام است.

علاوه بر آن نیز سایر خدمات صندوق از قبیل کمک مستمری، طرح تکریم و ... طبق روال جاری صندوق و بدون وقفه پرداخت می‌شود.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری هنرمندان بیمه هنرمندان تسهیلات دولتی موسیقی فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق اعتباری هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!