Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال، برای جلوگیری از عرضه غیرقانونی لاشه پرندگان مهاجر در بازار فریدونکنار، یگان حفاظت محیط زیست با همکاری نیروی انتظامی، خودروهای ورودی به این شهرستان را بازرسی می‌کنند تا از ورود لاشه‌های پرندگان از مناطق دیگر به این بازار جلوگیری کرده و درآمد این بازار را کاهش دهند.

خبرگزاری میزان- روز گذشته بود که یگان حفاظت محیط زیست کشور با همکاری نیروی انتظامی، طی بازرسی یکی از خودروهای ورودی به شهرستان فریدونکنار موفق به کشف لاشه ۱۶۶ چنگر مهاجر شدند؛ لاشه‌هایی که بنا بود در بازار فریدونکنار، یعنی تنها محل عرضه لاشه پرندگان مهاجر در سطح استان مازندران به صورت غیرقانونی به فروش برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که تا کنون اقدام مشابهی در راستای کنترل عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر در بازار فریدونکنار صورت نگرفته است. در حالی که امیدها از برخورد قانونی با فروشندگان متخلف در بازار فریدونکنار ناامید شده بود، این اقدام، وجود عزمی استوار برای برقرار کردن قانون در بازار فریدونکنار را نوید می‌دهد.

حسین‌علی ابراهیمی کارنامی، مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه ۱۶۶ چنگر در تنها یک خودرو، رقم بسیار بالایی است گفت: بر اساس تصمیماتی که امسال در استانداری برای برخورد با صید و شکار و عرضه غیرقانونی پرندگان مهاجر در سطح استان اتخاذ شده بناست طی یک اقدام اطلاعاتی-امنیتی در راستای کنترل بازار فریدونکنار، با همکاری نیروی انتظامی، خودروهای ورودی به فریدونکنار مورد بازرسی قرار بگیرند تا از وارد شدن لاشه پرندگان از منطقه‌های دیگر به بازار فریدونکنار ممانعت به عمل آید.

وی افزود: در راستای جلوگیری از صید غیرقانونی پرندگان هم می‌توان گفت تا حدودی موفق بوده‌ایم و اطمینان داریم که هر دامگاه‌دار، تنها یک کرس و یک گذر برای صید پرندگان مهاجر استفاده شده است اما امسال تمرکز ما روی بازار فریدونکنار و عرضه غیرقانونی پرندگان در این بازار است چون این بازار را منشاء اصلی بی‌نظمی و قانون‌گریزی می‌دانیم. بازاری که تنها مرکز فروش پرندگان مهاجر در سطح استان است و صیادان مناطق دیگر استان، لاشه‌های صید شده پرندگان را برای فروش به این بازار می‌آورند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران یادآور شد: در خصوص کنترل عرضه غیرقانونی لاشه پرندگان مهاجر بازار فریدونکنار باید بگویم که تولیت برخورد با کشتار و عرضه غیربهداشتی دام و طیور طبق ماده ۷ و ۸ آئین‌نامه اجرایی قانون سازمان دامپزشکی کشور، با سازمان دامپزشکی است. همچنین طبق ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، شهرداری باید با بازارهای غیرقانونی برخورد کند اما متاسفانه این نهادها طی سال‌های گذشته به تخلفات بازار فریدونکنار ورود نکرده و به تکلیف قانونی خود عمل نکردند.

وی ادامه داد: امسال در جلسات استانداری، بر اهمیت استفاده از این ظرفیت‌های قانونی تاکید کردیم و در نهایت به ما ماموریت‌ داده شد که با همکاری نیروی انتظامی، بازرسی خودروهای ورودی به فریدونکنار را در دست اجرا قرار دهیم که این اقدام از سوی دادستان فریدونکار هم مورد استقبال واقع شد. بدین ترتیب با ممانعت از ورود لاشه‌های پرندگان از مناطق دیگر به بازار فریدونکنار درآمد بازار را کاهش می‌دهیم به کنترل بازار نزدیک‌تر می‌شویم.

ابراهیمی کارنامی تاکید کرد: نگاه ما این است که این بازار، محل عرضه غیرقانونی پرندگان است و باید جمع شود. ما تا کنون در راستای تامین پروتئین خانوارها با استفاده از روش صید دوما که آسیبی به جمعیت‌های پرندگان وارد نمی‌کند موافقت کرده‌ایم اما با صید پرندگان به قصد تجارت مخالف هستیم. پرنده برای تجارت نیست و قانون هم این اجازه را نمی‌دهد.

به گزارش میزان، سالانه صدهاهزار پرنده مهاجر، در سرخرود، فریدونکنار و ازباران، به صورت غیرقانونی توسط سودجویان صید می‌شوند. این پرندگان مهاجر که امید چند صباحی زمستان‌گذرانی وارد تالاب‌های استان مازندارن شده‌اند پس از صدی در بازار فریدونکنار، به صورتی غیرقانونی، ذبح و پرکنی شده و به متقاضیان فروخته می‌شوند. گونه‌های ارزشمندی، چون خوتکا، فیلوش، اردک‌های سر سبز، ارده‌ای و پرندگان زنده‌گیری شده‌ای، چون ابیا، پاشلک بزرگ، گیلانشاه حنایی از جمله پرندگانی هستند که در بازار فریدونکنار به فروش می‌رسند. با توجه به اینکه بازار فریدونکنار، تنها مرکز فروش لاشه‌های پرندگان مهاجر است، فعالان محیط زیست جلوگیری از عرضه غیرقانونی پرندگان در این بازار را راه حل اصلی معزل نسل‌کشی پرندگان مهاجر در مازندران می‌دانند.

انتهای پیام/

برچسب ها: پرندگان مهاجر فریدونکنار شکار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پرندگان مهاجر فریدونکنار شکار همکاری نیروی انتظامی عرضه غیرقانونی پرندگان بازار فریدونکنار خودروهای ورودی پرندگان مهاجر حفاظت محیط زیست لاشه پرندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • کشف ۷ کیلوگرم تریاک در شهرستان گناباد
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند