Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:32:37 GMT

تکذیب دو شایعه عجیب در مورد معصومه ابتکار

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۸۸۰۹

تکذیب دو شایعه عجیب در مورد معصومه ابتکار

به گزارش جماران؛ ایرنا نوشت: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در واکنش به خبری مبنی بر «دستمزدهای ۲۳ تا ۷۰ میلیون تومانی برای هر گزارش در معاونت زنان ریاست جمهوری»، انتشار این خبرها را غلط و ناآگاهانه با چاشنی غرض‌ورزی و خبرسازی علیه دولت دانست.

روز گذشته(یکشنبه) خبری با عنوان «دستمزدهای ۲۳ تا ۷۰ میلیون تومانی برای هر گزارش در معاونت زنان ریاست جمهوری» منتشر شد که این معاونت ضمن دروغ خواندن این نوع خبرها توضیحاتی ارائه کرد و افزود: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده دارای ۱۴ ردیف در بودجه ۱۴۰۰ است، در این خبر به دو ردیف آن اشاره شده که یکی شامل «پایش، نظارت و ارزیابی عملکرد وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فعال» و دیگری «تدوین، احصا و سنجش شاخص‌های حوزه زنان و خانواده و ارائه گزارش‌های آن است» بنابراین از آنجا که متن بودجه با یک جستجوی ساده در اختیار هر فرد ایرانی قرار می‌گیرد، همه می‌توانند ببینند که این بندها فقط تهیه گزارش نیست، بلکه پایش، نظارت و ارزیابی عملکرد دهها دستگاه و نهاد نسبت به امور زنان و خانواده بوده و به علاوه ارقام بودجه مربوطه شامل تدوین، احصا و سنجش شاخص‌ها نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش معاونت، بر دوستداران و علاقه مندان به پیشرفت کشور پوشیده نیست که اگر نسبت به قوانین، آئین نامه‌ها و شاخص‌های مصوب نظارت کافی صورت نگیرد بسیاری از اهداف و آرمان‌ها تحقق نمی‌یابد و این دقیقاً خواست مردم از مسئولین است که بر آنچه مقرر می‌شود نظارت کامل صورت گیرد و رها نشود. اما متأسفانه خبرنویس مربوطه پس از اخذ سوژه سفارشی، رقم پرداخت ۲۳ و ۷۰ میلیون را تنها برای گزارش عنوان کرده که به هیچ وجه صحت ندارد. یعنی این ارقام را بدون در نظر گرفتن تمام کارهای نظارت، پایش و … که منجر به تدوین گزارش می‌شود، در نظر گرفته است.

این درحالیست که معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده تکالیفی شامل سیاستگذاری، الگوسازی، جریان سازی فرهنگی و اجتماعی، پژوهش، جلب مشارکت مردم، هماهنگی بین بخشی، نظارت و پایش دارد که البته برای این اقدامات و پژوهش‌ها گزارش نیز تهیه می‌کند، اما نه با ارقام خبرنویس مذکور!

جالب است که این حملات خبری متعدد و مکرر بوده و همزمان خبر دیگری توسط خبرنگار یکی از خبرگزاری ها تهیه شده که یکی از سوتیترهای آن این است: «معصومه و شهیندخت، مادران مبتکر حذف زنان بیخانمان از حداقل حقوق انسانی» و مدعی شده معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفته وظیفه‌ای در قبال زنان معتاد و کارتن خواب بیخانمان برعهده ندارد. در حالی که این اتهام دروغ (که هفته پیش پاسخ داده شد) در حاشیه مراسمی زده شد که تفاهم‌نامه اجرایی «یاریگران زنان با رویکرد کاهش تقاضا موادمخدر» میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ستاد مبارزه با مواد مخدر به امضای سردار اسکندر مؤمنی و معصومه ابتکار رسید.

یکی دیگر از خبرگزاری ها همین مراسم را با تیتر «معاونت امور زنان هیچ مسئولیتی در ارتباط با زنان معتاد ندارد» در گفتگو با معصومه ابتکار منتشر کرده بود که تارنمایی دیگر با غرض ورزی با تیتر «ابتکار زنان معتاد را «زن» نمی‌داند» آن را تکمیل کرد.

توضیح اینکه پاسخ معاون رئیس جمهور به خبرگزاری مورد نظر در ابعاد اجرایی بوده که در شرح وظایف و امکانات معاونت مشخص است و کشور البته از انواع موازی کاری‌ها از این دست لطمات زیادی دیده، مخصوصاً وقتی افراد بدون اطلاع از سازوکارهای اداری و سازمانی در نقش رسانه ظاهر می‌شوند. در حالیکه معاونت با دغدغه لازم این امر را از طریق آموزش و ترویج مهارت‌های ارتباطی در خانواده و در طرح‌های مختلف از جمله تفاهم نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر دنبال کرده است.

ظاهراً این خبرگزاری و آن تارنما دنبال خودروهایی با آرم معاونت می‌گردند که زنان معتاد را از سطح خیابان‌ها جمع کند و به کارتن خواب‌ها هم خانه بدهد. در حالیکه این امور متولیان خاص خود را با اعتبارات لازم دارند و تشکیلات ۳۰ نفره معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده سیاستگذار و نظارت کننده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 معصومه ابتکار شهیندخت مولاوردی زنان معتاد معاونت زنان ریاست جمهوری سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده زنان معتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در بازرسی‌های صورت گرفته در فروردین ماه امسال تعداد ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی در سطح عرضه به ارزش تقریبی ۴ میلیارد ریال کشف و ضبط شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی روحبخش در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در 7 حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل، مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اداره تحقیق و توسعه، اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیریت آزمایشگاه کنترل غذاودارو و مدیریت امور اجرایی فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی 1403 بود و در این ایام مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی علاوه بر فعالیت 126 داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه، تعداد 36 داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی هم به متقاضیان خدمات شبانه روزی ارائه کردند.

معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این ایام روزانه 5 تیم بازرسی 2 نفره متشکل از کارشناسان این معاونت طبق برنامه ریزی انجام شده، فعال بودند و در طول این مدت تعداد 1227 بازرسی در ساعات مختلف شبانه روز از داروخانه های تحت پوشش این دانشگاه صورت گرفت و تخلفات داروخانه‌ها هم مورد پیگیری قرار گرفت که اقدامات قانونی لازم در حال انجام است.

روحبخش با بیان اینکه 33 شرکت توزیع دارو به صورت آنکال به داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه خدمت رسانی کردند، خاطرنشان کرد: در فروردین ماه امسال و طی 14 بازرسی انجام شده از شرکت‌های فوق، نظارت همه جانبه بر عملکرد صحیح این شرکت‌ها در خصوص توزیع دارو صورت پذیرفت و ثبت فاکتورهای ارسالی هم در سامانه ttac انجام شد.

وی اضافه کرد: با توجه به فعالیت شبانه روزی 61 بیمارستان در حوزه دانشگاه و همچنین نظارت بیشتر بر عملکرد داروخانه داخلی بیمارستان، بازرسی‌های متعددی از واحدهای مربوطه انجام و کمبودهای دارویی تا حد امکان مرتفع شد.

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کارشناسان این معاونت همه‌ روزه پاسخگوی تماس‌های مردمی با سامانه تلفنی 190 هستند، بیان کرد: در این تماس‌ها موضوع کمبودهای دارویی و همچنین برخی از سوالات در خصوص نحوه مصرف انواع داروها مطرح می‌شود و کارشناسان حوزه غذا و دارو پاسخ این سؤالات و راهنمایی‌های لازم به افراد تماس گیرنده داشتند و در همین خصوص به 5543 تماس تلفنی مردمی در ماه گذشته پاسخ داده شد.

روحبخش در خصوص فعالیت‌های مدیریت  نظارت بر فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: این حوزه مدیرتی کنترل و نظارت همه جانبه بر مراکز تولید مواد خوراکی، آشامیدنی دارد تا محصولی که در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد سالم و مورد تأیید باشد؛ در همین خصوص بیش از 171 مورد بازرسی از کارگاه‌ها و کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بیش از 93 مورد نمونه ارسالی به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال شد، ضمن اینکه تعداد 93 گواهی بهداشتی صادرات مواد غذایی هم در طی یک ماه اخیر صادر شده است.

وی افزود: اداره نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در نخستین ماه سال جاری تعداد 97 مورد بازدید از واحدهای عرضه کننده فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی اعم از داروخانه‌های فروشگاه‌های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و غیره داشته که در طی این بازدیدها تعداد 2576 قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی در سطح عرضه به ارزش تقریبی 4 میلیارد ریال کشف و توقیف شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به فعالیت‌های اداره تحقیق و توسعه این معاونت، تصریح کرد: مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو در فروردین ماه امسال به 1364 تماس تلفنی مردمی با سامانه 190 پاسخ داد و واحد آمار و توسعه این معاونت هم مسئولیت جمع‌آوری، ارسال و بارگذاری کلیه اطلاعات و آمار مدیریت‌های تحت پوشش این معاونت در سامانه فرابر عهده‌دار بود؛ همچنین این واحد مسئولیت جمع‌آوری عملکرد مدیریت‌های تحت پوشش معاونت و تهیه گزارشات مربوط به ستاد سفر نوروزی و همچنین پاسخگویی به هرگونه ابهامات موجود در مکاتبات و گزارشات ارسالی را نیز بر عهده داشت.

روحبخش تأکیدکرد: در طی یک ماه اخیر 1227 مورد بازدید از داروخانه‌ها صورت پذیرفته و در کنار آن به شکایت واصله در خصوص ارائه خدمات دارویی رسیدگی شده است؛ همچنین 97 مورد بازرسی نیز از واحدهای آرایشی و بهداشتی داشتیم و در این خصوص به 9 شکایت مردمی رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: همچنین از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور 93 مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، 72 مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، 797 مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذاهای ویژه، بررسی 93 مورد نمونه‌ دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو (ارسالی از مدیریت امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی) و همچنین بررسی 11 مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه (ارسالی از مرکز بهداشت) اشاره کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: این معاونت در تمامی ایام سال به‌خصوص در مناسبت‌های خاص ملی و مذهبی برنامه‌های اجرایی و نظارتی خود را در موضوعات غذا، دارو، فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و غیره دارد و از مردم هم می‌خواهیم که هرگونه مشکلی در این حوزه مشاهده کردند بلافاصله موضوع به سامانه تلفنی 190 اعلام کنند تا آن موضوع توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد پیگیری و بررسی قرار بگیرد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد