Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@19:56:57 GMT

رشد متوسط ۱۰ درصدی تولیدات صنایع معدنی در هشت ماه

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۹۰۱۶

رشد متوسط ۱۰ درصدی تولیدات صنایع معدنی در هشت ماه

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، بررسی آمار تولید اقلام یاد شده، گویای رشد ۱۵ درصدی تولید سیمان در دوره هشت ماهه امسال نسبت به دوره مشابه پارسال است.

تولید ۴۸ میلیون تن سیمان

سیمان تولیدی بیش از ۷۰ واحد تولیدکننده این بخش در دوره فروردین لغایت آبان ماه امسال به رقم ۴۸ میلیون تن رسید که افزایش تولید ۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفت ماهه ابتدایی امسال تولید سیمان ۴۲ میلیون تن بود که در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته ۱۴ درصد افزایش ثبت کرد.

آمار مورد بررسی گویای آن است که تولید سیمان کشور در دوره نیمه نخست ۹۹ با رشد ۱۴.۴ درصدی نسبت به ۶ ماهه ابتدایی پارسال به رقم ۳۵ میلیون و ۶۳۹.۶ هزار تن رسید، ضمن اینکه تولید ۶ ماهه نخست پارسال ۳۱ میلیون و ۱۵۳.۵ هزار تن تولید شده بود.

صادرات بیش از ۱۶۰ میلیون دلاری

هفت ماهه ابتدایی امسال مجموع زنجیره سیمان صادراتی به وزن هفت میلیون و ۶۳۰ هزار و ۴۲۸ تن ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ کاهش ۲۴ درصدی دارد.

ارزش صادرات زنجیره سیمان در هفت ماهه امسال به بیش از ۱۶۳.۴ میلیون دلار رسید که نسبت به دوره مشابه پارسال افت ۱۱ درصدی دارد.

واردات زنجیره سیمان در دوره هفت ماهه ۹۹ (فروردین لغایت مهر) از نظر وزن بیش از ۲۴ هزار تن به ارزش بالغ بر ۱۷.۶ میلیون دلار بود، واردات از لحاظ وزن و ارزش در مقایسه با مدت مشابه پارسال به ترتیب ۲۷ و ۳۴ درصد کاهش نشان می دهد.

مجموع صادرات بخش معدن وصنایع معدنی در دوره این گزارش ۲۱ میلیون و ۱۷۶ هزار و ۹۲۱ تن به ارزش افزون بر سه میلیارد و ۴۹.۴ میلیون دلار ثبت شده است.

تولید ۱۹۲ هزار تن مس کاتد

بررسی آمارهای وزارت صنعت، معدن وتجارت گویای تولید ۱۹۲ هزار تن مس کاتد در دوره هشت ماهه ابتدایی امسال است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۹ درصدی را ثبت کرد.

میزان مس کاتد تولیدی در دوره هفت ماهه امسال به رقم ۱۶۹ هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد هشت درصدی داشت.

همچنین در۶ ماهه ابتدایی امسال میزان تولید کاتد مس با رشد ۸.۱ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ۱۴۴.۸ هزار تن رسید، ضمن اینکه در نیمه نخست پارسال ۱۳۳.۹ هزار تن کاتد مس تولید شده بود.

ارزش صادرات مس و محصولات پایین دستی در هفت ماهه امسال (منتهی به مهر) به رقم بیش از ۴۵۷.۵ میلیون دلار رسید که افت ۴۲ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته دارد.

برپایه جداول تجارت خارجی کشور در مدت فروردین لغایت مهر ماه امسال حجم صادرات مس و محصولات پایین دستی به رقم ۱۰۰ هزار و ۱۶۴ تن رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۳ درصد کاهش نشان می دهد.

گذر تولید فولاد خام از سطح ۱۹ میلیون تن

آمارهای وزارتخانه یاد شده گویای آن است که میزان تولید فولاد خام (شمش) در دوره هشت ماهه امسال به رقم بیش از ۱۹ میلیون تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ رشد هشت درصدی دارد.

میزان تولید فولاد خام در مدت فروردین لغایت مهرماه امسال برابر با ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تن بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۸.۷ درصدی دارد.

وزارت صنعت، معدن و تجارت در آمار خود میزان تولید شمش فولادی در دوره ۶ ماهه ابتدایی امسال را ۱۳ میلیون و ۹۲۹.۹ هزار تن ثبت کرد که در مقایسه با ۱۲ میلیون و ۷۸۲.۳ هزار تن عملکرد نیمه نخست پارسال رشد ۹ درصدی داشت.

آمارهای تجارت خارجی در هفت ماهه ابتدایی امسال گویای صدور چهار میلیون و ۳۷۵ هزار و ۸۵۱ تن زنجیره و محصولات فولادی به ارزش یک میلیارد و ۵۹۰ میلیون دلار است که ۷۶.۸ درصد در بخش شمش فولادی به بیلت و بلوم اختصاص داشت، ارزش صادرات دوره این گزارش نسبت به مدت مشابه کاهش ۳۷ درصدی دارد.

سال گذشته، مجموع صادرات شمش و محصولات فولادی از ۱۰.۵ میلیون تن هم فراتر رفت.

صادرات شمش فولادی در هفت ماهه امسال به رقم سه میلیون و ۱۹۱ هزار تن رسید که از این رقم سهم بیلت و بلوم ۷۶.۸ درصد ثبت شد.

واردات زنجیره و محصولات فولادی در هفت ماهه ابتدایی امسال به رقم ۶۳۳ هزار و ۶۶۵ تن رسید که در مقایسه با دوره مشابه پارسال افزایش ۵۱ درصدی را نشان می دهد.

ارزش واردات زنجیره و محصولات فولادی در دوره فروردین لغایت مهر ۹۹ بیش از ۷۱۴.۶ میلیون دلار ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ رشد ۳۲ درصدی را ثبت کرد.‌

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت فولاد معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت سیمان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت فولاد سیمان صادرات غیر نفتی وزارت صنعت معدن و تجارت فولاد سیمان صادرات غیر نفتی اخبار کنکور مقایسه با مدت مشابه هفت ماهه ابتدایی امسال مدت مشابه سال گذشته فروردین لغایت مهر نسبت به مدت مشابه محصولات فولادی هفت ماهه امسال ماهه امسال مشابه پارسال هزار تن رسید مشابه در سال امسال به رقم میلیون دلار میزان تولید هفت ماهه دوره مشابه وزارت صنعت تن رسید میلیون تن ۶ ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۹۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی ظهر پنجشنبه در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار کرد: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه مردم به کار و کارگر آمیخته است به همین خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولید ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در گیلان بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق شعار سال و جهش تولید تاکید کرد و گفت: آثار مثبت احیای واحدهای تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری های جدید است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد، تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای گفتن دارد

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای گفتن دارد، اضافه کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازار خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تأمین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان کرد: استان دارای ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار است اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده لذا تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و از سوی مسؤولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی تصریح کرد: باید توازن میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مساله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میز نشینی و… نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه معنایش چیست؟ این اقدام نا آرامی فکری برای کارگر به دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد، افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و میزان رضایتمندی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

.

کد خبر 6088600

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • بهار پربارش امسال با افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده های مازندران
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده‌های مازندران