Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «پارسینه»، سه کشور فرانسه، آلمان، و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک با ادعای این که به شکلی خستگی ناپذیر برای حفظ توافق هسته‌ای ایران تلاش کرده اند، نسبت به نصب سانتریفیوژ‌های جدید و همچنین مصوبه اخیر مجلس ایران ابراز نگرانی کردند.

در این بیانیه که وزارت خارجه فرانسه منتشر کرده است از برجام به عنوان یک دستاورد کلیدی دیپلماسی چندجانبه و معماری عدم اشاعه هسته‌ای جهانی یاد شده که هدف آن ابراز اطمینان از ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ایایران و همچنین صلح و امنیت بین المللی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سه کشور اروپایی عضو برجام را به عنوان بهترین و در حال حاضر تنها راه نظارت و اعمال محدودیت بر برنامه هسته‌ای خوانده اند.

در این بیانیه آمده است: «اعلامیه اخیر ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه قصد دارد سه آبشار از سانتریفیوژ‌های پیشرفته در مرکز غنی سازی نطنز اضافه کند بر خلاف برجام و عمیقا نگران کننده است.»

فرانسه، آلمان و انگلیس همچنین از مصوبه اخیر مجلس ایران ابراز «نگرانی شدید» کرده اند و گفته اند در صورت اجرایی شدن می‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را به شدت گسترش داده و دسترسی ناظران آژانس را محدود سازد.

آن‌ها این اقدام را مغایر با برجام و تعهدات هسته‌ای گسترده‌تر ایران خوانده اند.

سه قدرت اروپایی تاکید کرده اند که اگر ایران می‌خواهد فضایی برای دیپلماسی حفظ کند باید اجرای این گام‌ها را متوقف کند.

بیانیه مذکور اضافه می‌کند: چنین اقداماتی تلاش‌های مشترک ما برای حفظ برجام و فرصت مهم برای بازگشت به دیپلماسی با دولت آتی ایالات متحده را به خطر می‌اندازد.

این کشور‌ها تهدید کرده اند که عدم پایبندی ایران به تعهداتش را در چارچوب برجام بررسی خواهند کرد.

فرانسه، آلمان و انگلیس در نهایت از بیانیه جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا، درباره برجام و انتخاب مسیر دیپلماتیک برای مواجهه با نگرانی‌های گسترده‌تر در رابطه با ایران استقبال کرده و آن را به نفع تمام طرف‌ها خوانده اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند