Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به کمبود نیروی پرستار در کشور گفت: این در حالیست که حدود ۴۰ هزار پرستار در کشور به کرونا مبتلا و قرنطینه شدند و با خروج آن‌ها از سیستم، فشار بر روی مابقی پرستاران مضاعف شده است.

به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر مریم حضرتی، معاون پرستاری وزارت بهداشت که به عنوان ناظر اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، کاشان، یزد و شهرکرد منصوب شده است، برای نظارت بر اجرای این طرح ملی در سفر به استان اصفهان، ضمن حضور در جلسه معاونت بهداشتی، شرکت در اجلاس وبینار رؤسای دانشگاه‌ها با حضور وزیر بهداشت و ستاد استانی کرونا با حضور استاندار، دادستان، عضو کمیسیون بهداشت و دیگر مسئولین استانی با اشاره به اجرای طرح ملی شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: در مدیریت و کنترل اپیدمی کووید -۱۹ به شیوه محله و خانواده محور که به نام سردار سرافراز شهید حاج قاسم سلیمانی مزین شده، قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، رهگیری و رصد فعال، کاهش بستری، کاهش مرگ و میر و پوشش حمایتی از گروه‌های در معرض خطر مورد هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارائه مراقبت‌ها و خدمات ضروری بهداشتی به صورت حضوری و غیرحضوری، شناسایی زودهنگام کووید ۱۹ و افراد در معرض تماس نزدیک در خانه یا محل کار، قرنطینه خانگی یا غیرخانگی و مراقبت از گروه‌های در معرض خطر و ارتقای کیفی مراقبت‌ها از بیماران بستری و سرپایی از جمله سیاست‌هایی است که در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی دنبال می‌شود.

حضرتی گفت: قطعاً با اجرای مطلوب این طرح که با مشارکت سپاه، بسیج، هلال احمر و نهادهای مردمی برگزار می‌شود به زودی شاهد آثار ارزشمند آن خواهیم بود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، تصریح کرد: اپیدمی کووید _۱۹ در استان اصفهان در اواسط آبان به اوج خود رسید و از هفته سوم آبان از نظر تعداد موارد سرپایی، تعداد بستری و تعداد مرگ و میر رو به کاهش گذاشته است و از آنجا که نمی‌دانیم این روند نزولی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و موج بعدی چه زمانی آغاز خواهد شد، لازم است راهبردهای مربوط به آموزش بهداشت فردی، تشخیص و درمان به موقع، فاصله گذاری اجتماعی هوشمند، قرنطینه بیماران و پیگیری آنان تا بهبودی کامل، با جدیت دنبال شود که طرح شهید قاسم سلیمانی این هدف را دنبال می‌کند.

وی محدودیت‌های دو هفته‌ای کرونایی در کشور از سوی دولت را مؤثر دانست و افزود: خوشبختانه در سراسر کشور روند بستری و مراجعه بیماران سرپایی و مرگ و میر به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و از آن جایی که معیار اصلی در مهار ویروس کرونا، مردم هستند از آن‌ها می‌خواهیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی زنجیره انتقال این ویروس منحوس را قطع کنند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تاکنون هفت هزار مجوز برای اخذ نیرو دریافت کردیم و ۳۰ درصد مجوزها به جذب پرستاران اختصاص داده شده، از اخذ مجوز ۳۰ هزار نیروی کادر درمان توسط معاونت توسعه خبر داد و گفت: امیدواریم نسبت قابل توجهی از این میزان به گروه‌های پرستاری اختصاص داده شود تا بخشی از کمبود نیروی پرستار را جبران کند.

حضرتی با اشاره به کمبود پرستار در کشور افزود: حدود ۴۰ هزار پرستار در کشور به کرونا مبتلا و قرنطینه شدند که با خروج آن‌ها از سیستم فشار بر روی مابقی پرستاران مضاعف شده است.

وی با بیان اینکه در گذشته هم با کمبود نیرو مواجه بودیم، گفت: اکنون ۲ هزار تخت آی سی یو اضافه شده که این بخش ویژه نیازمند نیروهای متخصص است و برای جبران این موضوع آموزش ۵ هزار پرستار برای بخش‌های ویژه از سراسر کشور را با همکاری معاونت‌های آموزش و درمان وزارت متبوع در دستور کار قرار داده‌ایم.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، گفت: با ابلاغ معاونت بهداشت، مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل با مراکز ۱۶ ساعته به هم متصل می‌شود و این اقدام بزرگ و ارزشمندی است که با توجه به بحران کووید ۱۹ با شناسایی مبتلایان و اقدامات مراقبتی برای آنها در منزل و آموزش خانواده این بیماران از انتقال آنها به مراکز درمانی جلوگیری می‌کند و همچنین با ارائه آموزش‌های خود مراقبتی و ایجاد حساسیت در مردم باعث قطع زنجیره این ویروس می‌شود.

وی با اشاره به کاهش معوقات پرستاران نسبت به سال گذشته تصریح کرد: معوقات برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۱۴ ماه معوقه به حدود ۶ ماه کاهش یافته است که امیدواریم به زودی تسویه شود.

حضرتی در سفر به استان اصفهان از پایگاه‌های اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و روند اجرای این طرح بازدید و توصیه‌های لازم برای اجرای مطلوب طرح را ارائه داد.

کد خبر 460027

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت معاون وزیر بهداشت شیوع کرونا کرونا و پرستاران مدافعان سلامت قرنطینه خانگی کنترل کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهید حاج قاسم سلیمانی پرستار در کشور معاون پرستاری هزار پرستار وزیر بهداشت طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران