Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزی گفت: «طرح تامین کالا‌های اساسی مهم‌ترین راهکار مجلس برای مدیریت بازار کالا‌های اساسی است، شورای نگهبان و دیوان محاسبات نیز محل تامین منابع این طرح را تایید کرده‌اند. این طرح برای ۳ دهک اول ۱۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر و برای ۶۰ میلیون نفر دیگر ۶۰ هزار تومان به ازای هر نفر پیش‌بینی شده است.» به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه پایش یکشنه ۱۶ آذر، به سراغ آقای دکتر ابراهیم عزیزی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی رفت تا از او در مورد برنامه‌های مجلس یازدهم پرس و جو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای برنامه آقای عزیزی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه کدام یک از قول‌های مجلس یازدهم عملی شده است گفت: «این مساله را می‌توان به ۲ قسمت تقسیم‌بندی کرد: ۱- جهش خدمت (مانند ایجاد رفاه و رفع فقر، تامین معیشت و کالا‌های اساسی) ۲-پیشرفت، توسعه و رفع محرومیت. کشور ما در نهضت خدمت رسانی و پیشرفت موفقیت‌های چشمگیری داشته است؛ مانند هدفمندی یارانه‌ها، سهام عدالت، مسکن مهر، صندوق شکوفایی نخبگان، صندوق بیمه روستائیان و عشایر، صندوق توسعه ملی و... مجلس نیز تلاش خود را برای جهش خدمت‌گزاری انجام داده است. یکی از طرح‌های مهم در حوزه معیشت که به دولت ابلاغ شده است و امیدواریم در همین روز‌ها شاهد اجرای آن باشیم، همین طرح تامین کالا‌های اساسی است. شورای نگهبان و دیوان محاسبات نیز محل تامین منابع این طرح را تایید کرده‌اند و ظرف همین روز‌های اخیر با توافقات دولت و مجلس انشاالله اجرا خواهد شد. این طرح برای ۳ دهک اول ۱۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر و برای ۶۰ میلیون نفر دیگر ۶۰ هزار تومان به ازای هر نفر پیش‌بینی شده است. البته این طرح علاوه بر طرح هدفمندی یارانه‌ها و طرح معیشتی مجلس می‌باشد.»
این نماینده مجلس ضمن اشاره به اصل ۲۸ قانون اساسی که داشتن شغل را حق هر ایرانی می‍داند گفت: «ما باید اشتغال پایدار با درآمد مناسب و کافی در همه بخش‌ها اعم از دولتی و خصوصی ایجاد کنیم. در این بین یکی از مهم‌ترین مباحث، موضوع سرمایه‌گذاری است که طبق اصل ۴۸ قانون اساسی تمامی استان‌ها به فراخور استعداد و ظرفیتشان باید بصورت برایر در آنها سرمایه-گذاری صورت بگیرد. پس درآمد‌های ملی باید بصورت متوازن توزیع بشود. حالا همین درآمد‌ها شامل ۲ بخش می‌باشد: ۱- اعتبارات (یعنی همانی که در بودجه پیش‌بینی می‌شود و برای طرح‌های عمرانی پیش‌بینی شده و در حال حاضر نام آن تملک دارایی‌های سرمایه‌ای است.) ۲- تسهیلات ۳- ایجاد انگیزه با ایجاد مزیت (مثلا در برخی مناطق معافیت مالیاتی بدهیم، همین کار خود یک سرمایه‌گذاری انگیزشی است)»
ایشان در ادامه گفت: «این روز‌ها مهم‌ترین کاری که در دستور کار داریم "طرح بودجه سنواتی" است که در همین روز‌های آتی تقدیم مجلس خواهد شد. در این طرح تمرکز ما بر کارآمدی بودجه است. کارآمدی یعنی بتواند در همان مباحث خدمت و پیشرفت حماسه‌آفرینی کند. تمام همت ما این است که در این طرح استان‌های غیربرخوردار، طعم برخورداری را بچشند. برای مثال در برخی استان‌ها هنوز مشکل آب وجود دارد. پس بحث آب‌رسانی، گازرسانی، راه‌سازی و پوشش اینترنتی مخصوصا برای آموزش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. تمرکز بر روی اولویت‌های هر استان قرار خواهد گرفت و پیشرفت عدالت‌محور را مدنظر قرار می‌دهیم. در بحث نهضت خدمت‌رسانی نیز تمامی تلاش ما بر کرامت نیروی انسانی خواهد بود که دیگر خانواده‌های ما دغدغه اشتغال جوانان خود را نداشته باشند.»
همچنین در ادامه برنامه و بخش ستاد پیگیری موانع تولید، آقای رضا شفیعی اردکانی، متقاضی صدور مجوز کارگاه تولیدی مبلمان در روستای کاکان شهر یاسوج ضمن اشاره به کارگاهی که با مشورت سازمان امور اراضی خریداری شده و قریب به ۱۴ سال است که متروک می‌باشد گفت: «مجوز این زمین قبلا برای سردخانه‌ای بوده که ۶ ماه فعالیت داشته و بعد از ۶ ماه فعالیت خود را متوقف کرده و اکنون بیش از ۱۴ سال است که این کارگاه متروک می‌باشد. پس از تجهیز کارگاه، اما سازمان امور اراضی با صدور مجوز مخالفت کرده است!»
به همین منظور برنامه پایش به سراغ آقای فرید صیدی‌نژاد، معاون توسعه و سازماندهی امور اراضی کشور رفت تا حل مشکل این کارآفرین را از ایشان مطالبه کند. آقای صیدی‌نژاد در این باره گفت: من سابقه این زمین را بررسی کرده‌ام و باید اعلام کنم که اراضی ملی که در قالب طرح بصورت اجاره واگذار می‌شود، بعد از سال ۸۹ امکان انتقال قطعی آنها دیگر وجود ندارد. " در ادامه نیز مجری برنامه ضمن اشاره به پرداخت بدهی‌های این زمین و اینکه نمی‌توان عطف به ما سبق کرد از آقای صیدی نژاد درخواست کرد که بیشتر در این مورد دقت کنند. آقای صیدی‌نژاد نیز در ادامه گفت: "من خلاف قواعد و ضوابط نمی‌توانم عمل کنم و نمی‌توانم بصورت کدخدامنشی مساله را حل کنم. " در پایان نیز مقرر شد با بررسی مجدد پرونده این مشکل از دستگاه مربوطه مطالبه شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه پایش مجلس شورای اسلامی شبکه یک سیما هزار تومان به ازای هر نفر کالا های اساسی صیدی نژاد پیش بینی روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی