Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، اقدام فرانسه در تصویب پیش نویس قانونی علیه شکاف اندازی میان گروه های اسلامی، اگرچه عنوانی فریبنده داشته و افکار عمومی را با جملاتی چون ممانعت از شکاف اندازی اجتماعی اسلام گرایان افراطی، آماده پذیرش آن می‌سازد، اما در بلند مدت، مجوزی در اختیار دولت قرار خواهد داد تا از این پس آشکارا اسلام و مسلمانان را در این کشور در محدودیت‌های گسترده‌ای قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه فرانسوی لوپاریزین به نقل از «ژرارد درمنن»، وزیر کشور فرانسه اعلام کرد که قصد دارد ۷۶ مسجد این کشور را که مظنون به شکاف اندازی هستند، تحت کنترل در آورد. از این تعداد، ۱۶ مسجد در پاریس و مابقی در سایر نقاط فرانسه واقع شده‌اند.

نفرت و کینه فرانسه علیه اسلام که گاه از قلم افرادی چون «برنارد روژیه»، استاد کرسی فرهنگ و تمدن عرب در دانشگاه سوربن پاریس در کتاب «سرزمین های تصاحب شده از سوی اسلام گرایی» (Les territoires conquis de l'islamisme) بیرون آمده و گاه در سخنان سیاسیون تندرویی چون «مرین لوپن» تجلی می‌یابد، چندی است در ماجرای «شارلی ابدو» و انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز علیه پیامبر اسلام و اکنون تصویب «قانون علیه شکاف اندازی اسلام گرایی»، رنگ و بوی جدیدتری به خود گرفته است.

«مرین لوپن»، سیاستمدار زن و رهبر جبهه ملی فرانسه از سال ۲۰۱۱ که سابقه نامزدی ریاست جمهوری فرانسه در سال ۲۰۱۷ میلادی را نیز در کارنامه خود دارد، در توئیتی بیان کرد: بهتر است «قانونی علیه اسلام گرایی» تصویب شود. در واقع لوپن با انتخاب چنین عنوان کلی‌تری نسبت به قانون فوق که محدود به شکاف اندازی است، قصد دارد دامنه نفوذ دولت فرانسه نسبت به اسلام را گسترده‌تر سازد.

بدون تردید افراط گرایی در هر دین و مسلکی مذموم بوده و اساساً اسلام دین افراط و تفریط نیست. دفاع تمام قد و ناشیانه چندی پیش «امانوئل مکرون» از اقدام نشریه شارلی ابدو به بهانه دفاع از ارزش‌های جمهوری و دفاع از «آزادی بیان» که جنجال‌های گسترده‌ای علیه این کشور در سراسر جهان اسلام برانگیخت، قرائت تنگ نظرانه ای از این عنوان حقوق بشری بود که منویات قلبی مقامات فرانسه در قبال اسلام و نگاه اسلام ستیزانه آنها را بیش از پیش آشکار ساخت.

تعطیلی مساجد در فرانسه؛ نقض آشکار آزادی دین و مذهب

اعلامیه حقوق بشر و شهروندی فرانسه، ۱۷۸۹، که فرانسه خود یکی از مدعیان استناد به آن بوده و آن را به عنوان یکی از نخستین اسناد حقوق بشری در جهان معرفی می‌کند، در ماده (۱۰) خود بیان می‌دارد: «هیچ کس را نمی‌توان به دلیل نظرات و به ویژه عقاید دینی اش مورد آزار و اذیت قرار داد، مشروط بر آنکه ابراز آن عقاید نظم عمومی قانونی را مختل نکند».

اعلامیه جهانی حقوق بشر، ۱۹۴۸ نیز در ماده (۱۸) خود چنین تاکید کرده است: «هرکس دارای حق آزادی فکر و ضمیر و دین است. لازمه این حق آن است که هر کس خواه به تنهایی یا با دیگران علنی یا خصوصی از راه تعلیم و پیگیری و ممارست، یا از طریق شعائر و انجام مراسم دینی، بتواند آزادانه، دین و اعتقادات خود را ابراز کند.».

همچنین ماده (۱۸) میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، ۱۹۶۶ اشعار می‌دارد:

۱. هر کس حق آزادی فکر و وجدان و مذهب دارد. این حق شامل آزادی داشتن یا قبول یک مذهب یا معتقدات به انتخاب خود، همچنین آزادی ابراز مذهب یا اعتقادات خود، خواه بطور فردی یا جماعت خواه بطور علنی یا در خفا در عبادات و اجرای آداب و اعمال و تعلیمات مذهبی می‌باشد.

۲. هیچکس نباید مورد اکراهی واقع شود که به آزادی او در داشتن یا قبول یک مذهب یا معتقدات به انتخاب خودش لطمه واردآورد.

۳. آزادی ابراز مذهب یا معتقدات را نمی‌توان تابع محدودیت‌هایی نمود مگر آنچه منحصراً به موجب قانون پیش‌بینی شده و برای حمایت از امنیت، نظم، سلامت یا اخلاق عمومی یا حقوق و آزادی‌های اساسی دیگران ضرورت داشته باشد.

۴. دولتهای طرف این میثاق متعهد می‌شوند که آزادی والدین و برحسب مورد سرپرستان قانونی کودکان را در تأمین آموزش مذهبی و اخلاقی کودکان مطابق معتقدات خودشان محترم بشمارند.

ماده (۹) کنوانسیون اروپایی حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین، ۱۹۵۰ نیز صراحتاً بیان کرده است:

١-هر کس از آزادی نظر، عقیده و مذهب برخوردار است؛ این حق آزادی تغییر مذهب یا اعتقادات شخصی وی چه به تنهایی یا به صورت دسته‌جمعی همراه با دیگران، در حضور دیگران یا به صورت خصوصی، و آزادی اجرای شعائر دینی یا عقیدتی به صورت‌های پرستش، آموزش، انجام و نظارت بر آنها را شامل می‌شود.

٢-آزادی اجرای شعائر دینی یا اعتقادات فردی تنها در مواردی که توسط قانون مقرر شده و در یک جامعه‌ی مردم‌سالار برای حفاظت از ایمنی و نظم عمومی، سلامتی یا اخلاقیات یا حمایت از حقوق و آزادی‌های سایر افراد جامعه ضروری هستند، محدودیت‌های را در بر می‌گیرند.

خلق واژه شکاف اندازی اسلام گرایانه و آغاز محدودیت‌های گسترده علیه مساجد در فرانسه که تا کنون هیچ خطری از جانب آنها برای نظم عمومی یا اخلاقیات فرانسه وجود نداشته، چیزی جز نقض آشکار همان حقوق بشری است که خود فرانسه داعیه دفاع از آن را دارد؟

فرانسه با ابتنای بر چه گزارشات متقن و ادله توجیه پذیری قصد نفوذ و دخالت در مساجد را دارد؟ سوء استفاده از الفاظ حقوق بشری و برخوردهای سلیقه‌ای و دوگانه کشورهای غربی نسبت به حقوق بشر گرچه امر جدیدی نیست و در سال‌های گذشته نیز همواره نسبت به اصول و موازین حقوق بین الملل سیاست‌های تبعیض آمیز و تفاسیر یکجانبه وجود داشته است، اما در درازمدت گریبانگیر همین کشورهایی می‌شود که آن را عالمانه و عامدانه نقض می‌نمایند.

برچسب‌ها اسلام هراسی فرانسه امانوئل مکرون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسلام هراسی فرانسه امانوئل مکرون اسلام هراسی فرانسه امانوئل مکرون اخبار کنکور شکاف اندازی حقوق بشری حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد تقابل جریان شرافت و شرارت در غرب هستیم

رئیس جمهور گفت: رخدادهای غزه پرده‌ از این چهره غربی‌ها کنار زد و امروز شاهد تقابل جریان شرافت ِقشر آگاه و فهیم دانشجویی با جریان شرارتِ سرمداران متجاوز و متجاسر به قانون،‌ حقوق و آزادی‌های انسانی غرب هستیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت، ضمن اظهار تاسف عمیق نسبت به آنچه در روزهای اخیر در محیط‌های دانشگاهی آمریکا و برخی کشورهای غربی رخ داده است، شکسته شدن حرمت دانشجو، استاد، دانشگاه و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، قانون، آزادی بیان، آزادی قلم و دفاع از حقوق انسان را فجایعی توصیف کرد که چهره حقیقی تمدن غرب را برای جهانیان آشکار و حقانیت مواضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر دورغ بودن ادعاهای غرب درباره دفاع از حقوق بشر و آزادی را اثبات کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه غربی‌ها با پنهان کردن چهره استبدادی و ضد حقوق بشری خود پشت شعارهای فریبنده، خود را مدافع این ارزش‌ها جا زده بودند، افزود: رخدادهای غزه پرده‌ از این چهره غربی‌ها کنار زد و امروز شاهد تقابل جریان شرافت ِقشر آگاه و فهیم دانشجویی با جریان شرارتِ سرمداران متجاوز و متجاسر به قانون،‌ حقوق و آزادی‌های انسانی غرب هستیم و باور داریم این حضور و ایستادگی آگاهانه دانشجویان آمریکایی و غربی روشنگری و بازدارندگی موثری در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا خواهد داشت.

رئیسی با اشاره به رویکردهای حمایتی جریان علمی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از حرکت‌های ضد صهیونیستی ابراز امیدواری کرد: رسیدن پیام همبستگی و حمایت دانشجویان و اساتید کشورمان از حرکت اخیر دانشجویان و اساتید آمریکایی و غربی، آنها را در احقاق حقوق ملت مظلوم و مقتدر فلسطین استوارتر می‌کند.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جامعه معلمان را بسیار روشنگرانه و چراغ راه دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت کشور توصیف و تاکید کرد: عمل به این رهنمودها جریان تعلیم و تربیت کشور را روز به روز به جایگاه شایسته خود نزدیک‌تر خواهد کرد، لذا تکلیف همه دست‌اندرکاران آموزش و پرورش برای تحقق این رهنمودها مضاعف است.

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر نفت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال 1394 وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، خاطرنشان کرد: با اقداماتی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سود ده‌ترین واحدهای تولیدی است که سال گذشته 12 همت سودآوری داشته است.

اوجی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از 8 میلیون لیتر در روز در ابتدای دولت مردمی به 15 میلیون لیتر، تولید گازوئیل از روزانه 15 میلیون لیتر به 19 میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال گذشته گفت: تا 2 ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری خواهد رسید و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو 5 آن 3 میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره افزایش 210 هزار بشکه‌ای تولیدات و تامین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت مردمی تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از 21 محصول در سال 1400 به 34 محصول رسیده و با اقدامات انجام شده فقط در سال گذشته 1300 فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شده که امسال نیز 600 نفر به نیروهای شاغل در پالایشگاه اضافه و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز 3 آن مشغول فعالیت خواهند شد.

در ادامه جلسه امروز رئیس کل بانک مرکزی نیز با اعلام این خبر که بر اساس گزارش‌های تهیه شده نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به 24 درصد کاهش یافته بود، در فروردین به 23 درصد رسیده است، اظهار داشت: بر اساس این گزارش نرخ رشد پول نیز که سال گذشته 33 درصد بود، تا 16 فروردین امسال به 16 درصد کاهش یافته است. 

فرزین در توضیح این گزارش افزود: رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است. همچنین در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود 200 میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت 200 میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مداخله دوباره مکرون در انتقال امباپه به مادرید
  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • شاهد تقابل جریان شرافت و شرارت در غرب هستیم
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • اختصاص اولین حقوق به آزادی زندانیان غیر عمد