Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، باشگاه خبرنگاران جوان گفت‌وگویی با حسن عابدینی، کارشناس مسائل بین الملل انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

درز مکرر اطلاعات از آژانس بین المللی انرژی اتمی 

درز اطلاعات از آژانس بین المللی انرژی اتمی به ویژه در موضوع فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی از سال ۸۲ تاکنون بار‌ها اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بار وقتی قرار است بیانیه‌ای منتشر شود، این بیانیه ابتدا در خبرگزاری‌هایی مانند رویترز، نیویورک تایمز و دیگر رسانه‌های غربی منتشر می‌شود و سپس به صورت کامل در اختیار دیگران قرار می‌گیرد.

روال معمول این است که برخی از گزارش‌ها تنها به نمایندگان کشور‌ها در آژانس داده می‌شود و هنگامی که این در اختیارشان قرار می‌گیرد با یک کد ویژه است و دیگران امکان استفاده از آن را ندارند.

برخی از دولت‌های غربی مانند فرانسه، انگلیس، آلمان و آمریکا این موضوعات را در اختیار سایرین قرار می‌دهند.

کل گزارش آژانس از فعالیت‌های هسته‌ای ایران در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد

گزارش‌هایی که از مراکز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران تهیه می‌شود که شامل بازرسی‌ها، میزان اورانیوم غنی شده ایران و حتی میزان ذخایری که در این حوزه دارند یا سایت‌های هسته‌ای و برخی از اوقات حتی افراد و دانشمندانی که در این سایت‌ها فعال هستند در این گزارش‌ها آورده شده است، متاسفانه این گزارش‌ها هم در اختیار کشور‌های غربی قرار می‌گیرد.

کل گزارش آژانس انرژی اتمی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد و بخشی از آن‌ها هم برای تحت فشار قرار دادن ایران در رسانه‌ها منتشر می‌شود.

 نام برخی دانشمندان ترور شده ایران در بیانیه‌های آژانس 

تقریبا از سال ۲۰۰۷ یعنی طی ۱۳ سال گذشته نام بسیاری از دانشمندان ما که برخی از آن‌ها ترور شده‌اند و به شهادت رسیدند از جمله شهید دکتر محسن فخری زاده در بیانیه‌های آژانس و اسناد آژانس وجود داشته است و در اسناد سازمان ملل هم اسامی این دانشمندان وجود داشته که نشان از ارتباط تنگاتنگ آنهاست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی ترور آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران حسن عابدینی فعالیت های هسته ای قرار می گیرد گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دیوان بین‌المللی کیفری را جدی می‎‌گیرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «نیویورک تایمز» به نقل از پنج مقام خارجی ازجمله مقام‌های اسرائیلی، نوشت که به باور آنها دیوان بین‌المللی کیفری علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و برخی دیگر از مسئولان این رژیم احکامی را صادر خواهد کرد.

مقام‌های صهیونیست باور قوی دارند به اینکه مسئولان بلندپایه این رژیم به اتهام آنچه در غزه در جریان است، از سوی دیوان بین‌المللی کیفری مشمول حکم بازداشت خواهند شد.

آن‌گونه که از اظهارات دو تن از این منابع آگاه برمی‌آید، ازجمله اتهام‌هایی که نتانیاهو و دارو دسته‌اش به خاطر آنها محکوم می‌شوند، می‌توان به ممانعت از ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه و عدم تناسب واکنش اسرائیل با اقدام ۷ اکتبر حماس اشاره کرد.

اگرچه رسانه‌های غربی می‌کوشند اقدام حماس در حمله روز ۷ اکتبر را که باعث کشته شدن ۱۲۰۰ صهیونیست شده است، نقطه آغاز درگیری جلوه دهند، اسرائیل نمی‌تواند با هیچ روایتی کشتار بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی فلسطینی را توجیه کند.

گمان می‌رود که نام نتانیاهو هم در میان اسم آنهایی باشد که حکم بازداشت برایشان صادر می‌شود. همچنین ادعا می‌شود که احکامی هم علیه حماس صادر خواهد شد حال‌آنکه اتهام‌های نسبت داده‌شده به مقاومت اسلامی فلسطین مشخص نیست.

مقام‌های اسرائیلی درباره سرنخ‌هایی که آنها را به اتفاق‌نظر درباره احتمال (نزدیک به‌یقین) صدور حکم دیوان کیفری علیه نتانیاهو رسانده است، اظهارنظری نکرده‌اند.

البته بعد از ۶ ماه بمباران بی‌امان غزه و گرسنگی دادن عامدانه مردم ساکن در این باریکه، صدور قرار بازداشت برای برخی از سران رژیم بیشتر شبیه یک سرزنش اخلاقی فروتنانه است به‌ویژه آنکه هرگونه قرار بازداشت باید از سوی هیئتی از قضات تأیید شود و نتیجه آن هم لزوماً به معنای محاکمه آن افراد و یا حتی بازداشت سریع آنها نیست؛اما این خوش‌بینی وجود دارد که سیاست‌های افراطی رژیم صهیونیستی را تحت‌الشعاع قرار دهد.

همچنین، صدور قرار بازداشت می‌تواند برای افرادی که مشمول این حکم می‌شوند، موانعی برای سفر به سایر کشور‌ها ایجاد کند.

«یسرائیل کاتز» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با اشاره به عواقب صدور این حکم مدعی شده که اگر لازم باشد مقامات رژیم در فلسطین اشغالی می‌مانند و آن را ترک نخواهند کرد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • اسرائیل صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دیوان بین‌المللی کیفری را جدی می‎‌گیرد
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد