Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با توجه به تولید انواع واکسن کرونا در دنیا که به تدریج تاییدیه‌های سازمان‌های معتبر را اخذ می‌کنند و تلاش سازمان بهداشت جهانی برای دسترسی ارزان کشور‌ها به این واکسن، پاندمی کرونا تا یکسال آینده در دنیا مهار می‌شود.

به گزارش ایرنا، مسعود مردانی افزود: خوشبختانه تلاش برای تولید واکسن معتبر کرونا در دنیا به نتایج خوبی رسیده و حدود دو سوم کشور‌های دنیا از جمله ایران در کمیته واکسن سازمان بهداشت جهانی موسوم به کوواکس عضو هستند و مقرر شده که نیم میلیارد واکسن تایید شده کرونا در سه ماه اول سال ۲۰۲۱ بین کشور‌ها توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: واکسن‌های تایید شده با قیمت‌های مختلفی تولید می‌شوند. قیمت برخی از این واکسن‌ها که در شرکت‌های خصوصی تولید می‌شود گران است، اما بر اساس سیاست سازمان بهداشت جهانی قرار است این واکسن برای کشور‌های کم درآمد و فقیر به قیمت ۱۰ تا ۱۵ درصد قیمت تمام شده توزیع شود و حتی سازمان بهداشت جهانی کشور‌های ثروتمند را ملزم کرده که هزینه این واکسن را برای کشور‌های فقیر بپردازند و در برخی کشور‌ها به صورت رایگان توزیع و اهدا شود، زیرا همه مردم دنیا حتی در کشور‌های فقیر آفریقا حق دارند زنده بمانند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: این طور نیست که کشور‌های تولید کننده واکسن فقط به فکر خود باشند، تحریم‌ها نیز هیچ تاثیری در توزیع واکسن کرونا نخواهد داشت. البته ما کشور فقیری نیستیم و حتماً دولت جمهوری اسلامی به موقع واکسن مورد نیاز را برای گرو‌های پر خطر خریداری می‌کند تا بعد از آن تولید واکسن بومی در ایران نیز به نتیجه برسد.

مردانی افزود: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی واکسن کرونا در گام اول در اختیار گروه‌های پر خطر شامل سالمندان، بیماران مزمن قلبی، ریوی، مبتلایان به دیابت، افراد دچار ضعف ایمنی مانند مبتلایان به سرطان و کادر بهداشت و درمان قرار می‌گیرد که در جمعیت ۸۰ میلیونی ایران حدود ۲۰ میلیون نفر است. قرار است حدود همین میزان واکسن از کشور‌های معتبر و از طریق کوواکسن خریداری و توزیع شود و بعد از آن با تایید واکسن ایرانی بقیه مردم نیز واکسینه می‌شوند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تا زمانی که واکسن معتبر وارد کشور شود و واکسن ایرانی تایید شود، مردم باید صبر داشته باشند و اصول بهداشتی، زدن ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و قرنطینه را رعایت کنند تا حدود یکسال آینده با توزیع فراوان واکسن، پاندمی کرونا در دنیا و ایران مهار و کنترل شود.

وی افزود: اکنون دست کارخانه‌های تولید واکسن خیلی باز است. سازمان بهداشت جهانی کارخانه‌هایی که توان تولید واکسن داشته باشد را حمایت می‌کند و تا یکسال آینده آن قدر واکسن تولید می‌شود که روی دست کارخانه‌های تولید کننده می‌ماند. سازمان بهداشت جهانی هم خوش بین است و به احتمال زیاد تا یکسال آینده این بیماری مهلک کنترل و خیال همه راحت می‌شود.

قرار نیست هر واکسنی در ایران استفاده شود

مردانی گفت: این طور نیست که هر واکسنی در ایران وارد شود و مورد استفاده قرار گیرد. کمیته کشوری واکسن برای این است که دقت کند واکسن‌های معتبر و مورد تایید سازمان‌های بین المللی در ایران مورد استفاده قرار گیرد و بطور قطع واکسنی در ایران استفاده می‌شود که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی یا FDA یا هر دوی آن‌ها باشد.

وی درباره تولید واکسن کرونا در ایران نیز توضیح داد: قطعاً واکسنی در ایران استفاده می‌شود که کارآزمایی بالینی موفق داشته و عارضه‌ای نداشته باشد و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد. تولید واکسن بومی نیز با همکاری شرکت‌های کشور‌های پیشرفته در ایران انجام می‌شود، فقط هم چین و روسیه نیست. کشور‌های اروپایی هم هیچ لجاجتی ندارند که در انتقال تکنولوژی و دانش تولید واکسن به ایران مشکل ایجاد کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار کرونا در ایران کووید 19 کروناویروس سازمان بهداشت جهانی واکسنی در ایران تا یکسال آینده واکسن کرونا تولید واکسن عضو ستاد کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا