Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@23:12:16 GMT

واردات نفت چین در ماه نوامبر افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۰۴۷۵

واردات نفت چین در ماه نوامبر افزایش یافت

خبرگزاری آریا - واردات نفت خام چین در ماه نوامبر با تخلیه انبار ترخیص گمرک افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، واردات نفت خام چین در ماه نوامبر با ادامه روند ترخیص گمرکی و تخلیه نفت خام موجود در مخازن، نسبت به ماه پیش از آن افزایش یافت، این در حالی است که پالایشگاه‌های مستقل چین با رسیدن به حد نصاب سهمیه وارداتی خود، روند خرید را کُند کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داده‌های روز دوشنبه (17 آذرماه) اداره کل گمرک چین نشان داد که بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، ماه گذشته 45 میلیون و 360 هزار تن نفت خام خریداری کرده و این رقم معادل معادل 11 میلیون و 40 هزار بشکه در روز است.
واردات چین در ماه اکتبر امسال 42 میلیون و 560 هزار تن یعنی 0.3 درصد کمتر از ماه نوامبر بود.
چین در 11 ماه امسال در مجموع 503 میلیون تن معادل 10 میلیون و 980 هزار بشکه در روز نفت وارد کرده، این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال 9.5 درصد بیشتر است.
چند بندر در شرق چین از ماه ژوییه و به‌دلیل حجم بی‌سابقه واردات نفت خام و شرایط آب و هوایی نامساعد با ترافیک سنگین روبه‌رو بودند که ذخایر شناور این کشور را به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده بود.
وزارت بازرگانی چین سهمیه واردات نفت پالایشگاه‌های غیردولتی برای سال 2021 را 20 درصد افزایش داده و به 243 میلیون تن رسانده است.
شرکت کپلر برآورد کرده که سطح ذخایر شناور چین در اواخر ماه نوامبر به حدود 30 میلیون بشکه رسیده است، این رقم در ماه سپتامبر 96 میلیون بشکه بود.
داده‌های منتشرشده گمرک چین در همین حال نشان داد که صادرات فرآورده‌های نفتی این کشور در ماه اکتبر 14.5 درصد نسبت به یک ماه پیش کاهش یافته و به 4 میلیون و 950 هزار تن رسیده است.
واردات گاز طبیعی چین در ماه اکتبر 9 میلیون و 180 هزار تن بود که نسبت به پارسال سه درصد کاهش نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ماه نوامبر واردات نفت چین در ماه هزار تن نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید