Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: نشست تشکل‌های دانشجویی با رییس قوه قضاییه در حالی برگزار شد که برخی مسئولان خودشان را در اتاق‌هایشان محصور کردند.

خبرگزاری میزان - مهر نوشت: وحید تقی زاده با اشاره به دیدار نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با رییس قوه قضاییه به مناسبت روز دانشجو، گفت: نشست روز گذشته، نشست خوب و سازنده‌ای بود و رییس قوه قضاییه مطالبه گری‌ها و نقطه نظرات دانشجویان را به خوبی استماع کرد و به آن‌ها پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود: مطالبات دانشجویان از دستگاه قضا بحث گسترده‌ای است و رییس قوه قضاییه از راهی سخن گفتند که در این قوه آغاز شده که در دوره‌های میان مدت و بلند مدت شاهد تأثیرگذاری آن خواهیم بود.

وی بیان داشت: این نشست با وجود شرایط کرونایی کشور و در حالی برگزار شد که برخی مسئولان خودشان را در اتاق‌هایشان محصور کردند.

تقی زاده ادامه داد: اینکه در این شرایط، بعضی از مسئولان کف میدان هستند و همیشه می‌خواهند ارتباطشان با مردم و دانشجویان را حفظ کنند، نکته مثبتی است.

وی خاطرنشان کرد: رییس قوه قضاییه با وجود کرونا، جلسه‌ای را با دانشجویان کشور برگزار کرد تا صحبت‌های آن‌ها را بشنود و این موضوع نشان از اهمیت جایگاه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی برای آیت الله رئیسی دارد.

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: انتظار ما از رؤسای قوای مجریه و مقننه این بود که حتی به صورت تشریفاتی هم شده به عنوان روز دانشجو جلسه‌ای را برگزار می‌کردند تا دانشجویان بتوانند صدای مردم را به گوش آن‌ها برسانند.

بیشتر بخوانید: آنچه دشمن را به عقب‌نشینی وادار می‌کند، قوی شدن ایران اسلامی است/ پیگیری پرونده دانشگاه الزهرا در ده ونک را به وزارت دادگستری واگذار کردیم

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: رییس قوه قضاییه تشکل های دانشجویی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس قوه قضاییه تشکل های دانشجویی دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تشکل های دانشجویی رییس قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها

مهدی قیصری، کارشناس بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش کشاورزی از نظر بهره‌وری و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد. به همین دلیل حتی ایجاد تغییرات ساده در تولید بخش کشاورزی می‌تواند نتایج موثری به دنبال داشته باشد.

در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست

وی گفت: یکی از مشکلات موجود درحوزه دانش‌بنیانی این است که اگر طرح، ایده یا نظری در این حوزه مطرح می‌شود دیگران باید به آن اشراف داشته باشند. به این معنا که از قبل دستورالعمل داشته و تدوین شده باشد که اگر اینچنین باشد یا کپی‌سازی و مشابه‌سازی در حال انجام است یا اقدامی در جهت رفع یک نیاز صورت گرفته است در صورتی که در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست.

قیصری بیان کرد: به طور مثال ممکن است نوعی فولاد ازیک کشور دیگر کپی‌برداری و در داخل کشور تولید شود، اما در مورد کشاورزی این شیوه از کار، امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: انتقال دانش در بخش کشاورزی تابع عوامل متعددی است به طور مثال نمی‌توان گفت اگر گیاهی در اقلیمی خاص خوب رشد کرده است در همه جا قابلیت رشد دارد. البته آب و هوا یکی از موضوعاتی است که این تفاوت را سبب شده است و نوع خاک، واریته گیاهی و عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارد.

معیار سنجش برای شرکت‌های دانش‌بنیان اثربخشی و کارآیی آنها است

کارشناس بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: نگاه به دانش‌بنیان‌ها باید به گونه‌ای باشد که شاید علم به آن وجود ندارد و موضوع جدید در حال طرح است. معیاری که برای سنجش فناوری و دانش شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد اثربخشی و کارآیی آنها است.

دانش‌بنیانی بودن در حوزه کشاورزی لزوما به فناوری یا تکنولوژی بالا نیاز ندارد

قیصری تصریح کرد: اگر حرف‌ها و ایده‌های جدید پاسخی به نیاز‌ها نباشد و اثربخشی و کارآیی لازم را نداشته باشد، دانش‌بنیانی نخواهد بود. البته در بخش کشاورزی دانش یا ایده دانش‌بنیانی شاید نیاز به فناوری و تکنولوژی پیچیده نداشته باشد، اما می‌تواند بهره‌وری در این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: باید با یک سری اقدامات که دانش‌بنیان بوده و براساس نیاز‌های بومی و منطقه‌ای کشور طراحی شده است، اثربخشی و کارآیی را در بخش کشاورزی افزایش داد.

کارشناس بخش کشاورزی بیان کرد: دانش یا محصولات دانش‌بنیانی در بخش کشاورزی باید برای پاسخ به نیازی که تقاضا برای آن وجود دارد تولید شود که البته بتواند اثربخشی و کارآیی لازم را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • استخوان‌های لیبرال دموکراسی غرب و صهیونیسم در حال شکسته‌شدن است
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • چرایی تشدید اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد