Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار کریمی از تشکیل تیم های تخصصی برای اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی خبر داد و گفت: طی دو هفته گذشته کمیته آموزش با هدایت های دانشگاه علوم پزشکی و پایگاه های سلامت آموزش بسیجیان و نیروهای داوطلب را با جدیت آغاز کرده اند که تاکنون بیش از یک هزار بسیجی در سطح استان از این آموزش تخصصی بهره مند شدند و برای اجرای طرح وارد میدان شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی امروز در نشست تخصصی قرارگاه جهادی سلامت محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به طرح شهید سلیمانی گفت: یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری برای مبارزه جدی با کرونا دارند بحث تقویت و ایجاد شبکه بهداشتی  و درمانی به شکل محله محور است و با توجه به فرمانی که ایشان برای بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی دادند طرح مشترکشهید سلیمانی میان سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت تهیه و عملیاتی شد.

وی افزود: قرارگاه جهادی سلامت محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی برای اجرای دقیق طرح شهید سلیمانی از ۲۸ آبان ماه در ۱۲ شهرستان استان مرکزی تشکیل شده و الحمدلله تا به امروز کلیه مجموعه ها از جمله بسیج، پایگاه های سلامت و گروه های مردمی سازماندهی شده اند و به شکل قرارگاه محوری کار را پیش ببرند.

فرمانده سپاه روح الله اظهار کرد: منظور از قرارگاه محوری به کارگیری کلیه ظرفیت های موجودی است که در یک محله می توان برای ریشه کن کردن ویروس و کاهش آسیب های همه جانبه و کمک به کادر درمان استفاده کرد که مساجد به عنوان سنگرهای محله و ائمه جماعت به عنوان فرماندهان محلات در این طرح نقش آفرینی می کنند.

وی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی به دنبال این است با آموزش و بسیج عمومی مردم هر خانه را به یک پایگاه سلامت تبدیل کند،گفت: جلب مشارکت مردم از طریق انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت در محله را دنبال می کند و در پی این است به جای تمرکز بر بیمارستان ارائه خدمات در خانه و محله باشد.

کریمی افزود: تشدید نظارت بر پروتکل های بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند، آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، حفاظت از گروه های آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای، تعیین و اعلام هوشمند و هدفمند محدودیت ها و تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری از جمله راهبردهای مهم طرح شهید سلیمانی است که با جدیت دنبال می شود.

وی ادامه داد: ۷ کمیته تخصصی شامل کمیته آموزش و همراه سازی، کمیته منابع انسانی و سازماندهی، کمیته نظارت، پایش و ارزشیابی ، کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات ، کمیته فرهنگی، روابط عمومی ، رسانه و اطلاع رسانی و کمیته گروه های جهادی و حمایت از نیازمندان در طرح با جدیت کار خود را آغاز کرده اند که مهمترین آنها کمیته آموزش است چراکه اعتقاد داریم با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن وجود ویروس در جامعه باید آموزش عمومی مردم انجام شود.

فرمانده سپاه روح الله با اشاره به آموزش یک هزار بسیجی برای اجرا کردن طرح شهید سلیمانی بیان کرد: در طی دو هفته گذشته کمیته آموزش با هدایت های دانشگاه علوم پزشکی و پایگاه های سلامت آموزش بسیجیان و نیروهای داوطلب را با جدیت آغاز کرده اند که تاکنون بیش از یک هزار بسیجی در سطح استان از این آموزش تخصصی بهره مند شدند و برای اجرای طرح وارد میدان شده اند.

وی با بیان اینکه همچنین در راستای تیم های تخصصی که در طرح شهید سلیمانی نقش آفرینی می کنند اقدامات بسیار قابل تقدیری انجام شده ، گفت: تاکنون ۲۷۷ تیم حمایتی، ۳۳۸ تیم مراقبتی ، ۲۹۲ تیم نظارتی در سطح استان تشکیل شده که افراد درون این تیم ها در طی این روزها آموزش کامل را دیده اند و همچنین با توجه به استقبال بسیجیان و نیروهای داوطلب آموزش تیم های جدید در دستور کار است.

کریمی با اشاره به ادامه نهضت کمک مومنانه گفت: یکی از اقدامات مهم در طرح شهید سلیمانی ادامه نهضت کمک مومنانه است که با توجه به عملکرد بسیار درخشان استان مرکزی این اقدام خداپسندانه در قالب این طرح ادامه می یابد و تاکنون بیش از ۲۰۱ هزار بسته معیشتی که ارزش میانگین آنها ۴۰۰ هزار تومان بوده توزیع شده است.

وی افزود: همچنین توزیع گوشت قربانی، بسته های درمانی ، آموزشی ، بهداشتی و جهیزیه برای زوج های جوان در قالب کمک های مومنانه طرح شهید سلیمانی همچنان ادامه دارد که به طور مثال در روز گذشته شهرستان آشتیان یکصد کیلو گوشت گرم در این قالب توزیع کرده است.

فرمانده سپاه روح الله با اشاره به سایر اقدامات بسیحیان در راستای مبارزه با کرونا بیان کرد: اقدامات دیگر توسط بسیجیان همچون کمک به مدافعان سلامت، حضور روحانیون بسیجی در آرامستان ها برای انجام امورات شرعی جانباختگان و ضد عفونی معابر نیز با جدیت دنبال می شود که تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر روحانی در آرمستان ها فعالیت انجام دادند و بیش از ۳۰۰ نفر از متخصصین بسیج جامعه پزشکی در مراکز درمانی سازماندهی کرده اند و بیش از ۱۴۰ گروه جهادی برای ضدعفونی معابر و اماکن فعالیت می کنند که با توجه به فراخوان ها و اعلام آمادگی بسیجیان و گروه های مردمی این آمار روزانه افزایش پیدا می کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم با عنایت های خداوند و به برکت نام شهید حاج قاسم سلیمانی، همت کلیه اعضای طرح شهید سلیمانی و مشارکت آحاد و اقشار مردم شاهد کاهش آسیب های بیماری منحوس کرونا و ریشه کن شدن آن در جامعه باشیم که این نیازمند به کارگیری عزم و اراده ملی و همه جانبه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه روح الله طرح شهید سلیمانی برای اجرای طرح تاکنون بیش یک هزار بسیجی استان مرکزی کمیته آموزش تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ

انتخابات داخلی حزب بعث سوریه حکایت از تغییر در ساختار سیاسی این کشور دارد. اغلب ۱۲۵ عضو وارد شده به کمیته مرکزی حزب بعث را نیروهای جوان و چهره های نوظهور تشکیل می دهند و تنها ۱۵ درصد از کادرهای سابق این حزب، در مناصب خود باقی مانده اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، سوریه طی یک دهه اخیر به دلیل گرفتار شدن در جنگ داخلی از روند تغییرات دموکراتیک و توسعه سیاسی عقب ماند. دمشق در مقایسه با اغلب کشورهای خلیج فارس که با حمایت از تروریسم جنگ داخلی را به راه انداختند، وضعیت بهتری از نظر توسعه سیاسی داشت؛ بطوری که از زمان به قدرت رسیدن بشار اسد گام های جدی در این زمینه برداشته شده بود و به آرامی نشانه‌هایی از ارتقای توسعه سیاسی در این کشور هویدا می شد، لکن جنگ داخلی و همه چیز را تغییر داد.

 

.

 

با این همه، اکنون با توجه به کاسته شدن از خطر نظامی تروریسم در سوریه و بهبود فضای حیات اجتماعی، طلیعه تغییرات در این کشور در حال نمایان شدن است. حزب بعث در طی 60 سال گذشته ستون سیاسی دولت سوریه بوده که طی سال های بعد از جنگ، انتخابات های مربوط به کادرها و کمیته مرکزی آن برگزار نگردید.

بشار اسد، رئیس حزب حاکم در سوریه در آخرین نشست کمیته مرکزی خواستار فعال شدن روندها جهت نوسازی بدنه و کادر مرکزی این حزب شده و در همین راستا زمینه اولین دور از انتخابات داخلی شاخه های حزب در مناطق مختلف سوریه برگزار شد که مقدمه انتخابات کمیته مرکزی حزب می باشد.

در همین زمینه «موفق الباشا»، کمیته عالی انتخابات حزب بعث به خبرنگار تسنیم در دمشق گفت که تمهیدات لازم برای برگزاری این انتخابات براساس توصیه های دبیرکل حزب انجام شده است که دلیلی بر تقویت مسیر دموکراتیک در داخل حزب می باشد.

براساس برنامه ریزی به عمل آمده قرار است بعد از برگزاری نشست کمیته مرکزی پس از انتخابات کمیته مرکزی و رهبری، کمیته نظارت و بررسی و دبیر کمیته مرکزی برگزار گردد تا از این طریق حزب حاکم ضمن افزایش جنبه مردمی بتواند در عرصه سیاسی هم نقش فعال تری داشته باشد.

«مهند حاج علی»، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در دمشق با اشاره به اینکه این انتخابات گامی بلند در زمینه تقویت مبانی دموکراتیک در حزب است، تصریح کرد که امروز جوامع تغییر کرده اند و قابل قبول نیست که رهبران توسط افراد محدودی انتخاب شوند. انتخابات جدید در حزب حاکم این فرصت را به افراد می دهد که برای ریاست بر این حزب آماده شوند.

«عارف الرشراش»، دبیر دفتر هماهنگی حزب بعث سوریه هم در همین ارتباط به خبرنگار تسنیم در سوریه گفت که حزب حاکم به اصول دموکراتیک و رقابت متعهد باقی خواهد ماند و به دنبال کنترل بر گلوگاه های قدرت نیست.

اهمیت این روندها در این امر نهفته است که این انتخابات در واقع در راستای تمهید برای ورود سوریه در دوره «پساجنگ» می باشد تا نخبگان سیاسی جوان و جدید وارد روندهای تصمیم سازی و تصمیم گیری شوند و کشور را برای شرایط جدید آماده نمایند. برکسی پوشیده نیست که سوریه بعد از موفقیت در ناکام‌گذاشتن توطئه چند وجهی برای سرنگونی دولت، اکنون وارد دوره ای جدید شده که مقتضیات خود را دارد.

این انتخابات داخلی در شرایطی برگزار شد که طی دو دهه اخیر این اولین انتخابات داخلی حزب در چنین وسعتی می باشد که امری بی سابقه است. نکته قابل توجه در اینجاست که در این انتخابات همه اعضای حزب اعم از کادرهای مرکزی و نیروهای سطح پائین در انتخابات شرکت کردند؛ درحالی که در گذشته کادرهای مرکزی در چنین رقابت هایی شرکت نمی کردند.
همچنین نتایج این انتخابات حاکی از آن است که اغلب 125 عضو وارد شده به کمیته مرکزی حزب نیروهای جوان و جدید هستند و حدود 15 درصد از کادرهای سابق در سمت خودشان باقی ماندند.

همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسممخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است

 

این درحالی است که بشار اسد، به عنوان نفر نخست حزب بعث در آخرین کنگره این حزب خواستار افزایش صلاحیت های کمیته مرکزی با تاکید بر نقش سیاست گذاری و نظارتی این کمیته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان