Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله استان مرکزی در نشست تخصصی قرارگاه جهادی سلامت محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی جزئیات طرح شهید سلیمانی را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سرهنگ پاسدار سید جواد میرعباسی معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله استان مرکزی امروز در نشست تخصصی قرارگاه جهادی سلامت محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی به شکل محله محور سه تیم اصلی در محلات که شامل تیم های مراقبتی ، تیم های حمایتی و تیم های نظارتی هستند تشکیل شده که کلیه افراد در تیم ها سازماندهی و آموزش های آنها نیز انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیجیان و جهادگران، موسسه های مردم نهاد و سایر گروهای مردمی از جمله اعضای اصلی تیم مراقبتی هستند که تقسیم کار تیم های مراقبتی مبتنی بر نظام شبکه بوده و به ازای هر ۲۵ هزار نفر دو پایگاه سلامت، یک پزشک متخصص و ۵ مراقبت سلامت فعالیت خواهند کرد.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله اظهار کرد: توزیع کمک های مومنانه مردمی و سازمان ها و نهادها در جمعیت آسیب پذیر از مهمترین وظایف تیم های حمایتی است که با محوریت بسیج و مساجد با هدف تحقق مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت های مردمی دنبال می شود.

وی ادامه داد: همچنین نظارت بر مراکز ارائه خدمات، تهیه و توزیع مواد غذایی و واحدهای صنفی با مشارکت هلال احمر ، اصناف، بسیج و گروه های مردمی با محوریت کارشناس های بهداشت به عنوان سرتیم نظارت از مهمترین وظایف تیم های نظارتی است.

میرعباسی با اشاره به وظایف تیم های تخصصی بیان کرد: مشارکت در آموزش عمومی، غربالگری شفاهی خانوار دارای موارد مثبت و بررسی وضعیت بیمار و علائم بیماری در افراد در تماس نزدیک، ترغیب استفاده از سامانه ۴۰۳۰ ، تهیه لیست افراد در معرض خطر ، مراجعه به منازل دارای بیمار تست مثبت برای رهگیری و انجام نمونه گیری در درب منزل و آموزش اطارفیان ، ارائه خدمات فعال مراقبتی و پزشکی برای گروه های در معرض خطر، بیماران ترخیص شده از بیمارستان، تأمین داروی مورد نیاز بیماران مطابق آخرین دستور عمل، معرفی خانواده ها و بیماران نیازمند به تیم حمایتی، ارجاع فرد مبتلا به مرکز یا بیمارستان ویژه کرونا، اطمینان از ارائه خدمات اساسی مانند مادر و کودک و ثبت و ارائه گزارش خدمات انجام شده و هماهنگی با تیم های حمایتی و نظارتی از مهمترین وظایف عملیاتی تیم مراقبتی است.

وی افزود: مسئولیت تیم های مراقبتی با دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت است که کارها و فعالیت ها به شکل مشارکتی با بسیج انجام می شود.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله اضافه کرد: تهیه نقشه محله و مشخص کردن مناطق پر خطر و پرتردد محله، مشخص کردن افراد در معرض خطر، جمع آوری کمک های مردمی و خیرین، تعیین نیازهای مردم در قرنطینه معکوس، هماهنگی برای تعیین محل و راه اندازی قرنطینه عمومی، توزیع بسته های حمایتی از جمله بهداشتی، درمانی و دارویی ، همکاری در آموزش عمومی جامعه ، تسهیل در تدارکات تیم های مراقبتی و نظارتی ، ثبت و ارائه گزارشات خدمات انجام شده از مهمترین وظایف عملیاتی تیم حمایتی است.

وی بیان کرد: مسئولیت تیم های حمایتی با بسیج مستضعفین و محوریت کار با بسیج سازندگی است که با مشارکت همه سازمان ها، و نهادها انجام می شود.

میرعباسی ادامه داد: تهیه لیست اماکن عمومی و مراکز فروش مواد غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای محله، اطمینان از ثبت نام اصناف و واحدها در درگاه سلامت و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، ارزیابی و نظارت بر اماکن، ادارات و مراکز خدمات مردمی، ارجاع موارد مشکوک به تیم های مراقبتی و افراد نیازمندبه تیم های حمایتی، آموزش عمومی واحدهای صنفی ، ضد عفونی اماکن و محل های تجمعی بر اساس دستورالعمل و ثبت و ارائه گزارشات خدمات انجام شده از مهمترین وظایف عملیاتی تیم نظارتی است.

وی خاطر نشان کرد: مسئولیت تیم های نظارتی با بهداشت محیط و حرفه ای می باشد و فعالیت ها با مشارکت بسیج ، هلال احمر و سایر گروه های مردمی انجام می شود و کلیه اعضای تیم ها آموزش های تخصصی لازم را دیده اند و با شرح وظایف خود به خوبی آشنا هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مهمترین وظایف تیم های مراقبتی تیم های حمایتی انجام شده تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسنامه مهمترین سند کشور است

محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار مدیرکل و معاونین ثبت احوال استان با اشاره به باران رحمت الهی در استان گفت: باید در تمامی کارها نگاه توحیدی داشته باشیم ، زیرا اگر نگاه توحیدی باشد و عالم را محضر خدا بدانیم و در همه حال او را حاضر بدانیم کارها به نحو احسن انجام خواهد گرفت.

وی بیان داشت: کارها را برای رضایت خداوند انجام دهید و نیازمند به دیدن و یا تایید و تعریف کسی نباشید زیرا اولویت رضایت خداوند متعال است و باید در راستای رضایت او گام برداریم.

کرمی تصریح کرد: مجموعه ثبت احوال استان کار سختی را بر عهده دارد زیرا استان شرایط خاصی را داراست و حضور اتباع خارجی و تردد از طریق مرزهای استان باعث گردیده است تا نگاه به اسناد هویتی متفاوت باشد و باید در کار خود مراقبت و نظارت بیشتری داشته باشید.

وی افزود: اسناد هویتی و شناسنامه مهمترین سند در کشور است زیرا این سند، هویت افراد است و باید در صدور آن دقت و حساسیت صورت گیرد و نظارت مستمر و بهبود عملکرد کارکنان در سرلوحه کار قرار گیرد زیرا نظارت و تذکر باعث رفع و اصلاح روش های غلط گردیده و بهبود عملکرد را در پیش خواهد داشت.

وی ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه ثبت احوال استان گفت: تشکیل جلسات مستمر با حوزه قضایی و امنیتی بسیار موثر و راهگشا بوده است و باید این همکاری و تعامل و پیگیری مداومت داشته باشد تا از بسیاری مفسده ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به اقدامات ثبت احوال در حوزه فضای مجازی و اینترنت گفت: این اقدامات باعث تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به مردم می گردد و باید به گونه ای عمل کنیم که ما در استان تغییر دهنده روشهای قبلی و جایگزینی روشهای جدید و بهبود سامانه های ارائه خدمات باشیم و این در مجموعه استان قابل انجام است و با اتکا به خداوند متعال کاری نشد نخواهد داشت.

استاندار سیستات و بلوچستان با تشریح پروژه ها و اقدامات بزرگ صورت گرفته شده در زیرساخت استان گفت: گام های بزرگی در تمامی زمینه ها در استان برداشته شده است و آینده روشنی پیش روی استان خواهد بود. 

در ابتدای این دیدار علی رحمتی مدیرکل ثبت احوال استان سیستان و بلوچستان با تشریح عملکرد ثبت احوال استان گفت : ایجاد اداره و نمایندگی در شهرستانها و بخش ها و ارائه مجوز ارائه خدمات به دفاتر پیشخوان در سطح استان باعث گردید هم اکنون در ۷۵ نقطه استان، در حال ارائه خدمت هویتی به مردم شریف استان باشیم و این امر باعث گردیده تا سطح دسترسی مردم به خدمات ثبت احوال افزایش یافته و خدمات مطلوب تری به مردم ارائه نماییم.

وی بیان داشت: در سال گذشته بیش از ۲۰۰ میز خدمت جهادی در مناطق روستایی و عشایری برگزار شده است و تلاش گردیده تا ارتباط و پیوند با مردم تسهیل شود.

علی رحمتی افزود : در سال گذشته با برگزاری جلسات مستمر با فرمانداران و دهیاران و فعالسازی شبکه اعلام وقایع حیاتی از ظرفیت تمامی دستگاههای در راستای هماهنگی و اعلام به موقع وقایع اقدام صورت گیرد و روند دیر ثبتی و کم ثبتی در استان را تغیبر دهیم و امید است در سالجاری با برنامه ریزی و استمرار‌ طرح ها اقدامات موثری در استان صورت گیرد.

وی با تشریح موضوع فاقدین شناسنامه در استان گفت: موضوع فاقدین شناسنامه به عنوان یکی از اهداف اصلی ثبت احوال استان مورد توجه ویژه قرار گرفته است و با جلسات مستمر با فرمانداران و دستگاههای امنیتی و انتظامی و همچنین حوزه قضایی استان تعداد زیادی از پرونده ها تعیین تکلیف گردد و با برنامه ریزی و هماهنگی در سالجاری اقدامات موثری در این حوزه صورت خواهد گرفت.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هویت شهیدان ارجمندی و صیادی گفت: اتقان اسناد هویتی را سرلوحه کار خود قرار داده ایم و جدی تر از گذشته در راستای دفاع و پاسداری از اسناد هویتی گام بر می داریم.

مدیرکل ثبت احوال استان سیستان و بلوچستان با تشریح پروژه های جدید ثبت احوال گفت: طرح تعویض شناسنامه های قدیمی و انجام پروژه سببی و نسبی یکی از اولویت های استان در سال حاری خواهد بود و ارائه خدمات در بستر فضای مجازی و از طریق سامانه های سهیم و هدی یکی دیگر از اولویت های ثبت احوال خواهد بود.

  

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • تشریح جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است