Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زمانی که فرمانده سپاه بودم در کره شمالی توافقاتی شد که اگر این توافقات محقق می‌شد و محدودیت‌ها اعمال نمی‌شد امروز در زمینه هسته‌ای از موشکی جلوتر بودیم.

قدس آنلاین: محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در مراسم گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام با گرامی داشت یاد دانشجویان در ۱۶ آذر سال ۴۲ گفت: این روز روزی است که صدای استقلال ملت ایران پرطنین شنیده شد، صدای رسا در استقلال خواهی ملت ایران از ۱۶ آذر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چندماهی از کودتا در کشور گذشته بود و کودتا چیان قصد داشتند در کشور ما قدرت نمایی کنند، به همین خاطر نیکسون به ایران آمده و مانور قدرت در ایران شکل داد اما دانشجویان انقلابی فضای دانشگاه‌ها را عوض کرده و قیامی علیه انگلیس و آمریکا که با اتحاد هم کودتا را شکل داده و دولت ملی را ساقط کرده بودند شکل دادند و رژیم منحوس شاه جنایت عظیمی شکل داد با این حال نیکسون سفر خود را لغو نکرد.

رضایی با اشاره به اینکه این صدا، دانشگاه و دانشجویان انقلابی را در ۲۲ بهمن و دفاع مقدس به تأثیرگذاری در عرصه‌های مختلف انقلاب تبدیل کرد گفت: دانشگاه امام حسین علیه السلام خود سرآغاز پرچم داری علمی در ایران بوده و امروز مراسم بزرگداشت شهید فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشور را برگزار کرده است این نشان می‌دهد پاسداران ما جهاد علمی و فرهنگی را آرمان خود قرار دادند.

وی گفت: شهید فخری زاده همراه برخی چهره‌های علمی مانند دکتر فریدون عباسی بعد از دفاع مقدس مأمور شدند تا به سمت دانش‌های نو بروند از این رو اولین دانشمندان هسته‌ای کشور از دل سپاه بودند که کار را از صفر شروع کردند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر دولت‌های گذشته کمک می‌کردند امروز در قله‌های بلند هسته‌ای بودیم، تاکید کرد: زمانی که فرمانده سپاه بودم در کره شمالی توافقاتی شد که اگر این توافقات محقق می‌شد و محدودیت‌ها اعمال نمی‌شد امروز در زمینه هسته‌ای از موشکی جلوتر بودیم.

وی با اشاره به اینکه دانش و فناوری هسته‌ای خودش مستقل از صنایع دیگر است که در زمینه حمل و نقل اقیانوسی، پزشکی، تأمین انرژی و دارویی یک سرمایه عظیم برای ملت به شمار می‌رود، گفت: ما از این سرمایه نمی‌گذریم، اسرائیل و آمریکا کور خواندند که فکر می‌کنند ما از این سرمایه دست می کشیم.

رضایی با اشاره به اینکه منظومه هسته‌ای هر کشور مثل جزایر مرتبط به هم هستند ادامه داد: با این فناوری می‌توان صنایع کشاورزی و صنایع بزرگ دیگر را ارتقا داد، بنابراین این فناوری برای ما مسئله مهمی است هرچند فعلاً تصمیم نداریم از این دانش برای مسائل دفاعی استفاده کنیم اما سایر ابعاد این فناوری برای ما مهم است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حساسیت دشمن نسبت به این مسئله گفت: آنها نگران پیشرفت ایران هستند نه نگران بمب هسته‌ای، اروپا ۲۰۰ سال پیشرفت ایران را به گروگان گرفته و دولت‌های دست نشانده و غرب زده‌ها را نگهبان این گروگان گیری قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه چرا فرماندهان ناو آمریکایی موقع عبور از خلیج فارس با احترام به پاسداران ما برخورد می‌کنند گفت: اینها می‌دانند نمی‌توانند با تحقیر حرف بزنند، رفتند زبان فارسی یاد گرفتند چون قدرت احترام و امنیت می اورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه عقب ماندگی و ضعف تحقیر ملت را به دنبال دارد گفت: در ۲۰۰ سال گذشته سیاست غرب این بود که اجازه ندهند ملت ایران پیشرفت کنند اما بعد از انقلاب دیوارهای علم و دانش شکسته شد و آنها نگران شدند.

وی گفت: قصه‌های تلخی در تاریخ انقلاب است، در اسناد قاجار آمده که تهران از زاگرس عبور کرده و اقتصاد ایران از خلیج فارس به دریای عمان وصل شود اما چه کسانی مسیرها را بستند؛ غربی‌ها حتی تعیین می‌کردند که جاده‌های ایران از کجا برود که ملت ایران پیشرفت نکند پس مشکل غرب با ایران فقط هسته‌ای نیست.

رضایی با بیان اینکه مبارزه امروز ما بر سر پیشرفت است تصریح کرد: جوانان برومند ایرانی باید قیام به پیشرفت علمی و فرهنگی و اقتصادی کنند زیرا این پیشرفت امنیت و احترام و اقتدار می‌آورد.

وی گفت: غرب زده‌ها نگهبان گروگان گیری علمی ایران هستند اینها از درون و آمریکا و اروپا از بیرون با تشویق صهیونیست ها اتحاد صورت دادند تا جلوی حرکت ملت را بگیرند.

رضایی با اشاره به اینکه قیام اول ملت ایران، انقلاب اسلامی و قیام دوم دفاع مقدس بود گفت: نیازمند قیام سوم هستیم که جوانان در لبیک گویی به رهبر انقلاب برای عملیاتی شدن بیانیه گام دوم باید به میان بیایند.

وی با اشاره به اینکه برای انتقام خون شهید فخری زاده به اسرائیل یک لحظه هم نباید فرصت داد، تصریح کرد: بیرون کردن آمریکا از منطقه، پیشرفت علمی و اقتصادی ایران در واقع قصاص ما از دشمن است، ایران می‌تواند کانون تحولات ۱۰ سال آینده باشد که باید هویت اسلامی، روحیه جهادی و غیرت ملت را بیدار کند، درهای پیشرفت ما در بیرون نیست باید قفل‌های محکمی که از بیرون زده شده از درون شکسته شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بعد از جنگ جهاد و تحول علمی را در دانشگاه امام حسین علیه السلام دنبال کردیم تصریح کرد: ما فرزندان امام و سربازان رهبر و خادمان ملت هستیم که قول می‌دهیم یک سربلندی دیگری برای ایران در سال‌های آینده رقم بزنیم و خواب‌های دشمن را باطل کنیم که در این مسیر پاسداران و بسیجیان باید پیشگام باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام توافق با کره شمالی صنعت هسته ای کشور توان موشکی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ملت ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد

یک رسانه عبری زبان ادعا کرد، پیشرفت ملموسی در روند سازش بین ریاض و تل‌آویو به ثبت رسیده، این در حالی است که یک رسانه دیگر تاکید کرد، اکنون توپ در زمین عربستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 در گزارشی اعلام کرد، همه نگاه‌ها متوجه ریاض است و امیدواری محتاطانه‌ای را در مورد شکل گیری پیشرفت جدیدی در این روند می‌توان ملاحظه کرد.

سابیر لیبکین نویسنده این گزارش در مقدمه آن آورده است: آیا سازشی در پیش است؟ محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به شکل جداگانه‌ای با بلینکن و ابو مازن به گفتگو پرداخته است، در سایه مذاکرات انجام گرفته در رابطه با توافق مبادله اسرا، دولت بایدن فشارهایی را برای برقراری روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی وارد می‌کند، یک منبع نزدیک به دربار عربستان در گفتگویی با شبکه 12 اعلام کرد نیازمند تضمین‌‌هایی برای فراهم شدن زمینه تشکیل دولت فلسطینی هستیم.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبع آگاه در دربار عربستان که در گفتگویی اختصاصی با این شبکه تلویزیونی شرکت کرده افزود:

امیدواری محتاطانه‌ای در رابطه با پیشرفت مذاکرات سازش وجود دارد، در این رابطه شاهد پیشرفت جدیدی هستیم.امروز ما نیازمند تضمین‌‌هایی از اسرائیل هستیم که راه برای شکل گیری دولت فلسطینی فراهم شود، این دولت باید در مرزهای 1967 تشکیل و شهرک‌های این منطقه تخلیه گردند، این یک پیش شرط ضروری است.ما در حال حاضر برای امضای توافقنامه پیمان دفاعی مشترک بین واشنگتن و ریاض تلاش می‌کنیم.ما تمام تلاش خود را به کار بستیم، همان طور که خوبی یهودیان را می‌خواهیم برای فلسطینیان هم خوبی می‌خواهیم، عدالت پایه و اساس حل منازعات بین همسایگان نزدیک است.

در بخش دیگری از این گزارش خبرنگار شبکه 12 تاکید کرد: در سایه جنگ دایر در غزه و مذاکرات مربوط به آزادی اسرا، طرف‌های مختلف تلاش می‌کنند تا از فرصت به دست آمده استفاده کرده و زمینه دستیابی به توافق فراگیری را فراهم کنند، توافقی که می‌تواند منجر به آتش بس در غزه شده اما در عین حال در برگیرنده توافقی برای تحقق صلح باشد که نه تنها پیشرفتی در مسئله فلسطینی به وجود آورد بلکه زمینه افزایش نفوذ عربستان را در روز بعد از پایان جنگ در این منطقه فراهم سازد.

با این حال سمدار بری خبرنگار و تحلیل‌گر روزنامه یدیعوت آحرانوت معتقد است که در حال حاضر توپ در زمین عربستان است.

او در گزارش خود در این رسانه عبری زبان نوشت: تماس‌های مربوط به سازش بین اسرائیل و عربستان که بعد از 7 اکتبر متوقف شد، با کمک و تلاش وزیر خارجه آمریکا که دیروز به ریاض سفر کرده بود، از سر گرفته شده است، این بار توافق دایره‌ای شکل است، واشنگتن چتر امنیتی برای ریاض فراهم می‌کند، در مقابل عربستان سعودی روند سازش را از سر می‌گیرد، و در همین حال فشار بلینکن بر حماس برای پذیرش توافق پیشنهاد مصر برای مبادله اسرا نیز افزایش پیدا می‌کند.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، عملیات 7 اکتبر حماس، باعث شد تا تمامی تلاش‌های صورت گرفته برای سازش بین عربستان سعودی و اسرائیل متوقف شود.

به زعم خبرنگار این رسانه،  عربستان سعودی هم همانند اسرائیل، مصر و اردن از حماس و گروه اخوان المسلمین متنفر است.

او همچنین فاش کرد، طی هفت ماه گذشته از جنگ، ارتباط بین ریاض و تل‌آویو به شکل به شدت محدودی حفظ شد، این کار از طریق نمایندگان عربستان در ایالات متحده و اروپا انجام گرفته است و در عین حال ریاض به دقت و وسواس شانس بنیامین نتانیاهو برای بقا در قدرت را سبک و سنگین می‌کند، تا اینکه در هفته گذشته بود که سخنگویان سعودی اعلام کردند که حتی با وجود نتانیاهو هم روند برقراری روابط را به پیش خواهند برد.

گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزهمخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیاندیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزهجزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو

یدیعوت آحارانوت از پشت پرده نشست بلینکن با ولیعهد عربستان خبر داد: این بار توافق به شکل دایره وار خواهد بود، واشنگتن چتر امنیتی برای ریاض فراهم خواهد کرد و تسلیحات مورد نیاز این کشور را تامین می‌کند، همچنین توافقنامه همکاری اطلاعاتی علیه ایران نیز بین دو کشور به امضا خواهد رسید و در مقابل نیز عربستان سعودی برنامه سازش با اسرائیل را که در حال حاضر متوقف شده است را از سر خواهد گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • هشدار مقام قطری درباره پیامدهای حمله اسرائیل به رفح
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • ‌اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد