Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، منوچهر فخری روط دوشنبه در حاشیه آیین غرس نهال به مناسبت روز جهانی خاک در بوستان سوکان شهر سمنان افزود : تقویت پوشش گیاهی در جلوگیری از بیابان‌زایی در استان سمنان تاثیر قابل توجهی دارد .

وی بیان کرد : سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همواره به تقویت پوشش‌گیاهی و خاک اهمیت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : مسئولان در کنار توجه به اهمیت آب برای جلوگیری از فرسایش خاک و بیابانزایی، به اصل حفاظت از خاک هم توجه ویژه داشته باشند.

فخری گفت: در سال های گذشته اقدام های خوبی برای حفظ پوشش گیاهی با اجرای طرح های آبخیزداری انجام شد که این رویه اصولی با تمام قوا ادامه یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در این آیین گفت: روز جهانی خاک امسال با شعار (خاک را زنده نگه داریم و تنوع زیستی خاک را حفظ کنیم.) آغاز شد.

سیدحسن میرعماد افزود: خاک بستری برای پوشش گیاهی و تامین امنیت غذایی است اما در ایران سالانه حدود ۱۶.۷ تن در هکتار خاک از دست می رود و این در حالی است که برای تشکیل یک سانتی‌متر خاک ۱۰۰ سال زمان نیاز دارد.

وی بیان کرد: خاک علاوه بر حفظ پوشش گیاهی و تامین امنیت غذایی ، توانایی ذخیره آب درون خود و جلوگیری از سیلاب را دارد.

میرعماد گفت : خاک بستری برای حفظ پوشش گیاهی است و پوشش گیاهی در ایران که در یک منطقه خشک و نیمه‌خشک قرار گرفته است، کمک می کند که شرایط اقلیمی متعادل و از حداقل بارندگی بیشترین استفاده شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد : خاک سبب می شود که بارش‌های رگباری مناطق به سرعت تبدیل به سیل و از دسترس خارج نشود و هرچقدر خاک غنی تر باشد، امکان نفوذ و جذب آب بیشتر می شود.

برچسب‌ها سمنان منابع طبیعی و آبخیزداری کشاورزی استانداری سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان منابع طبیعی و آبخیزداری کشاورزی استانداری سمنان سمنان منابع طبیعی و آبخیزداری کشاورزی استانداری سمنان اخبار کنکور استان سمنان پوشش گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ضرورت شناسنامه‌دار کردن باغات مازندران گفت: تاکنون ۱۵ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن رزاقی در همایش باغداران شهرستان قائم شهر، با اشاره به لزوم اطلاع رسانی به باغداران درباره اهمیت شناسنامه کردن باغ و دریافت پروانه کسب و کار گفت: شناسنامه دار شدن باغات در 22 شهرستان مازندران اجرا می‌شود و هم اکنون با همکاری مسئولان و کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی مازندران در حال انجام است.

وی افزود: در طرح شناسنامه دار کردن باغات که در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی و با هدف واگذاری فعالیت کشاورزی و باغی به مردم انجام می‌شود، ساماندهی فعالیت باغداران مازندران و تولید محصول سالم که قابلیت صادراتی داشته باشد، اجرا می‌شود.

رزاقی گفت: تاکنون 15 هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شدند.

وی تاکید کرد:  پیش بینی می‌شود قبل از برداشت مرکبات امسال در شهریور، باغات مرکبات شناسنامه دار بشوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 230 هزار بهره بردار مرکبات در مازندران داریم و در 160هزار هکتار باغات استان سالانه بیش از سه میلیون تن محصول مرکبات برداشت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید در باغات مازندران قابل توجه است و ارتقای کیفیت محصول برای صادرات ضرورتی است که باید به آن توجه شود.

رزاقی گفت: باغداران مازندران با شناسنامه دار کردن باغات می‌توانند در تولید مرکبات نقش ایفا کنند.

وی یادآور شد: عضویت باغداران و کشاورزان در اتاق اصناف کشاورزی هم یک فرصت برای باغداران بوده که می‌توانند در تعیین قیمت عادلانه محصولات مطالبه گری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • عملیات کنترل آفت در ۵۰۰ هکتار از تاغزارهای شاهرود آغاز شد
  • آغاز ثبت‌نام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل