Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه ایلام گفت: وظیفه حفظ، احیا و آبادانی منابع طبیعی بر عهده آحاد مردم و مسئولان امر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین اله نور کریمی تبار عصر امروز در مراسم کاشت نهال به یاد شهید محسن فخری زاده ضمن با تأکید بر گسترش و عمومی‌سازی فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی، و توسعه فضای سبز به ظرفیت استثنایی خاک حاصلخیز ایلام اظهار داشت: منابع طبیعی نظیر جنگل‌ها و مراتع از مصادیق بارز و آشکار نعمت‌های الهی و مواهب خدادادی در استان ایلام هستند بنابراین وظیفه حفظ، احیا و آبادانی این منابع بر عهده آحاد مردم و مسئولین امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهال کاری حاشیه‌های جاده‌های استان اردبیل آغاز شده استصد هکتار از کانون ریزگردهای استان ایلام در اردوهای جهادی ایلام نهال کاری شدمسئولان به جای نهال کاری مشکل آب خوزستان را برطرف کنند

نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه ایلام؛ کاشت نهال به یاد شهدا، را احیاکننده فرهنگ ایثار و شهادت دانست افزود: این نهال‌ها یادآور نام شهدای هسته‌ای و سلامت استان خواهد بود.

امام‌جمعه ایلام بابیان اینکه برای احیای یک سانتی‌متر خاک حاصلخیز کشاورزی 300 سال زمان نیاز است، به روند نامناسب تخریب جنگل‌ها براثر بارش میزگردها اشاره کرد و افزود: منابع تجدیدشونده مانند آب، خاک، جنگل و مرتع که بستر کشاورزی و حیات استان است، که متأسفانه در حال نابودی است، در این میان کاشت نهال می‌تواند به تصفیه آب‌وهوا، تأمین اکسیژن مصرفی، ذخیره‌سازی آب‌های زیرزمینی و جلوگیری از فرسایش آب و احیای پوشش گیاهی کمک کند و منجر به توسعه پایدار و تولید مطمئن در کشاورزی استان شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت‌های مناسب اداره منابع طبیعی استان در جهت احیا و بازگردانی جنگل‌ها و مراتع گفت: تجربیات درخور اداره منابع طبیعی استان، در سطح کشور و حتی در سطح جهان موردتوجه قرارگرفته است.

کریمی تبار به کاشت نهال‌های بومی در این زمینه اشاره کرد و افزود: کاشت این نهال‌ها به‌صورت طبیعی مثمر ثمر و دارای رویکردی ارزشمند می‌باشد.

کاشت درخت به یاد شهید فخری‌زاده

در همین حال؛ رضا احمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام اظهار داشت: عصر امروز به یاد شهدای مدافع سلامت و شهید سرافراز محسن فخری زاده صدها اصله نهال کاشته شده است.

احمدی گفت: نهال‌های کاشته شده که به یاد شهدای سلامت و شهید سرافراز محسن فخری زاده انجام‌شده است در شهرستان ایوان به انجام رسیده است.

وی افزود: شهدا چه در جبهه‌ دفاع از وطن و چه در جبهه‌ی دفاع از سلامت، امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، همه ما در برابر این ازخودگذشتگی مسئولیم و شایسته است به نشان قدردانی از ایثار این حماسه‌سازان به یاد هر شهید نهالی بکاریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام افزود: همچنان که شهدا بر ایران اسلامی با شهادت خود امنیت را برای ما به ارمغان آورده‌اند امید داریم نهال‌های کاشته شده نیز برای کشور محیط‌زیست سالم و امن را برای کشور به ارمغان آورند.

وی در ادامه افزود: در ادامه طرح نهال‌کاری به یاد شهدای مدافع سلامت و شهید سرافراز محسن فخری زاده بیش از 300 هزار اصله نهال اکالیپتوس در این اراضی استان کاشت خواهد شد.

انتهای پیام/180/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام جمعه ایلام محسن فخری زاده استان ایلام منابع طبیعی کاشت نهال نهال کاری نهال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویی که فرمانده جنگ بود

محسن وزوایی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

به گزارش ایسنا، محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظام آباد تهران، متولد شد. او در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمن‌های اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و هم زمان با شرکت در فعالیت‌های سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهت دهی به مبارزات دانشجویی ضد دیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهده دار شد.

در سال‌های ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان می‌داد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی (ره) به ایران، در همه صحنه‌ها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود.

او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بردوش می‌کشید و در درگیری‌های مسلحانه و سرنوشت ساز ۱۹ بهمن تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرت‌آباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.

وی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

محسن وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دوره‌ای فشرده، آموزش‌های چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات عملیات را به عهده گرفت.

محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. با ورود او به این منطقه، تحولی پدید آمد؛ به گونه‌ای که در عملیات سرنوشت ساز پارتیزانی به عنوان فرمانده گردان، مسئولیت محور تنگ کورک تا حد فاصل تنگ حاجیان را برعهده گرفت و ضمن حمله‌ای پارتیزانی به مواضع و استحکامات دشمن، به کمک هم‌رزمان خود، ارتفاعات حساس و سوق‌الجیشی تنگ کورک را از تصرف قوای اشغالگر بعث خارج ساخت.

در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ طرح‌ریزی شده بود، محسن وزوایی فرمانده گردان شد. در این عملیات، او با آن که مجروح شده بود، ولی با گامی استوار و خستگی ناپذیر و روحی امیدوار به نبرد ادامه می‌داد.

در حین عملیات، بیشتر رزمندگان شهید یا مجروح شده و تنها محسن و چند رزمنده دیگر زنده بودند؛ و شگفت آن که همین چند نفر، توانستند ۳۵۰ تن نیروهای کماندوی بعث عراق را به اسارت بگیرند.

محسن وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات فتح بلندی‌های «بازی دراز» ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمی‌کرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم و احساس می‌کنم از این طریق به خدای خودم نزدیک می‌شوم». پس از بهبودی نسبی از مجروحیت، قدم به معرکه‌ای گذاشت که فرجام آن، آزادسازی خرمشهر اشغال شده بود.

او در طول جنگ تحمیلی، در عملیات‌های متعدد با مسئولیت‌های گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات «مطلع الفجر» فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) شد که در عملیات «فتح المبین»، این گردان نوک عملیات بود.

با تأسیس «تیپ ۱۰ سیدالشهدا»، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات «الی بیت المقدس» شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول صلی الله علیه و آله ادغام شد و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهده‌دار شد.

محسن وزوایی، ، پس از ماه‌ها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسه آفرینی در عملیات‌های متعدد و به ویژه «الی بیت المقدس»، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن