Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@05:02:07 GMT

عادی انگاری اعتیاد از خود اعتیاد خطرناک تر است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۵۵۴۲

عادی انگاری اعتیاد از خود اعتیاد خطرناک تر است

ایسنا/سمنان مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان معتقد است که عادی انگاری اعتیاد از شیوع آن خطرناک تر است.

‍ محمد دستورانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه عادی انگاری اعتیاد از شیوع اعتیاد در جامعه خطرناک تر است اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی که رسالت و وظیفه تربیت دانش آموزان دختر و پسر را بر عهده دارد در بحث مقابله با تمامی آسیب های اجتماعی نیز مسئولیت جدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بر لزوم مشارکت و همکاری همه دستگاه ها و برنامه ریزی همه جانبه برای مقابله با آسیب های اجتماعی تاکید و تصریح کرد: در کنار برنامه هایی که برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی از سوی وزارتخانه های مربوطه، به اداره های کل  استانی ارسال می شود، باید مدیران دستگاه‌های اجرایی هم با ایده‌پردازی و خلاقیت، برنامه‌هایی برای ریشه کنی بزهکاری ها در جامعه داشته باشند.

وی با بیان اینکه مدیران در آموزش و پرورش و در دیگر دستگاه‌های اداری و اجرایی باید ریسک پذیر باشند افزود: عافیت‌طلبی در اجرای طرح های مقابله با آسیب های اجتماعی و از جمله مقابله با اعتیاد معنا ندارد.

دستورانی با اشاره به شرایط تدریس در دوران شیوع کرونا خاطرنشان کرد: شیوع کرونا ویروس و تحصیل دانش آموزان در این محدودیت‌های کرونایی، می تواند هم خستگی معلمان از نحوه تدریس در بستر فضای مجازی و هم خستگی احتمالی دانش آموزان را به همراه داشته باشد. 

وی به کیفیت آموزشی در این شرایط متفاوت پرداخت و اضافه کرد: متاسفانه آگاهی و اطلاع دقیق و قطعی از عمق و میزان یادگیری های دانش آموزان در این شرایط نداریم. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اذعان به اینکه آموزش و پرورش ضامن تعلیم و تربیت دانش آموزان است گفت: انتظار می رود با توجه به تغییر ناگزیر در روند تحصیل دانش آموزان، حس مسئولیت پذیری معلمان نیز افزایش بیابد. البته بدیهی است که با وجود محدودیت های ناشی از تشدید شیوع کروناویروس، تدریس و آموزش در این شرایط تعطیل نیست بلکه شیوه های تحصیل دانش آموزان تغییر کرده است.

وی با اشاره به استفاده حداکثری از ظرفیت ها برای ارتقا کیفیت آموزشی خاطرنشان کرد: در گام نخست و در فضای جدید آموزشی از طریق شبکه شاد تعداد ۳۰۰ مربی تربیت بدنی و مراقب سلامت، ۱۵۰ مشاور،۸ مرکز مشاوره دانش آموزی، ۱۱ هسته مشاوره و ۳۱ عضو و کارشناس این هسته در قالب طرح های همدل، صدای مشاور و کوچ، "کنترل وزن و چاقی"با هدف سلامت جسمی و روحی دانش آموزان به آنان خدمات مشاوره ای و حرکتی ارائه می کنند. ضمن اینکه در گام دوم نیز ۱۰۰۰ نفر از مدیران و کادر اجرایی مدارس نیز با هدف ارتباط حداکثری با والدین دانش آموزان و خود دانش آموزان در طرح همدل مشارکت خواهند می کنند. 

  انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری آموزش و پرورش آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام با بیان اینکه معلمانی در استان داریم که دو سال است نذر خدمت انجام می‌دهند گفت: معلمانی در استان داریم که دو سال است نذر خدمت انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان ایلام؛ علی درویشی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌_ در آیین زنگ سپاس معلم در مدرسه ابتدایی شهیده ربابه‌کمالی شهر ایلام ضمن تبریک فرارسیدن هفته مقام معلم و تسلیت فرارسیدن شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) اظهار کرد: در کشورهای جهان معلم منزلت ویژه دارد چرا که همگان فهمیدند برای ایجاد تحول و آرامش در جامعه ابتدا باید معلم متحول و آرامش داشته باشد.

وی افزود: بعضی کشورها بیشتر در حوزه تعلیم و تربیت کار کردند یکی از افتخارات آن‌ها این است که در محله‌ای زندگی کنند که معلمان در آن محل ساکن باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام اضافه: معلم مهد علم و فرهنگ و دانش است، وقتی معلم پاینده باشد کودکان می‌توانند در سطح دنیا درخشش داشته باشند.

درویشی تاکید کرد: معلمان ما سرآمد و تلاشگر هستند و قطعاً حرفی برای گفتن دارند، وقتی این همه معلم خوب در سطح استان داریم بچه‌های ما باید در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی ادامه داد: قدر معلم حتی از پدر هم بالاتر است، زیرا پدران تربیت جسمانی و معلمان تربیت معنوی و روحانی کودکان را برعهده دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام تصریح کرد: هرفعل و انفعال اجتماعی که برای بچه‌ها اتفاق بیفتد از دریچه نگاه معلم صورت می‌پذیرد، زیرا گفتار و رفتار معلمان روی دانش‌آموزان اثر می‌گذارد و این مسئله در فکر دانش‌آموزان به صورت مستقیم و غیرمستقیم نهادینه شده است.

درویشی ادامه داد: دانش‌آموزان مانند خمیری هستند که می‌توان آن‌ها را به اشکال متفاوتی تبدیل کرد پس چه بهتر دانش‌آموزانی تربیت کنیم که اهل تقوی، قرآن، علم و فرهنگ و دانش، اهل ادب و سایر ارزش‌های مادی و معنوی باشند، قطعاً اگر بخواهید هرگونه تحول اجتماعی، فرهنگی، سیاسی در جامعه حاکم شود از طریق معلم میسر می‌شود.

وی با اشاره به فداکاری‌ها و جلوه‌های ویژه و خاص معلمان استان ایلام، گفت: در استان ایلام معلمانی با وجود بیماری سرطان و یا با پای شکسته در سر کلاس درس حاضر شدند تا کلاس و مدرسه تعطیل نشود، معلمانی در استان داریم که دو سال است نذر خدمت انجام می‌دهند و روزانه بیش از ۱۰۰ کیلومتر را در رفت و برگشت به محل کار طی می‌کنند و ذره‌ای چشم داشت مادی ندارند که نشان دهنده شجاعت و ایثار و از خودگذشتگی آن‌ها است.

کد خبر 749332

دیگر خبرها

  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند