Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب به نقل از وزارت کشور، حسین ذوالفقاری در نشست روزدوشنبه این کمیته که با حضور دستگاه‌های ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه طرح جامع هوشمند مقابله با کرونا، طرحی دو هفته ای نیست، گفت: همان طور که از نام طرح پیداست، این طرح حالت هوشمند داشته و اجرای آن تا زمان رفع کامل بیماری ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با تشریح اینکه با اقدامات انجام گرفته از سوی دستگاهها و البته همکاری خوب مردم، مدیریت خوبی درمهار بیماری کرونا در کشور صورت گرفته است؛ گفت: باید این مدیریت هوشمند و هماهنگ در کشور، تا ریشه کن شدن کامل بیماری ادامه یابد.
 
ذوالفقاری در این خصوص افزود: وضعیت استان تهران به لحاظ این بیماری شکننده است و با اینکه تهران در شرایط نارنجی قرار دارد اما به لحاظ تعداد بستری در کشور سهم بالایی دارد.
 
او ادامه داد: در نشست امروز کمیته، طرح هوشمند سازی جاده ها و راههای مواصلاتی کشور مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد موضوع هوشمند سازی جاده های کشور به ستاد ملی جهت تصمیم گیری ارائه شود.
 
ذوالفقاری در این خصوص گفت: تلاش داریم با طرح این پیشنهاد به ستاد ملی کرونا و اخذ اعتبارات لازم بتوانیم، نظارت هوشمند را در کشور تقویت کنیم.
 
وی افزود: نصب اپلیکیشن بر روی گوشی های همراه جهت غربالگری افراد مبتلا به کرونا از دیگر دستورکارهای مهم جلسه امروز بود و در این خصوص پیشنهاد شد که در پاساژها و متروها افراد از نیروی انتظامی یا بسیج، ورودی افراد را کنترل و در صورت تشخیص بیماری کرونا از ورودشان جلوگیری شود.
 
ذوالفقاری خاطرنشان کرد: موضوع شناور سازی ساعات اداری دستور کار دیگر جلسه بود که در این خصوص هم پیشنهاد شد به جای شناور شدن دوباره ساعات حضور کارکنان، همان طرح یک سوم، یک دوم کارکنان در شهرهای قرمز و نارنجی به دقت انجام تا زنجیره انتقال بیماری در ادارات مدیریت شود.
 
رئیس کمیته امنیتی و انتظامی مدیریت کرونا دراین راستا، گفت: بخش حراست وزارتخانه ها و ادارات باید جنبه نظارتی شان را در ورود کارکنان با همان قانون شهرهای قرمز و نارنجی فعال کنند.
 
ذوالفقاری در پایان افزود: بیماری کرونا در کشور به لطف مردم عزیز و همت مسئولان در شرایط کنترل و مهار قرار گرفته و باید با جدیت نسبت به این بیماری عمل کنیم و این طور نباشد که با رهاسازی این بیماری، دوباره گرفتار پیامدهای این بیماری شویم.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حمید سلامتی گفت : بیشترین مدیریت این حجم سیلاب ناشی از بارش باران در ۶ و هفتم فروردین ماه سال جاری بود.

وی ادامه داد: سال قبل نیز ۲۰ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۸۳۵ مترمکعب مدیریت سیلاب با انجام طرح‌های آبخیزداری در مناطق اولویت‌دار استان صورت گرفت که نقش زیادی در پیشگیری از خسارت بارش‌ها و کنترل و تزریق آب به سفره‌های زیرزمینی منطقه داشت.

به گفته وی مدیریت سیلاب در این سطح به دنبال هفت مورد بارش بود که بیشترین بارش به ترتیب، در 30 آبان با هفت میلیون و ۱۲۸ هزار مترمکعب، ۱۱ اردیبهشت با چهار میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۰۰ مترمکعب و ۱۶ دی ماه با چهار میلیون و ۱۴۰ هزار و ۸۲۵ متر مکعب ثبت شده است.

به اعتقاد کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری در گلستان، پروژه‌های تغذیه مصنوعی آبخوان، تغییر الگوهای مکانی و زمانی بارش و سیلاب ناشی از آن را تبدیل به فرصتی برای مدیریت سیلاب و تغذیه آبخوان در گلستان می‌کند که با افزایش سطح تراز آب زیرزمینی و تقویت آن، روند فزاینده فرونشست زمین کاهش یافته و از بروز خسارت به تاسیسات و زیرساخت‌ها جلوگیری خواهد شد.

گلستان با مساحت بیش از ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی مشتمل بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۲۱ هزار هکتار زمین ساحلی است که حدود ۳۳۰ هزار هکتار از مراتع نوار مرزی این استان به دلیل خشکسالی‌ سال‌های اخیر، پایین بودن نزولات جوی و نزدیکی به بیابان‌ قره قوم ترکمنستان و ضعف پوشش گیاهی در معرض بیابانی شدن شدید قرار دارد.

گلستان از شمال با کشور ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.

دیگر خبرها

  • روایت رییس پژوهشگاه رویان از پیام رهبری در خصوص ساخت انسان کامل
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد