Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش مساجد در مقابله با بیماری کرونا گفت: مساجد و نهادهای فعال باید در بحث آموزش عمومی برای مقابله با کرونا دستورالعمل قوی و اجرایی داشته باشند.

امیرحسین قاضی زده هاشمی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد لزوم حضور مساجد و بسیج برای آموزش عمومی جهت مقابله با کرونا گفت: مساجد محوریت و مرکزیت را در هر محله ای به عهده دارند و امنای مردم نیز هیئات امنای مساجد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به حضور پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی و هنری در مساجد ظرفیت عظیمی را مساجد ایجاد کرده اند که باید به این ظرفیت توجه ویژه شود.

 

نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر از ظرفیت مساجد و نهادهای فعال در آن استفاده شود به این معناست که ما کانون رسیدگی محله ای درست کرده ایم و با برنامه ریزی درست می توانیم از این کانون ها برای آموزش عمومی برای مقابله با این بیماری استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به تجربه کشورهایی که توانسته اند در مقابله با ویروس کرونا موفق عمل کنند، گفت: این کشورها توانسته اند قرنطینه و شناسایی بیماری را از درب منازل شروع کنند، بنده با استراتژی ای که برای مقابله با کرونا در کشور طراحی شده است به لحاظ کارشناسی موفق نسیتم. ما چاره ای به جز کنترل بیمار نداریم و از طرف دیگر هم بحث اقتصاد و زندگی مردم است، مدل های شبیه به کره برای ما موفق تر خواهد بود تا مدل های شبیه به کشور چین.

 

نماینده مردم  مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کره ای ها آمدند کسانی که تست مثبت بودند را قرنطینه کردند و نیامدند کل جامعه را قرنطینه کنند؛ ما آمدیم پول سنگینی برای ایجاد محدودیت های زیاد خرج کردیم اما نرفتیم تست ها را گسترش دهیم. باید ما روزانه 150 هزار تست انجام دهیم و به صورت قوی افراد بیمار را شناسایی کنیم و آنها را رها نکنیم و بگوییم بروید قرنطینه شوید بلکه باید با کنترل نسبت به قرنطینه آنها اقدام کرد.

 

وی تاکید کرد: آماری به دست ما رسید که 65 درصد کسانی که تست شان مثبت بوده است، قرنطینه را رعایت نکردند. قرنطینه باید فعال شود یعنی اگر فردی در منزلش قرنطینه شد باید کسی مراقب وی باشد که قرنطینه اش را نشکند و به او خدمات برسانیم یا خودمان نقاهتگاه هایی را داشته باشیم و آنها را داخل آن قرنطینه های مرکزی نگهداری کنیم.

 

قاضی زاده هاشمی گفت: تفاوت چین و کره این است که آنها قرنطینه مرکزی داشتند و افرادی را در مراکز یا منازل شان قرنطینه می کردند و به آنها خدمات ارایه می دادند. ما هیچ کدام از این کارها را انجام ندادیم؛ همه کاری انجام می دهیم اما نصفه نصفه آنها را اجرایی می کنیم؛ به همین دلیل هم موفق نیستیم.

 

نایب رییس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در مورد مساجد اگر ما به یک دستورالعمل قوی و روشن و اجرایی برسیم و آن را اجرایی کنیم، خوب است ولی اگر بگوییم که مساجد محلی کاری را شروع کنند شاید موفق نباشند و ممکن است از آن مثل سایر برنامه ها چیزی درنیاید مگر اینکه پیوست آن برنامه اجرایی مشخص باشد، اینها کاملا توجیه شوند و از طرف ستاد ملی مقابله با کرونا راهنما و لیدری نیز فرستاده شود که در کنار نهادهای فعال در مساجد این اقدام را انجام دهند.

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا مجلس شورای اسلامی مقابله با کرونا برای مقابله آموزش عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد