Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احمدعلی قربانیان» روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نگرانی برای کنترل سیلاب های احتمالی و تکمیل ظرفیت مخازن سدها وجود ندارد، گفت: اکنون ۶۳۰ میلیون متر مکعب آب در سدها ذخیره‌سازی شده‌است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۷۱۲ میلیون متر مکعب بود،  ۸۲ میلیون متر مکعب کاهش را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: اکنون در سد امیرکبیر ۱۱۰ میلیون متر مکعب، سد لتیان ۳۸ میلیون متر مکعب، طالقان ۲۵۶ میلیون متر مکعب، ماملو ۱۶۱ میلیون متر مکعب و لار ۶۵ میلیون متر مکعب ذخیره آبی دارند.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران با بیان اینکه در سال آبی امسال ۱۵۱ میلیون متر مکعب آب وارد سدهای پنجگانه شده، گفت: در مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۷۲ میلیون متر مکعب آب ورودی بوده‌است که ۱۲ درصد امسال شاهد کاهش هستیم.

وی تاکید کرد: ۳۰تا ۴۰درصد آب آشامیدنی مردم تهران از منابع زیرزمینی تامین می‌شود از این رو با کاهش وضعیت بارش‌ها و منابع آبی از شهروندان درخواست داریم نسبت به مدیریت مصرف آب اقدام کنند.

وی با تاکید بر این که مردم از اطراق در حاشیه رودخانه‌های شمال تهران از جمله فرحزاد، درکه و کن خودداری کنند، بیان کرد: با افزایش بارش‌های باران و برف در اسفند و فرودین ماه مردم هشدارها را جدی بگیرند و هیچ گونه ترددی در محدوده رودخانه‌ها نداشته باشند.

این مسئول تاکید کرد: همچنین متصرفان برای جلوگیری از خطرات جانی و خسارت های مالی دست از تصرف حریم رودخانه ها بردارند و مانع بسته شدن مسیر آب و وقوع سیلاب‌های احتمالی شوند.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان تهران با اشاره به اینکه از ابتدای مهرماه تاکنون ۱ درصد کاهش بارش را در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته ایم، گفت: در این مدت ۱۱۱.۵ میلی متر بارش بارن به ثبت رسیده‌ که به نسبت مشابه سال گذشته که ۱۱۳.۲ میلی متر بوده‌است کاهش را نشان می‌دهد.

قربانیان یادآور شد: همچنین نسبت به بلند مدت ۵۰ سال، که ۶۲.۹ میلی متر بوده‌است رشد ۷۷ درصدی را شاهد هستیم.

برچسب‌ها سد لار شرکت آب منطقه ای تهران شهر تهران سد لتیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سد لار شرکت آب منطقه ای تهران شهر تهران سد لتیان سد لار شرکت آب منطقه ای تهران شهر تهران سد لتیان اخبار کنکور میلیون متر مکعب مشابه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حمید سلامتی گفت : بیشترین مدیریت این حجم سیلاب ناشی از بارش باران در ۶ و هفتم فروردین ماه سال جاری بود.

وی ادامه داد: سال قبل نیز ۲۰ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۸۳۵ مترمکعب مدیریت سیلاب با انجام طرح‌های آبخیزداری در مناطق اولویت‌دار استان صورت گرفت که نقش زیادی در پیشگیری از خسارت بارش‌ها و کنترل و تزریق آب به سفره‌های زیرزمینی منطقه داشت.

به گفته وی مدیریت سیلاب در این سطح به دنبال هفت مورد بارش بود که بیشترین بارش به ترتیب، در 30 آبان با هفت میلیون و ۱۲۸ هزار مترمکعب، ۱۱ اردیبهشت با چهار میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۰۰ مترمکعب و ۱۶ دی ماه با چهار میلیون و ۱۴۰ هزار و ۸۲۵ متر مکعب ثبت شده است.

به اعتقاد کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری در گلستان، پروژه‌های تغذیه مصنوعی آبخوان، تغییر الگوهای مکانی و زمانی بارش و سیلاب ناشی از آن را تبدیل به فرصتی برای مدیریت سیلاب و تغذیه آبخوان در گلستان می‌کند که با افزایش سطح تراز آب زیرزمینی و تقویت آن، روند فزاینده فرونشست زمین کاهش یافته و از بروز خسارت به تاسیسات و زیرساخت‌ها جلوگیری خواهد شد.

گلستان با مساحت بیش از ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی مشتمل بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۲۱ هزار هکتار زمین ساحلی است که حدود ۳۳۰ هزار هکتار از مراتع نوار مرزی این استان به دلیل خشکسالی‌ سال‌های اخیر، پایین بودن نزولات جوی و نزدیکی به بیابان‌ قره قوم ترکمنستان و ضعف پوشش گیاهی در معرض بیابانی شدن شدید قرار دارد.

گلستان از شمال با کشور ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری