Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدابخش مرادی نافچی شامگاه دوشنبه در جلسه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: هم اکنون در شرایط کرونایی کشور ستاد مدیریت کرونا سیاستگزاری ملی و استانی، قرارگاه عملیاتی پیگیری مصوبات استانی و ملی را ابلاغ  می کند و طرح شهید  قاسم سلیمانی نیز در سطح کشور در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح در استان آماده و به امضای استاندار زنجان رسید و سپس به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ شد که این مهم الزام آور بوده، یعنی اینکه تمامی  دستگاه‌های اداری و اجرایی در قالب کمیته ها تکالیف و وظایف مشخصی دارند.

مرادی نافچی با اشاره به اینکه سطح اجرای طرح در شهرستان ها توسط فرمانداران به عنوان فرماندهان عملیاتی مشخص شده است، که کار هدایت، ساماندهی، جلب و جذب مشارکت های بخش دولتی و خصوصی را انجام می دهند گفت: اگرچه در استان کمیته هایی مشخص شده که کار حمایت و پشتیبانی از فرمانداران تامین، تجهیز و آماده سازی برای پذیرش و نگهداری از بیماران طی مدت ۱۴ روز را برعهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس در اسفند سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا، نقاهتگاه‌هایی در شهرهای زنجان، ابهر، خدابنده و خرمدره ایجاد شد، اما به لحاظ امکانات بیمارستانی کامل نبود و چندان مورد استفاده قرار نگرفت و بیشتر قرنطینه خانگی لحاظ شد.

مرادی نافچی، ۲  فرصت پیش رو برای کنترل ویروس کرونا را استفاده از ظرفیت هتل‌ها، مهمانسراها و مهمانپذیرها  اعم از بخش دولتی و خصوصی اعلام کرد و گفت: به لحاظ هزینه بر بودن بخش خصوصی، نگاه اول بهره گیری از توان بخش دولتی است که در این راستا موارد احصا شده و بطور طبیعی و در صورت تشخیص ستاد کرونا این ابلاغ به منزله الزام بوده و همه امکانات لازم برای پذیرش بیمار انجام گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان زنجان ادامه داد: در طرح شهید قاسم سلیمانی، اقلام، تجهیزات پزشکی، امنیت، تغذیه، لجستیک و نیروی انسانی در حوزه درمانی، مراقبتی و خدماتی لحاظ شده که توصیه می شود مدیران دستگاه‌های اجرای این طرح را با دقت بیشتری مطالعه و وظایف محوله را احصا کنند.

وی اظهار داشت: برای عملیاتی شدن موضوع فرمانده اجرای طرح فرمانداران در شهرستان ها و در تمامی دستگاه‌های اداری شخص مدیر، مسوول پیگیری است و یک نفر از معاونان او به عنوان نماینده تام الاختیار مسائل درون سازمان را انجام می دهد.

مرادی نافچی افزود: مسوول اجرا و فعال کردن هر نقاهتگاه‌ نیز مشخص شده و به همین لحاظ همه مدیران دستگاه‌های اجرایی در تامین فضای مورد نیاز طرح، آزاد کردن نیروی انسانی در حوزه مورد نیاز، آزاد کردن خودروی مورد نیاز بر اساس زمان بندی انجام شده با توجه به افزایش تست ها الزامات را انجام دهند.

وی با بیان اینکه بحث اقلام و تجهیزات طرح هزینه بر است، اظهار داشت: کمیته مربوطه تحت نظر معاونت اقتصادی استانداری با عضویت صمت،  اتاق بازرگانی و شهرک های صنعتی فعالیت خود را آغاز کنند و اینکه جلب و جذب کمک های خیرین و هماهنگی ها نیز از سوی معاون سیاسی و امنیتی انجام و خروجی آن به شهرستان ها توزیع خواهد شد.

این مسؤول خاطرنشان کرد: جامعه به لحاظ ذهنی و روانی باید آماده سازی شود تا فرد مبتلا شده یا  شخصی که علائم بالینی مثبت دارد به نقاهتگاه منتقل شود و در این میان مشارکت خیرین در تجهیز نقاهتگاه ها باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها کرونا تست کرونا استانداری زنجان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا تست کرونا استانداری زنجان زنجان کرونا تست کرونا استانداری زنجان زنجان اخبار کنکور مرادی نافچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند

مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روزها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده، همشهری آنلاین مروری بر این خاطرات داشته است

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

در کتاب سلیمانی عزیز ۲ به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم:

«وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم؛ حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند و فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم؛ همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خانواده باید صحیح و سالم برگردند ایران.»

کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به دست داعش شهید بشه!»

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در گفت‌وگویی گفته است: «پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد؛ این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد.
سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملاً هماهنگ بودیم… یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند؛ بارها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آن‌ها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم…»

این کارگردان همچنین عنوان کرده است: «حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.»

کد خبر 749660

دیگر خبرها

  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی