Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهد احمدلو در گفت و گو با جام جم آنلاین، پیرامون برگزاری جشنواره فیلم فجر در بهمن ماه جاری بیان داشت: اکنون جامعه ما و تمام جهان درگیر معضل کروناست. هر کشوری در عین اینکه بر اساس قواعد و تدابیر خودش برای ریشه کنی این ویروس تلاش می کند، همزمان برای بقای دستاوردها و ارزش های سرزمینش هم می کوشد. بر کسی پوشیده نیست که کووید ۱۹، ویروس خطرناکی است که جان بسیاری را در سرتاسر دنیا گرفته، اما نکته اینجاست که کشور ما در طی سالها به ارزش ها و دستاوردهایی فرهنگی-هنری رسیده که نه تنها باید حفظ شود بلکه باید در حد توان آنها را ارتقا هم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله ارزش های سینمای ایران جشنواره فیلم فجر است که به عنوان قدیمی ترین و مهمترین رویداد سینمای ایران شناخته می شود و در این راستا تلاش مدیران سینمایی برای حفظ و بقا این رویداد فرهنگی در دوران کرونا قابل ستایش است. زندگی در جریان است و هیچکس نمی داند کرونا دقیقا چه زمانی به طور کامل ریشه کن می شود. بنابراین از مدیران سینمایی هم انتظار می رفت تا با به کارگیری تمهیدات و راهکارهایی در نهایت احتیاط و مراقبت جشنواره سی و نهم را برگزار کنند.
 
کارگردان سریال هایی مانند «ماه عسل» و «سه دونگ، سه دونگ» با تاکید بر اینکه مخالف برگزاری جشنواره فیلم فجر نیست، ادامه داد: متاسفانه اکثر مردم همیشه نیمه خالی لیوان را می بینند و بر اساس آن قضاوت می کنند. قطعا کارشناسان سینمایی از ماهها پیش تمام راهکارهای چگونگی برگزاری جشنواره فیلم در ایام کرونا را بررسی کردند و در این زمینه با فعالان حوزه سلامت هم مشورت کردند. در نهایت فعلا به این نتیجه رسیدند که جشنواره را فقط با حضور داوران آثار برگزار کنند یا در فقدان نشست های خبری جشنواره، گفت و گو درباره آثار سینمای ایران را از طریق صدا و سیما و پلتفرم ها رونق دهند و... . به هر حال شرایط کرونا ما را به شکل جدیدی از برگزاری جشنواره رسانده و برای روشن ماندن چراغ سینما ناگزیر هستیم با این شکل و شمایل کنار بیاییم.
 
او همچنین توضیح داد: کرونا نباید چراغ سینما را خاموش کند، کمااینکه چراغ رستوران ها و کافی شاپ ها را خاموش نکرده و کسی هم از این بابت معترض نیست! چرا فقط وقتی صحبت از سینما و جشنواره فیلم می شود کرونا پررنگ می شود؟ آیا کرونا در اجتماعات داخل بازار و مراکز تجاری و رستوران ها وجود ندارد!
 
بازیگر فیلم های سینمایی چون «سرب»، «باج خور» و «اکباتان» درباره الگوی پیشنهادی اش در برپایی جشنواره فجر تصریح کرد: در یکسال گذشته جشنواره ها و فستیوال های زیادی در دنیا با توجه به محدودیت های کرونایی برگزار شدند که هر کدام در قسمتی می توانند برای بهتر برگزار شدن جشنواره فیلم فجر چراغ راه ما باشند و ما به عنوان سینماگر یا دوستدار سینما موظف هستیم تک تک قوانین و موازین جشنواره را رعایت کنیم.
 
این بازیگر و کارگردان در پایان درباره فعالیت های اخیر خود توضیح داد: فیلم «مشمشه» (با نام قبلی «سینما خر») را به نویسندگی و کارگردانی خودم و تهیه کنندگی علی یاور آماده نمایش دارم که قرار است اوایل دی ماه به شکل آنلاین اکران شود و در این فیلم پوریا شکیبایی فرزند مرحوم خسرو شکیبایی برای نخستین بار بازیگری کرده. ضمن اینکه این فیلم در اولین حضور بین المللی خود در جشنواره بوسان کره‌جنوبی، کاندید دریافت جایزه بهترین فیلم شد و بعد برنده جایزه مردمی جشنواره جهانی بنگلور هند و به تازگی هم جایزه ویژه مرجان طلایی بهترین فیلم جشنواره بیگور اسپانیا را دریافت کرده است. فیلم دیگرم «مورچه خوار» به تهیه کنندگی کیان بابائیان آخرین مراحل فنی اش را می گذراند و دیگر اینکه طرح هایی هم در حال نگارش دارم که در فرصت مناسب وارد تولید شود.      ساناز قنبری/ گروه فرهنگ و هنر
 
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شاهد احمدلو جشنواره فیلم فجر کرونا صدا و سیما جشنواره فیلم فجر برگزاری جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود

ایسنا/فارس  مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد.

احمد پهلوانیان امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری استان با اعلام این خبر گفت: تنوع در  موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا های سنتی  و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته است و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری اولین  جشنواره تولیدات رسانه ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس  در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از  اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره  در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • پخش فیلم «رابطه» با بازی خسرو شکیبایی
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: نام استقلال عوض شد!
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: استقلالِ خلیج فارس!