Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@16:56:53 GMT

کاهش سن مصرف موادمخدر بزرگترین آسیب اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۸۴۴۲

کاهش سن مصرف موادمخدر بزرگترین آسیب اجتماعی است

ایسنا/فارس مدیرکل بهزیستی فارس گفت: کاهش سن مصرف مواد مخدر، بزرگترین آسیب اجتماعی جامعه امروز است.

محمدصادق کشفی‌نژاد سه‌شنبه 18 آذر در دیدار با معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس، اظهار کرد: لازم است برای نسل جدید برنامه ریزی کرده و تلاش کنیم تا نسل قوی و قدرتمندی برای آینده تربیت شود. 

او با تاکید بر اهمیت پیشگیری در برنامه‌های بهزیستی گفت  توجه به نسل پایه، پیشگیری و آموزش می‌تواند بسیاری از هزینه‌های ناشی از آسیب‌های اجتماعی در آینده را کاهش دهد و نسل قوی و سالمی را تربیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کشفی‌نژاد با بیان اینکه اجرای طرح آموزش و پیشگیری از محلات، یک برنامه مهم و زیربنایی است، خاطرنشان کرد: علاوه بر تداوم آموزش و پیشگیری باید جامعه هدفی که هم اکنون در مراکز نگهداری قرار دارند مدام رصد شده و رها نشوند.

قرار دادن معتادان در مسیر صحیح زندگی بهترین راه برای عدم بازگشت به اعتیاد است

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس نیز در این دیدار با تاکید بر لزوم تدوین نقشه راه مسیر صحیح زندگی برای معتادان پس از ترک اعتیاد، گفت: قرار دادن افرادی که به دنبال ترک اعتیاد هستند در مسیر صحیح زندگی، بهترین راه برای عدم بازگشت آنان به اعتیاد است. 

اسماعیل اکبری افزود : برای اینکه آموزش و هزینه‌های انجام شده در مراکز نگهداری معتادان اثر بخش باشد نیاز است تا کار به افراد متخصص واگذار و بستر مناسب آن فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کاهش سن مصرف مواد مخدر اعتیاد آسیب اجتماعی دادگستري فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است

عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین گفت: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبود‌های زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلا در حوزه زیرساخت جبران شود.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی بوده و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی با بیان اینکه در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر می‌توانند بر ماموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند گفت: ماموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

به گفته این مسئول، تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که همه دستگاه‌های متولی نیز باید برای مقابله و پیشگیری از آنها به‌روز شوند تا بتوانیم اقدامات موثری انجام دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی با مشکل روبرو شود، کل کار زیر سوال می‌رود، با اینحال هم کنون در این حوزه پنج کمیته شورای مقابله با مواد مخدر شکل گرفته که همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند.

وی اضافه کرد: هماهنگی خوبی بین دستگاه قضایی، امنیتی و اجتماعی در استان قزوین وجود دارد و باید از این فرصت برای استفاده از ریشه کن شدن اعتیاد و مواد مخدر بهره برد.

کاظمی به تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات فرهنگی و آموزشی را باید جدی‌تر پیگیری کرد و از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است