Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پارک علم و فناوری دماوند گفت: با تکیه بر دانش داخلی توانستیم ماسکی را طراحی کنیم که در برابر ویروس کرونا مقاومت بالایی دارد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا؛ نصرت الله مختاری، سرپرست پارک علم و فناوری دماوند اظهار کرد: محققان ایرانی با تکیه بر دانش داخلی به دستاورد‌های بزرگی رسیده اند. یکی از این دستاورد‌ها، تولید ماسکی است که توانایی از بین بردن میکروب با استفاده از الکل و پودر مس در فضا را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماسک از بالای سر تا زیر حفره گلو را ایزوله می‌کند.

او افزود: شیوع کرونا تا به امروز پیامد‌های مختلفی را در بر داشته است. کشور ما نیز لطمات زیادی از محدودیت‌های ناشی از گسترش ویروس کرونا دیده است.

سرپرست پارک علم و فناوری دماوند ادامه داد: با استفاده از این ماسک از این پس ویروس تحت کنترل ما خواهد بود. این محصول ترکیبی از الکل و  پودر مس است به همین دلیل عنوان محافظی مؤثر در برابر ذرات معلق عفونی عمل می‌کند.

مختاری با بیان اینکه از این ماسک تعداد اندکی تولید شده است، تصریح کرد: برای ارتقا تولید و پخش این ماسک مراحل زیادی طی شده اما هنوز وارد چرخه تولید و پخش نشده است؛ با وجود این تصمیم به تولید این ماسک در حجم انبوه داریم.

به گفته او نقش اصلی این ماسک، پاکسازی ریه و جلوگیری از ورود هر نوع میکروب بخصوص ویروس کرونا به ریه است.

مختاری افزود: ماسک فراری دهنده کرونا در پارک علم و فناوری دماوند در حال تولید بوده و حدود ۵۰ دانشجوی دکتری در این پارک  مشغول ساخت این محصول هستند.

سرپرست پارک علم و فناوری دماوند بیان کرد: برای معدوم کردن هرچه زودتر این ویروس منحوس، دسترسی عموم را برای تهیه این ماسک آسان کردیم، به همین منظور مقرر شده تا این ماسک با قیمتی پایین‌تر از قیمت ماسک‌های فعلی در بازار به فروش برسد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک کرونا ویروس کرونا ماسک زدن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۸۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای