Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرعلمی بخش پایه نهم کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران با اشاره به اینکه این کنگره دارای ۲۸ پنل تخصصی طی سه روز برگزاری است، گفت: با توجه به اثرات جانبی ویروس کووید ۱۹ بر روی سیستم اعصاب دو پنل تخصصی با ۱۰ سخنران برای این منظور در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیر علمی بخش پایه نهمین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران گفت: ویروس کووید ۱۹ اثرات ناشناخته‌ای بر روی سیستم عصبی افراد به همراه دارد و مطالعاتی در جهان در این زمینه آغاز شده که به طور مثال این ویروس چقدر می‌تواند بر روی بروز بیماری‌هایی مانند افسردگی، فعالیت‌های شناختی و آلزایمر تأثیرگذار باشد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر وحید شیبانی، دبیر علمی بخش پایه نهمین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران در آستانه برگزاری این کنگره اظهار داشت: نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران به مدت سه روز به صورت مجازی و وبینار از ۱۹ تا ۲۱ آذرماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می‌شود.


وی افزود: در نهمین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران ۸ سخنران کلیدی از کشورهای آمریکا، استرالیا اروپا و ... حضور دارند و سخنرانی‌های هر کدام حدود یک ساعت به طول می‌انجامد همچنین ۱۵ سخنران مدعو برای این کنگره در نظر گرفته شده که هر کدام ۲۵ دقیقه سخنرانی خواهند داشت و ۵ دقیقه آخر برای سوال و جواب اختصاص داده شده است.


دبیرعلمی بخش پایه نهم کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران با اشاره به اینکه این کنگره دارای ۲۸ پنل تخصصی طی سه روز برگزاری است، گفت: با توجه به اثرات جانبی ویروس کووید ۱۹ بر روی سیستم اعصاب دو پنل تخصصی با ۱۰ سخنران برای این منظور در نظر گرفته شده است.


دکتر شیبانی بیان داشت: ویروس کووید ۱۹ اثرات ناشناخته بر روی سیستم عصبی به همراه دارد و مطالعاتی در جهان در این زمینه آغاز شده که به طور مثال این ویروس چقدر می‌تواند بر روی بروز بیماری‌هایی مانند افسردگی، فعالیت‌های شناختی و آلزایمر تأثیرگذار باشد که این موضوعات در پنل‌های تخصصی به صورت کامل به آن پرداخته می‌شود.


وی با بیان اینکه در حال حاضر به دلیل تاثیر ویروس کووید ۱۹ بر سیستم تنفسی بیشتر به این موضوع پرداخته شده است، گفت: در آینده ای نزدیک عوارض جانبی این ویروس بر روی سیستم عصبی افراد به صورت کامل مشخص می‌شود ولی آنچه تاکنون به بررسی و مطرح شده این بوده که این ویروس به طور کامل با اضطراب و اختلالات روحی روانی ایجاد شده در افراد همراه است.


علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر به وبسایت کنگره به نشانی www.bcnc.ir مراجعه نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی کووید ۱۹ کرونا ویروس کووید ۱۹ بر روی سیستم پنل تخصصی بخش پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی

نتایج تحقیقات از دهه ۱۹۹۰ نشان داده است که یک پیوند دوطرفه وجود دارد؛ افراد مبتلا به افسردگی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی‌وعروقی هستند و افرادی که بیماری‌های قلبی‌وعروقی دارند اغلب افسردگی را تجربه می‌کنند. این رابطه متقابل نیاز حیاتی برای مداخله زودهنگام را برجسته می‌کند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که نوجوانان مبتلا به افسردگی را از نظر علائم قلبی عروقی تحت نظر داشته باشید و بر مدیریت پیشگیرانه این خطرات سلامتی مرتبط تاکید دارد.

در حالی که عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، رژیم غذایی نامناسب و ورزش نکردن مدت‌هاست در رابطه بین افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی دخیل بوده‌اند، نتایج تحقیقات اخیر ارتباط درونی‌تری را نشان می‌دهد.

اکنون دانشمندان کشف کرده‌اند که این بیماری‌ها مسیرهای ژنتیکی مشترکی دارند و مبنای ژنتیکی مشترک را آشکار می‌کنند که بر هر دو شرایط تأثیر می‌گذارد.

یافته‌های مهم فنلاند

دکتر بینشا اچ میشرا و گروه او در دانشگاه تامپر فنلاند پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته‌اند. آنان از طریق تجزیه‌وتحلیل نمونه‌های خون و داده‌های بیان ژن، ماژول ژنی خاص مرتبط با افسردگی و سلامت قلبی‌وعروقی را شناسایی کردند. این ماژول شامل ۲۵۶ ژن است که سطح بیان آنها با افزایش خطرات برای هر دو شرایط مرتبط است.

دکتر میشرا اظهار کرد: شناسایی این ژن‌ها نه تنها نشانگرهای زیستی جدیدی را برای افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی فراهم می‌کند، بلکه دری را به روی توسعه درمان‌هایی باز می‌کند که می‌توانند هر دو بیماری را به طور همزمان هدف قرار دهند.

محققان دریافتند که سه ژن برتر در این ماژول با چندین اختلال مغزی و سلامت ضعیف قلبی‌وعروقی مرتبط هستند و بر نقش عوامل ژنتیکی در بروز همزمان این شرایط تأکید دارند.

دکتر میشرا اظهار کرد که یافته‌ها نه تنها درک ما را از زمینه‌های بیولوژیکی این شرایط افزایش می‌دهد، بلکه به هموار کردن راه برای رویکردهای یکپارچه برای درمان کمک می‌کند.

این تحقیق نه تنها درک ما را گسترش می‌دهد، بلکه امیدی را برای راهبردهای پیشگیری و درمان مؤثرتر، با هدف قرار دادن علل ریشه‌ای و نه فقط علائم این مسائل بهداشتی فراگیر، ارائه می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت