Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قشم، حمیدرضا مومنی در این جلسه با تبریک انتصاب علیرضا امری کاظمی به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم، این اتفاق را فرصت خوبی جهت برنامه ریزی و توسعه فعالیت های این حوزه دانست.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: افزایش کیفیت خدمات در حوزه ها و بخش های مختلف صنعت گردشگری یکی از مهمترین برنامه ها و اولویت های پیش رو جهت افزایش رضایت مندی گردشگران نقاط مختلف جزیره قشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مساله دیگری که باید با دقت برای اجرای آن برنامه ریزی کرد، موضوع استمرار نظارت به ارائه دهندگان خدمات گردشگری و تداوم این نظارت ها و حرکت به سوی استانداردسازی خدمات و محصولات ارائه شده در این حوزه می باشد.
مومنی با بیان اینکه تمام واحدهای گردشگری فعال در منطقه آزاد قشم باید مراحل اخذ مجوز را مطابق قانون سپری کنند، خواستار پیگیری و معرفی واحدهای متخلف به مراجع قضای و صاحب صلاحیت در این حوزه شد.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم؛ هدف از راه اندازی و رونق واحدهای بومگردی در نقاط مختلف جزیره، کمک به اقتصاد جوامع محلی و روستاها بوده است.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط خوب و همراهی جوامع محلی با سازمان منطقه آزاد قشم توانسته زمینه ساز رونق و توسعه گردشگری در جزیره باشد.
مومنی تصریح کرد: طرح ها و برنامه های حوزه گردشگری باید با هدف آماده سازی و زیباسازی جزیره برای دوران پساکرونا و ارائه خدمات به مسافران و گردشگران در دستور کار قرار بگیرد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در سی و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم، درباره آخرین وضعیت پروژه های قابل افتتاح ریاست جمهوری در بهمن ماه سال جاری در جزیره قشم نکاتی را مطرح کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در ادامه تاکید کرد: آمارها و عملکرد مدیریت های مختلف طی سال های گذشته باید در کوتاه ترین زمان ممکن بروز شده و بانک اطلاعاتی پروژه ها و طرح های اجرایی شده آماده شود.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی های جهت تامین منابع مالی مورد نیاز برای انجام پروژه های نیمه تمام صورت گرفته، افزود: بخش های سازمان منطقه آزاد قشم باید با تمامی قوا فعالیت و برنامه های خود را اجرایی کنند.
مومنی در ادامه با اشاره به سفر هفته گذشته نایب رییس اول و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به قشم، خاطرنشان کرد: این نمایندگان پس از آشنایی با پروژه های کلان اقتصادی، عمرانی و زیربنایی نقاط مختلف جزیره که طی سال های گذشته آغاز و اجرایی شده، رضایت خود را از پیشرفت های سازمان منطقه آزاد قشم اعلام کردند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در پایان سفر نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس رشد پروژه های اقتصادی و زیربنایی قشم را بی نظیر دانسته و اعلام کردند که نتیجه اجرای این پروژه ها و حرکت پرشتاب برای ایجاد توسعه متوازن در تمامی نقاط جزیره به خوبی قابل مشاهده است.
براساس این گزارش، در ابتدای این جلسه عابدین سعادت فر معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم به بیان توضیحاتی پیرامون مصوبات نشست های قبلی پرداخت و دستور کار سی و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه منطقه آزاد قشم را تشریح کرد.
در بخش دیگری از این جلسه مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم به ارائه گزارشی درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا و شرایط بیماران مبتلا به این ویروس در جزیره قشم پرداخت.
در ادامه سی و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم، حسین مرادی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم گزارشی پیرامون تولید محتوای خبری صورت گرفته در هفته گذشته توسط این مجموعه را ارائه کرد.
همچنین محمدرضا عباسی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم به ارائه گزارشی درباره وضعیت زیرساخت های ارتباطات و فناوری اطلاعات در شرایط حال حاضر و در طرح تحقیقاتی و برنامه جامع سوئکو (فصل سیزدهم) پرداخت.
ارائه گزارش تطبیقی شاخص های عملکرد مدیریت صمت با شاخص های اقتصاد مقاومتی توسط محمدمهدی برنجی مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم بخش دیگری از سی و یکمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم بود.
در ادامه غلامرضا دهقانی زاده مدیر فرودگاه بین المللی قشم به بیان توضیحاتی را پیرامون پیش بینی و برنامه ریزی جهت جانمایی، تجهیزات و توسعه فرودگاه قشم در سال های آینده پرداخت.

۴۶

کد خبر 1463956

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • پولشویی
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد