Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان همزمان با روز جهانی خاک، آیین آغاز عملیات بیولوژیک توسعه جنگل‌های استان در ۲ هزار هکتار از مناطق کردستان در روستای ماموخ علیا برگزار شد.

این مراسم همزمان با سراسر کشور و به یاد شهید محسن فخری‌زاده و شهدای سلامت استان به صورت نمادین با حضور بهمن مرادنیا در ۴۳۰ هکتار مراتع روستای ماموخ علیا سنندج آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهال‌کاری و توسعە جنگل‌ها نقش بسزایی در توسعە استان خواهد داشت

استاندار کردستان جنگل‌کاری در مناطق مختلف استان را کاری ارزشمند دانست و اظهار کرد: قرار است نهالکاری در ۲ هزار هکتار اراضی استان انجام شود که تاثیر قابل توجهی در توسعه اقتصادی و حفظ آب و خاک منطقه خواهد داشت.

بهمن مرادنیا با بیان اینکه امکان جنگل‌کاری در هشت هزار هکتار اراضی استان وجود دارد، افزود: از مردم می‌خواهیم برای غرس نهال ثمردار و جنگلی تلاش دوچندانی داشته باشند تا حوزه‌های بیشتری از استان جنگل‌کاری و صنایع چوب نیز توسعه یابد.

وی به آغاز اجرای جنگل‌کاری در ۴۳۰ هکتار از اراضی روستای ماموخ علیا اشاره کرد و یادآور شد: به طور قطع توسعه جنگل‌ در کردستان جدا از صرفه اقتصادی آن، توسعه صنایع چوب را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خاک استانی اقتصادی هزار هکتار جنگل کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری افزود: محور خاش - سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش - سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب شش قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با عنوان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

دیگر خبرها

  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال