Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@16:27:39 GMT

سهم ترافیک اینترنت پیام رسانهای بومی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۰۱۰۲

سهم ترافیک اینترنت پیام رسانهای بومی افزایش یافت

امیر خوراکیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اقداماتی حمایتی درنظر گرفته شده برای پیام رسان های بومی در فاز دوم طرح حمایت از پیام رسانها گفت: در حوزه پشتیبانی از نیازهای سخت افزاری پیام رسان های بومی، اتفاقات خوبی افتاده است که اختصاص مرکز داده شهید سلیمانی به این امر یکی از این موارد است. قطعا این اقدام می تواند ارائه خدمات بهتر به پیام رسان های بومی را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بحث خدمات دولت الکترونیک نیز کارگروهی موظف شده که موضوع تقویت پیام رسان ها را دنبال کند. به این معنی که بتوانیم ارائه خدمات دولت الکترونیک را متناسب با سطح بندی که برای پیام رسانهای بومی درنظر گرفته شده، به آنها بسپاریم.

معاون مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: بحث دیگری که در کارگروهی در حال پیگیری بوده و اصل آن نیز مصوب شده، این است که مشکلات قضایی پیام رسانهای داخلی رسیدگی شود. به این معنی که مسئولیت کاربر از مسئولیت صاحب سرویس تفکیک شود و کار به گونه ای پیش رود که مسئولان اصلی پیام رسان ها و سرویس ها با هر شکایتی دچار مشکل نشوند و مسیر متناسبی با این فضا ایجاد شود.

خوراکیان با اشاره به ضعف دیگری که در حوزه پیام رسان ها وجود دارد و در این مرحله از طرح حمایت از پیام رسان های بومی در دست پیگیری است، گفت: مساله حضور پیام رسان ها در رسانه ملی در دستور کار است. در این فضا یک سری ملاحظات و رقابت هایی وجود دارد. اما ما اصرارمان این است که مطابق مصوبه سند حمایت از ساماندهی پیام رسان های بومی، سازوکار دقیق تری برای پیام رسان های داخلی برای حضور در رسانه ملی تعیین شود.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر می رسد روی این مصوبه نظارت محکمی صورت نمی گیرد و تکالیف مربوط به وزارت ارشاد و رسانه ملی و وزارت ارتباطات گرفته شده است، گفت: بخش مهمی از مصوبه ساماندهی پیام رسان ها اجرا شده و اگر اجرا نمی شد، شرایطی که در حوزه پیام رسان های داخلی داریم محقق نمی شد. چرا که ترافیکی که این شبکه های بومی توانستند کسب کنند نسبت به ۵ سال قبل، قابل مقایسه نیست.

خوراکیان تاکید کرد: ۵ سال قبل شبکه های بومی اصلا حضور نداشتند و فضا فقط در انحصار یک پیام رسان خارجی بود. اما هم اکنون اینطور نیست و ترافیک اینها کاملا فعال شده است.

وی با اشاره به اینکه پیام رسان های بومی سهم قابل توجهی از ترافیک پهنای باند اینترنت کشور را به خودشان اختصاص دادند، گفت: هم اکنون برخی پیام رسان های بومی کاربر فعال دارند و حتی ما در حوزه آموزش نیز شبکه شاد را داریم که ترافیک بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است و به نوعی نقش پیام رسانی دارد.

معاون مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: سهم سرویس های داخلی ما از ترافیک خیلی در این سالها افزایش یافته و این به برکت این مصوبه است. همه اینها کاربر دارند و فعال هستند و بخش مهمی از ترافیک را به خود اختصاص دادند.

خوراکیان گفت: اینطور نیست که مصوبه پیام رسان های بومی اجرا نشده باشد؛ حتما اجرا و پیگیری شده است اما ایده ال ما نبوده است. ما دوست داشتیم در زمان کوتاهتر انجام شود و پیگیری هایمان براین مبنا بوده است تا کامل انجام شود. برخی موارد بهتر انجام شده و برخی نیز در آن ضعف وجود دارد. حقیقتا امروز شرایطی که داریم قابل مقایسه با ۴ سال قبل نیست.

کد خبر 5090731 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پیام رسان بومی امیر خوراکیان اینترنت مرکز ملی فضای مجازی ویروس کرونا شرکت دانش بنیان واکسن کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری لایحه بودجه ۱۴۰۰ فناوری فضایی نوآوری تحقیقات علمی امنیت سایبری گوگل اینترنت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امنیت اطلاعات تراشه پیام رسان های بومی پیام رسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۰۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مسئول جشنواره بومی محلی روستای شورجستان آباده گفت: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی مردم با آداب و رسوم و تقویت روحیه کار آفرینی و همدلی بین جوانان روستا است.

یوسفی افزود: قالی و قالیچه غذا‌های محلی، انواع صنایع دستی، ادوات کشاورزی و پخت نان محلی از جمله محصولات ۴۰ غرفه این نمایشگاه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۷۶ تانکر سوخت‌رسان
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت