Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار نوعی اقدم با اشاره به نفوذ نرم دشمن برای ترور شخصیت های نظامی و علمی در کشور گفت: دشمن شیوه ترور خود را از دهه ۶۰ در ترور مسئولان به ترور دانشمندان نظامی و علمی در دهه ۹۰ تغییر داده است.

خبرگزاری شبستان_ گروه سیاسی _ فرزانه تهجا: ترور شخصیت های علمی و نظامی یکی از روش های ناجوانمردانه دشمن است که به شکل غیر مستقیم و از طریق تربیت عوامل نفوذی در کشور صورت می گیرد که از دلایل ترور افراد توسط دشمن تهدید و خوف او از افراد است بر همین اساس تا کنون بارها و بارها پس از پیروزی انقلاب شاهد ترور های دسته جمعی در دهه60 مانند ترور شهید بهشتی و 72 تن از یارانش و ترور فردی افراد مانند ترور شهید باهنر و رجایی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر حاضر نیز ترور شخصیت نظامی مانند شهید صیاد شیرازی ، شهید حاج قاسم سلیمانی و شخصیت های علمی همچون شهید شهریاری، احمدی روشن، رضایی نژاد و علی محمدی در سال های 88، 89 و 90 نشان می دهد که برنامه دشمن برای ترور بسیار هدفمند بوده از ترور افراد عادی و مسئولان فراتر رفته و دانشمندان نظامی و علمی را مورد هدف قرار می هد در همین رابطه گفتگویی با سردار «رحیم نوعی اقدم» از فرماندهان پیشکوست دفاع مقدس و مقاومت در مورد ترور شهید فخری زاده به شرح زیر ارایه می شود.

 

ترور شخصیت های علمی و نظامی را در کشور چگونه ارزیابی می کنید؟

چرا در دهه 60 مسئولان ترور می شدند اما در دهه 90 دانشمندان ترور می شوند؟ واقعا این سوال است. در دهه 60 مسئولان را ترور می کردند زیرا شهید بهشتی و 72 یارش و شهید رجایی و باهنر ترور می شدند، دشمن از آنها می ترسید و تهدید می شد. آنها رهبران جامعه برای مقابله با دشمن بودند و به همین دلیل مورد هدف قرار می گرفتند.

 

هدف دشمن از ترور شخصیت های علمی و نظامی چیست؟

امروز دشمن هیچ برنامه ای برای ترور مسئولان ندارد. عزیزی که خود را مسئول امنیت تلقی می کند و می گوید من مسئول امنیت کشور هستم، اکر در خیابان تنها باشد امروز هیچ تهدیدی بر هیچ کدام از مسئولان وجود ندارد. او درست می گوید و سال 60 را مثال می زند، می گوید منافقین در سال 60 شخصیت های ما را ترور کردند و امروز نمی توانند اما باید بگوییم نه آنها نشان دادند که می توانند هدف گیری خوبی داشته باشند اما مسئولان را مورد هدف قرار نمی دهند زیرا از مسئولان تهدیدی احساس نمی کنند و دلیل دیگر آن است که مسئولان ما تهدیدکننده، بازدارنده و مقاوم نیستند و روح مقاومت از آنها گرفته شده است.

 

چرا هدف دشمن دانشمندان و شخصیت های نظامی است؟

دانشمندان مورد هدف قرار گرفتند زیرا انقلابیون دانشمند شدند و مسئولان متاثر از نفوذ قرار گرفتند، مسئولان هیچ خاصیتی در تهدید دشمن برای دشمن ندارند. شهید محسن فخری زاده خطر برای دشمن بود و مجموعه اتفاقات افتاده در این حادثه، شواهد و قرائن نشان دهنده نفوذ نرم ناپیدا، نامعلوم در قسمت های زیادی از دستگاه های تشکیلاتی دولت را نشان می دهد که نمی توانیم آن را کتمان کنیم و باید بپذیریم.

 

نفوذ چیست؟

نفوذ چه می کند و خاصیت آن چیست؟ اول باید بگوییم وقتی رگی در بدن اسپاسم یا گرفتگی ایجاد می کند، برای این موضوع قرص یا آمپول متاکاربامول تجویز می شود. این قرص و آمپول خاصیت شل کنندگی داشته و رگ اسپاسم شده را شل می کند تا احساس درد در بدن از بین برود. می خواهم بگویم اولین خاصیت نفوذ مانند همان آمپول متاکاربامول است. غیرت و تعصب را شل می کند. در بیانات رهبر انقلاب بارها به اینکه آرمان ها و باورها تغییر می کند، تاکید شده است.

 

نفوذ چه تاثیری بر روی افراد می گذارد؟

نفوذ، غیرت و تعصب افراد را شل می کند و تعصب آنها را از بین می برد، نگرش ها را تغییر می دهد.

 

با توجه و قدرت و سیطره استکبار جهانی بزرگترین وحشت استکبار جهانی در دنیای امروز چیست؟

به نظر شما بزرگترین وحشت استکبار جهانی در دنیا از کیست؟ از امام و رهبر انقلاب، این همان چیزی است که تمام تحلیل گران دنیا می گوید، وقتی امام و رهبر ما در جلسه مسئولان تذکر می دهند و سند ارایه می دهند که آقایان مذاکره کردید و نتیجه نگرفتید برای آینده فکر دیگری کنید، مسئولان کج فهم و بزدل ما فردا می گویند اگر لازم شد ما مذاکره می کنیم.

 

اسراییل اعلام می کند که دنیا باید از ما تشکر کند به دلیل ترور محسن فخری زاده. مسئولی در توییتی به تازگی اعلام می کند که نشانه هایی از اسراییل در این موضوع وجود دارد. این به چه معناست؟ چرا در مقابل موضع گیری دشمن برای خود راه فرار قرار می دهیم. وقتی در بالاترین دادگاه سیاسی فرد خجالت نمی کشد و به روی جاسوس مسلم بازداشت شده اسراییلی تبسم می کند و می خندد یعنی این فرد نفوذی است و تا اینجا پیشرفت کرده است.

 

چگونه می توان نفوذ دشمن را تشخیص داد؟

برادر گرانقدر! دنبال راه دور نگرد. قرار نیست در آنجا فردی چشم آبی سامسونت به دست و کراوات زده به رنگ بور باشد تا همه بگوییم او نفوذی است؛ همان که به شما مشاوره می دهد و موجب می شود موضع دوگانه، انفعالی، بسیار بد و خوف انگیز داشته باشید، او همان مهره نفوذی است. در مرحله بعد ممکن است این نفوذی از شما نفوذی دیگری ساخته باشد و خود از آن سازمان رفته باشد.

 

راهکار مقابله با نفوذ چیست؟

جریان نفوذ در کشور باید ریشه کن و شناسایی شود. تمامی کدها ،حرکت ها تحلیل، آنالیزه و متوقف شود. حاملان، عاملان و عامران حادثه شناسایی و تنبیه شوند. این امر تنها وظیفه یک دستگاه امنیتی نیست بلکه اولین چاره آن تغییر است. اداره مملکت ما نیازمند تغییر است. تغییر مدیریت دولت و تفکرات سست و انسان های سست عنصر، بی خاصیت، غیر انقلابی و ترسو است.

 

چگونه می توان از ادامه این نوع از حوادث در آینده و ترور شخصیت های علمی و نظامی کشور جلوگیری کرد؟

ادبیات اداره مملکت باید تغییر کند. ادبیات منفعلانه باید برداشته شود. انسان های ترسو، وابسته، نامرد، مزدور، نفهم، بی باور، بی اعتقاد، بی تعصب و بی غیرت باید از سر کار برداشته شوند و تا زمانی که این افراد برنداشته شوند و بر سر کار باشند، همین آش و کاسه است و این اتفاقات می افتد، منتظر باشید. آنها به تازگی لیست دادند و حتما سراغ یکی یکی افراد می آیند، منتظر باشید.

 

 

 

 

 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشمندان نظامی علمی ترور مورد هدف قرار نظامی و علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • مسئولان نظام به بیمه و امنیت شغلی کارگران توجه کنند
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟